e-boekhouden

e-Boekhouden.nl | Alle informatie | 15 maanden gratis

Eenvoudig online boekhouden en factureren

e-boekhouden-logo

Over e-Boekhouden

Met de boekhoudsoftware van e-boekhouden.nl geniet je van veel gemak. Factureren, offertes versturen én het bijhouden van de urenregistratie; het is allemaal mogelijk met dit digitale boekhoudprogramma. Bovendien zijn de eerste 15 maanden volledig gratis voor alle startende ondernemers. Maak direct een gratis account en geniet direct van de vele voordelen die e-Boekhouden biedt.

Ontdek de functies

Hieronder staan de verschillende functionaliteiten welke in e-Boekhouden beschikbaar zijn.

5/5

Opstarten

Heb je besloten om voor e-Boekhouden te kiezen? Na het aanmelden kan je eigenlijk al direct starten met het bijhouden van jouw boekhouding. Je hebt hier geen boekhoudkennis voor nodig en het dashboard van e-Boekhouden spreekt ook al snel voor zich.

Eigenlijk kan je binnen de kortste keren direct genieten van het gemak van dit programma. Mocht je graag enige hulp willen hebben, kan je de handige video van e-Boekhouden bekijken. In deze video worden bepaalde functies nader toegelicht. Ook biedt het programma meerdere hulp video’s aan waarmee je de boekhoudkundige kennis weer op kunt frissen. 

Mocht dat niet genoeg zijn, kan je in het dashboard zelf ook nog stap-voor-stap handleidingen vinden. Die handleidingen helpen je al snel op de goede weg!

5/5

Gebruiksgemak

Is e-Boekhouden een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma? Ja, zonder enige twijfel. Dit merk je namelijk al direct nadat je een account aangemaakt hebt. Zoals we reeds hierboven toegelicht hebben, ga je namelijk direct van start met het bijhouden van jouw boekhouding. Mocht je even ergens niet uitkomen, kan je altijd de stap-voor-stap handleidingen raadplegen. Dit is nou typisch een voorbeeld waaruit blijkt dat het met gebruiksgemak goed zit bij dit online boekhoudprogramma.

Dit gemak is ook terug te vinden in de mobiele app. Een absoluut voordeel van e-Boekhouden is namelijk dat de boekhouding volledig online gedaan wordt. Je kunt via jouw computer of laptop inloggen, maar je kunt ook de mobiele app op jouw smartphone en/of tablet downloaden. Het maakt vervolgens niet uit waar je bent; je kunt overal en altijd de boekhouding van jouw onderneming bijhouden.

 

Ook zijn wij zeer te spreken over het taalgebruik binnen dit boekhoudprogramma. Ook als je niet al te veel boekhoudkennis hebt, vormt het taalgebruik geen enkele belemmering. Alle functies spreken direct tot de verbeelding en zijn daarom ook direct duidelijk; onwijs handig voor de (startende) ondernemer.

Onder gebruiksgemak valt in onze ogen ook de bediening van het gehele boekhoudprogramma. Nou, daar kunnen wij kort over zijn; die is subliem. Het dashboard spreekt direct tot de verbeelding, terwijl je ook direct toegang tot de verschillende functionaliteit hebt. Mocht je bepaalde functionaliteiten niet gebruiken, staan deze echter niet in de weg. Het boekhoudprogramma heeft al met al een gebalanceerde lay-out en werkt daardoor vrij simpel.

 

Tot slot is het in onze ogen prettig dat je nagenoeg alle functionaliteiten onder één dak hebt. Wil je jouw uren- of kilometerregistratie bijhouden? Dat is mogelijk dankzij de functionaliteiten van e-Boekhouden. Ook de functie ‘voorraadbeheer’ is bij e-Boekhouden voorhanden. Wel is het een feit dat je deze functies alleen tegen een kleine meerprijs per maand kunt gebruiken. Dat bedrag is echter meer dan de moeite waard.

Heeft e-Boekhouden een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma weten te ontwikkelen? Ja, absoluut. Voor alle ondernemers – met name de kleine ondernemers – is het een uitermate interessant boekhoudprogramma. Een bijkomend voordeel is terug te vinden in de prijsstelling van e-Boekhouden; alle startende ondernemers maken immers 15 maanden volledig gratis gebruik van dit online boekhoudprogramma!

5/5

Support

Mocht je er – ondanks de duidelijke handleidingen en omschrijvingen – niet helemaal uitkomen, hoef je niet direct te wanhopen. Dit boekhoudprogramma heeft namelijk voor een professionele support gezorgd. Je kunt naar de klantendienst bellen, maar het is ook mogelijk, maar je kunt ook een mailtje sturen of een online contactformulier invullen. Daarnaast, kan je ook gebruik maken van een gratis cursus boekhouden van e-boekhouden.nl. 

Al deze gegevens zijn direct terug te vinden in het boekhoudprogramma zelf. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. Mocht je nu graag alvast de beschikking over bijvoorbeeld het telefoonnummer willen hebben, kan je het beste op deze link klikken. 

Waarom we specifiek naar deze link verwijzen? Nou, op die link zie je ook het kopje ‘Veelgestelde vragen’ staan. Als je op dat knopje klikt, kan je mogelijk al direct het antwoord op jouw vraag terug vinden. Ook dit is een voorbeeld waaruit blijkt dat e-Boekhouden de support prima voor elkaar heeft.

Ongeacht wat jouw vraag is; je kunt op een zeer aangename manier contact met de klantenservice opnemen. Wij hebben zelf de proef op de som genomen en recent telefonisch contact opgenomen met e-Boekhouden. Al snel werden wij door een zeer vriendelijke medewerker geholpen. Onze vragen werden uitgebreid beantwoord. Het afraffelen van vragen is in ieder geval iets wat niet in het woordenboek van de medewerkers van de klantenservice van e-Boekhouden voor lijkt te komen. Dat spreekt ons in ieder geval erg aan!

Pluspunten:

Minpunten:

Gratis proef periode

Twijfel je nog steeds om e-boekhouden.nl  aan te schaffen? Aarzel niet om e-boekhouden.nl gratis te testen met een proef periode 

e-boekhouden.nl logo wit

Eindoordeel

Kunnen wij het boekhoudprogramma e-Boekhouden aanraden? Ja, dat kunnen wij zeker. Over de opstarttijd, over het gebruiksgemak, over de prijs-kwaliteitsverhouding en over de support zijn wij stuk voor stuk zeer te spreken. Daarbij hebben we het nog niet eens gehad over de functionaliteiten waar je gebruik van kunt maken.

Als je een zzp’er bent, een startende ondernemer bent of een MKB-bedrijf hebt; e-Boekhouden is voor jou absoluut een geschikt boekhoudprogramma. Je maakt op een aangename manier gebruik van verschillende functionaliteiten. Kom je er eventjes niet uit? Dan kan je altijd een beroep doen op de handleiding of je neemt contact op met de uiterst vriendelijke en bekwame klantenservice van het bedrijf. 

Heb je een grotere onderneming? Of heb je een relatief complexe boekhouding? Dan kan je echter beter naar een ander boekhoudprogramma uitkijken. Wij zijn zeer te spreken over e-Boekhouden, maar beseffen tegelijkertijd wel dat het echt een basic boekhoudprogramma is. Mede hierdoor is het voor kleinere ondernemers juist één van de beste programma’s.

Het doel van e-Boekhouden staat duidelijk op de website van het bedrijf vermeld; het doen van de boekhouding zo eenvoudig mogelijk maken. In onze ogen is het bedrijf zeker geslaagd in dit doel. Wij zijn fan!

e-Boekhouden.nl opzeggen

Wil je het abonnement afsluiten bij e-Boekhouden.nl? Dan ben je op het juist adres over hoe je dat het beste kan doen. 

Om je abonnement op te kunnen zeggen bij e-boekhouden.nl moet je een email sturen met daarin dat je je abonnement wilt opzeggen. e-Boekhouden.nl heeft een opzeg termijn van 1 maand. Als je een proefaccount of een starters account hebt, dan hoef je u deze niet op te zeggen. Wil je een email template ontvangen over het opzeggen van een e-boekhouden.nl abonnement? Lees hier meer over e-boekhouden.nl opzeggen.