Over DeSoftware-Vergelijker.nl

Bij desoftware-vergelijker.nl zijn wij van mening dat iedereen een goede keuze moet kunnen maken voor een een software aanbieders. Bij desoftware-vergelijker.nl helpen we je daarbij. Dat doen we door alle software overzichtelijk inbeeld te brengen. Daarbij kan je zelf een keuze maken bij welke software aanbieder je abonnement wilt afsluiten door reviews & het tarief. De vergelijking word op een zorgvuldige en eerlijke manier gedaan door Appwiki. Zodat jij als bezoeker van onze site een juiste keuze kunt maken uit de verschillende alternatieven. Want dat is ons doel: consumenten helpen een provider te kiezen die aansluit bij hun wensen.

Wat is onze drive?

Het aantal software aanbieder in Nederland is groot. Als consument is het lastig om daar een goede keuze uit te maken, want elke software aanbieder zegt op zijn eigen website dat hij de beste is. Dat is zijn goed recht, maar als consument kun je daar niet zoveel mee.

Wij willen meer transparantie in de keuze van software. Daarom zetten we de grootste aanbieders van diensten op een overzichtelijke manier naast elkaar. Zodat consumenten heel gemakkelijk kunnen kiezen voor de snelste, beste of goedkoopste software aanbieder, het is maar net wat ze zelf belangrijk vinden. Zodra een consument een keuze heeft gemaakt wordt hij automatisch doorgestuurd naar de betreffende aanbieder. Daar krijgen wij een kleine vergoeding voor.

Disclaimer: prijzen en informatie kunnen niet geheel actueel zijn, die kunnen door de jaren heen zijn veranderd. Dit is puur ter indicatie. Controleer daarom altijd de vermelde bronnen en laatste bewerk tijdstip van het bericht.


Tip: wil je een container huren voor het afvoeren van afval bij een bouw of sloop klus? Bekijk dan de afvalcontainers van Afzetbak!