Bonnetjes app vergelijken

Maak het als ondernemer makkelijk met een bonnetjes app. Vergelijk en test bonnetjes apps gratis.

Vergelijk software pakketten voor jouw bedrijf
 

Waarom een bonnetjes app?

Als ondernemer heb je ongetwijfeld met een flinke administratie te maken. Bij een administratie horen uiteindelijk ook bonnetjes, facturen en offertes. Voor de facturen en voor de offertes kan je perfect een boekhoudprogramma gebruiken. Maar, hoe kan je alle bonnetjes nou op een handige manier opslaan/bewaren? 

Dit kan je het beste doen met een bonnetjes app. Met een bonnetjes app heb je altijd alle bonnetjes bij je, maar dit gebeurt wel op een volledige digitale manier. Door een bonnetjes app te gebruiken, geniet je al snel van veel voordelen:

Wat kan je met een bonnetjes app?

Wil je graag ook van bovengenoemde voordelen genieten? Dat kunnen wij ons goed voorstellen; een bonnetjes app is in onze ogen eigenlijk onmisbaar voor elke ondernemer. Maar, wat kan je nou exact met een bonnetjes app allemaal doen allemaal bijhouden? Wij hebben de meest gebruikte functies even op een rijtje gezet:

Scan & herken bonnetjes

Even tanken, even een presentje voor een klant kopen of even een lekker broodje tijdens een zakenreis kopen. Er zijn onwijs veel situaties denkbaar waarin je als ondernemer zijnde iets koopt en daar een bonnetje voor ontvangt. Al deze bonnetjes moeten in jouw administratie verwerkt worden, aangezien het uitgaven betreffen voor jouw onderneming.

Met een bonnetjes app ben je in staat om de bonnetjes direct in te scannen. Bijkomend voordeel is dat de bonnetjes apps ook steeds slimmer worden. Veel van deze apps zijn tegenwoordig in staat om de bon zelf ‘af te lezen’ en direct op de juiste wijze in de administratie te zetten. Daar is wel een koppeling met jouw boekhoudprogramma nodig, waarover later meer op deze pagina.

Deel bonnetjes via app en/of mail

Vraagt één van jouw medewerkers om een bepaald bonnetje? Of wil je een bepaalde bon graag even naar jezelf mailen? Ongeacht wat de reden is; met een bonnetje app kun je moeiteloos een gescande bon naar een ieder toe appen of mailen. De communicatie verloopt hierdoor nog een stuk makkelijker en ook dit draagt bij aan het behouden van het financiële overzicht.

Heb je een boekhouder? Dan is het ook onwijs handig om te weten dat je jouw bonnetjes te allen tijde met jouw boekhouder kunt delen. Je kunt de bonnetjes per mail of per app naar hem/haar toesturen, waardoor hij/zij jouw gehele administratie compleet kan maken.

Koppelen de app met je boekhoudprogramma

Zoals hierboven al gesteld; het is mogelijk om de bonnetjes app met je boekhoudprogramma te koppelen. Dit brengt onwijs veel gemak en plezier met zich mee, aangezien de bonnetjes automatisch in jouw administratie verwerkt worden.

 

Veel ondernemers houden zich het liefste zo min mogelijk met de administratie c.q. boekhouding nodig. De tijd die hieraan besteed moet worden, kan immers ook aan de core business besteed worden. Althans; dat is het geval als je gebruik maakt van een bonnetjes app in combinatie met een boekhoudprogramma. Dan heb je echt geen omkijken meer naar jouw administratie, worden alle bonnetjes automatisch verwerkt en worden ook bijbehorende rapportages direct opgesteld.

Al met al zijn voor elke ondernemer een bonnetjes app én een boekhoudprogramma onmisbaar. Als je beide programma’s ook nog aan elkaar gaat koppelen, kan je jouw geluk niet op. Gemak dient de ondernemer; daar is zéker sprake van als je met een bonnetjes app en boekhoudprogramma aan de slag gaat!

Hoe vind je de juiste bonnetjes app?

Klinken bovenstaande voordelen en functies bij jou als muziek in de oren? Dan is het goed om te weten dat je de keus uit verschillende bonnetjes apps hebt. Je kunt de uiteindelijke keuze dan ook perfect afstemmen op jouw eigen voorkeuren, jouw budget en jouw boekhoudprogramma. Volg onderstaand stappen op om direct de beste bonnetjes app voor jouw onderneming te vinden:

Maak gebruik van de bovenstaande vergelijker, maak gebruik van de gratis proefperiode en vindt daarmee direct de beste bonnetjes app voor jouw onderneming!

Wat is ETD (Estimated Time of Departure) & ETA (Estimated Time of Arrival)?

Wat is ETD & ETA?

Als je ooit iets online hebt besteld, dan ken je dat gevoel van afwachting en nieuwsgierigheid: “Wanneer zal mijn pakketje aankomen?” In de wereld van

Lees meer
Wat is conversieratio

Wat is conversieratio?

Een conversieratio geeft de effectiviteit aan van je website of marketinginspanningen in het omzetten van bezoekers naar een gewenste actie. Deze acties kunnen variëren van

Lees meer