Logo HoorayHR

HoorayHR: alle HR-zaken goed geregeld. Onboard, manage en groei!

De alles-in-één HR tool voor het MKB

Wat is HoorayHR?

Heb je in de afgelopen periode meerdere werknemers aangenomen? Dan is dat een teken dat je met je bedrijf aan het groeien bent. Goed bezig, maar je komt ook al snel voor de nodige uitdagingen te staan. Om alles op het gebied van HR goed te regelen, kan je gebruik maken van HoorayHR. Dit is de alles-in-één HR tool voor alle MKB bedrijven.

Met deze tool heb je geen omkijken meer naar alle HR administratie. Je digitaliseert de volledige administratie en je geniet van de nodige automatiseringsmogelijkheden. Volgens HoorayHR kan je je hierdoor richten op hetgeen waar het écht om draait: ondernemen.

Probeer nu HoorayHR 14 dagen gratis!

Logo HoorayHR

Wie gebruikt HoorayHR?

Op de website van HoorayHR valt te lezen dat ruim 300 bedrijven gebruikmaken van deze tool. Dat is een indrukwekkend aantal, aangezien per bedrijf veel werknemers ook van dit systeem gebruik maken. In totaal maken hierdoor duizenden werknemers op dagelijkse basis gebruik van dit systeem.

Wil je meer weten over wat voor soort bedrijven dit zijn? En wat hun ervaringen met HoorayHR zijn? Dan doe je er verstandig aan om even de website van HoorayHR te checken. Op de website van deze tool vind je namelijk veel interessante klantverhalen.

Hoe werkt HoorayHR?

Het belangrijkste kenmerk van deze tool is dat het volledig online werkt. Je hebt hierdoor te allen tijde toegang tot deze tool, waarbij je ook van veel automatiseringsmogelijkheden kunt profiteren.

Binnen deze tool kan je van allerlei functies gebruik maken. Zo kan je personeelsdossiers bijhouden, kan je declaraties verwerken, kan je workflows instellen, kan je contractbeheer uitvoeren, kan je verlof registreren, kan je uren registreren, kan je verzuim registreren en kan je documenten beheren.

Veel van deze zaken kan je volledig automatiseren. Daarnaast kan je je werknemers ook toegang tot deze tool geven. Zij kunnen vervolgens zelf een verlof- of verzuimaanvraag via de app indienen. Erg handig!

Verder kan je met deze tool ook echt gaan groeien als bedrijf zijnde. Dit is onder meer te danken aan de statistieken en rapportages die je met deze tool uit kunt draaien. Als je deze analyseert, zie je direct op welke punten er nog winst te behalen valt. Tot slot kan je met deze tool gericht aan de slag met de persoonlijke ontwikkeling van je werknemers.  

Ontdek de functies

Hieronder staan de verschillende functionaliteiten welke in HoorayHR beschikbaar zijn.

Wat kost HoorayHR?

Is dit nou dé tool waar je naar op zoek bent? Dan is het goed om te weten dat je dit programma eerst 14 dagen gratis uit kunt proberen. Mocht je erachter komen dat deze tool toch niet naar je wens is, dan kan je afzien van een betaald abonnement.

Wil je wél van deze tool gebruik maken? Dan kan je rekening houden met 4 euro per werknemer per maand. Dit is één vaste prijs waar HoorayHR mee werkt, waarmee je in ieder geval perfect de maandelijkse kosten kunt beheren. 

HoorayHR voegt hier aan toe dat men géén implementatiekosten rekent.

HoorayHR koppelingen

Het team van HoorayHR heeft ervoor gezorgd dat je deze tool aan andere systemen kunt koppelen. De verschillende koppelingsmogelijkheden hebben we in onderstaand overzicht voor je verwerkt: