Skip to content

Nuvopos Kassasysteem: hét kassasysteem voor kleine, middelgrote en grote horecaondernemingen

Peter Jansen
Alles over Nuvopos Kassasysteem

Wat is Nuvopos Kassasysteem?

Bestelling opnemen, de bestelling netjes aan tafel serveren en het je gasten naar wens maken. Is dat ook iets waar jij elke dag weer veel plezier aan beleefd? Merk je alleen op dat het lastig is om bijvoorbeeld de bestellingen op de juiste manier te registreren en te verwerken? Dan is het de hoogste tijd om kennis te maken met het Nuvopos Kassasysteem.

Bekijk Nuvopos Kassasysteem hier.

Met dit kassasysteem maak je het opnemen en verwerken van bestellingen een stuk makkelijker. Het kassasysteem werkt namelijk bijzonder slim, biedt veel mogelijkheden én is voor elk horecabedrijf geschikt. Bovendien heb je voor dit handige kassasysteem geen internetverbinding nodig.

Wie gebruikt Nuvopos Kassasysteem?

Door de jaren heen hebben reeds de nodige horecabedrijven gekozen voor het Nuvopos Kassasysteem. Dit blijkt onder meer uit de beoordelingen die je online kunt vinden.

Opvallend hierbij is dat men zich op alle mogelijke horecaondernemingen richt. Men richt zich op de kleinere ondernemingen, maar ook op de grootste ondernemingen van ons land. Feit is dat elke horecaonderneming voor dit systeem kan kiezen. Dit varieert van een kleine strandtent tot aan een grote restaurantketen met meerdere vestigingen.

Hoe werkt Nuvopos Kassasysteem?

Bij het kassasysteem van Nuvopos heb je de touwtjes in eigen handen. Je bepaalt namelijk volledig zelf welke functionaliteiten je aan dit systeem toe wilt voegen. Doordat je dit volledig zelf kunt bepalen, hoef je niet bang te zijn voor belemmeringen.

Bij het kassasysteem speelt één centrale kassa de hoofdrol. Via deze kassa kun je bijvoorbeeld reserveringen verwerken, de tafelindeling maken en de stand van zaken per tafel bekijken. De serveerders kunnen met hun device de bestellingen opnemen. Dit is niet alleen per tafel mogelijk, maar ook per gast of zelfs per kamer (hotel). 

Belangrijk voordeel is dat elke bestelling handmatig bewerkt kan worden. Zo is het mogelijk om opmerkingen per product te verwerken. Je weet hierdoor zeker dat die ene klant zijn broodje zonder de saus krijgt. 

Binnen het kassasysteem geniet je van veel mogelijkheden. Zo doet dit systeem aan voorraad signalering; je weet hiermee je inkopen naar een veel hoger niveau te tillen. Ook draait het Nuvopos Kassasysteem automatisch rapportages voor je uit én is het met dit systeem mogelijk om rekeningen te splitsen. Wel zo wenselijk, aangezien meer en meer groepen hiervoor kiezen.

Wat kost Nuvopos Kassasysteem?

Wil je de processen in je horeca onderneming zoveel mogelijk stroomlijnen? Dan biedt het Nuvopos Kassasysteem mogelijk uitkomst. Om van dit systeem gebruik te maken, moet je wel een bepaalde investering doen. Deze investering hangt vooral af van de hoeveelheid toestellen die je nodig hebt:

  • Basis: 49 euro per maand. Bij dit pakket krijg je 1 toestel geleverd.
  • Klein: 69 euro per maand. Bij dit pakket krijg je 3 toestellen geleverd.
  • Medium: 89 euro per maand. Bij dit pakket krijg je 6 toestellen geleverd.
  • Groot: 109 euro per maand. Bij dit pakket krijg je 9 toestellen geleverd.

Bij het Nuvopos Kassasysteem moet je rekening houden met eenmalige kosten van 240 euro. Je kunt het contract per kwartaal/jaar opzeggen.

Nuvopos Kassasysteem koppelingen

Om dit systeem zo goed mogelijk te laten functioneren, zou je het systeem aan andere systemen moeten koppelen. Je kunt daarbij kiezen voor onderstaande koppelingsmogelijkheden:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email