moneybird
moneybird-logo-white

Moneybird is een boekhoudprogramma wat met je meedenkt.

Moneybird is een boekhoudprogramma wat met je meedenkt. Profiteer van Moneybird slimmigheidjes en houd met plezier zelf je boekhouding bij.​

Moneybird

Het boekhoudprogramma Moneybird is er voor iedereen. Ondernemers kiezen voor Moneybird omdat het gebruiksvriendelijk en snel werkt.

Probeer nu Moneybird 4 maanden gratis!

moneybird-logo-white

Wat is Moneybird?

Voor een sluitende boekhouding zorgen; voor elke ondernemer is dit een verplichting. Voor vrij veel ondernemers is dit tegelijkertijd ook een uitdaging. Puur omdat het bijhouden van de boekhouding tijdrovend is. Daarnaast kan het bijhouden van de boekhouding ook lastig zijn, gezien alle (fiscale) regels.

Kun jij op dit gebied wel wat hulp gebruiken? Dan is het advies om voor een goed online boekhoudprogramma te kiezen. Eén van de programma’s waar veel ondernemers voor kiezen, is het programma van Moneybird. Dit programma is zeker in de afgelopen jaren populair geworden. Met alle dank aan de vele functies, het gemak en de automatiseringsmogelijkheden. Op deze pagina lees je iets meer over het systeem van Moneybird.

Wie gebruikt Moneybird?

Met het online boekhoudprogramma richt Moneybird zich op eigenlijk alle soorten ondernemers. Voor startende ondernemers is dit programma interessant, maar ook voor ondernemers die al jarenlang actief zijn. Op de website van Moneybird valt in ieder geval te lezen dat al ruim 200.000 ondernemers gebruik van Moneybird maken. Getuige de online beoordelingen zijn dit ook allerlei soorten ondernemers. Van groot tot klein en actief in allerlei verschillende branches.

Hoe werkt Moneybird?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is Moneybird een online boekhoudprogramma. Dit betekent dat je online met jouw gegevens in kunt loggen, waarmee je de toegang tot jouw boekhouding verkrijgt.

Je komt hierbij direct in een overzichtelijk dashboard terecht. In dit dashboard vind je de acties die je moet ondernemen, evenals belangrijke kengetallen. Vervolgens kun je in de menubalk uit meerdere menu-items kiezen. Dankzij deze menu-items kun je makkelijk navigeren en de gewenste acties uitvoeren.

Bijkomend voordeel: het programma van Moneybird stelt automatisch allerlei rapportages op. Dankzij deze rapportages heb je altijd het perfecte inzicht in jouw boekhouding. Zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen, behoudens het koppelen van de transacties aan de juiste facturen

Wat kost Moneybird?

Ben je op zoek naar een goed online boekhoudprogramma? Dan is Moneybird absoluut één van de meest interessante opties. Iets wat onder meer aan de gratis proefperiode van 60 dagen te danken is. Nadien heb je de keus uit meerdere abonnementen:

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De eerste 60 dagen kun je sowieso gratis gebruik maken van Moneybird.

Moneybird koppelingen

Wil je graag zo optimaal mogelijk gebruik maken van Moneybird? Dan is het advies om dit boekhoudprogramma aan jouw bank te koppelen. Het programma zorgt er vervolgens elke nacht voor dat de transacties van de bank naar het boekhoudprogramma overgeschreven worden. Dit is bij eigenlijk alle banken in Nederland mogelijk, zoals je in onderstaand overzicht kunt zien:

Systeem
Webwinkel
CRM
Overige koppelingen