Logo SnelStart

SnelStart: automatiseer je boekhouding

Je ambities volgen en doen waar je goed in bent: dat is ondernemen. Up-to-date cijfers helpen de groei van je bedrijf.

Wat is SnelStart?

Ben je als ondernemer actief? Dan ben je op meerdere aspecten verantwoordelijk voor jouw bedrijf. Zo ben je verantwoordelijk voor de producten en diensten die je levert. Daarnaast ben je echter ook verantwoordelijk voor jouw boekhouding. Conform de Nederlanders wet ben je namelijk verplicht om zorg te dragen voor een correcte boekhouding. En voor een sluitende boekhouding.

Om een dergelijke boekhouding te verkrijgen, is het advies om een boekhoudprogramma te gebruiken. Daarmee maak je het boekhouden in ieder geval een stuk makkelijker voor jezelf. Dát is zeker het geval als je voor SnelStart kiest. In de afgelopen jaren is gebleken dat dit één van de populairste online boekhoudprogramma’s in ons land is.

Het doel van SnelStart is om moeilijke dingen makkelijk te maken. Om dat doel te bereiken, heeft SnelStart gezorgd voor een simpel doch effectief werkend programma. Een programma waarmee elke ondernemer in principe in een handomdraai zijn/boekhouding kan doen. Binnen het bedrijf zelf staan veiligheid en persoonlijke aandacht ook centraal. Het doel is om alle boekhoudingen veilig op te kunnen slaan, terwijl men de menselijke maat nooit uit het oog verliest. Het bedrijf SnelStart is in ieder geval behoorlijk hard gegroeid, sinds de oprichting ruim 40 jaar geleden.

Probeer nu SnelStart 30 dagen gratis!

Logo SnelStart

Wie gebruikt SnelStart?

Het boekhoudprogramma van SnelStart is in principe voor alle soorten bedrijven geschikt. Startende ondernemers kunnen prima van dit systeem gebruik maken, evenals grote bedrijven. Door de jaren heen heeft SnelStart in ieder geval ruim 90.000 klanten aan weten te trekken.

Met een dergelijk aantal is SnelStart één van de grotere boekhoudprogramma’s in ons land. Op zich logisch ook, aangezien dit bedrijf echt een prima boekhoudprogramma ontwikkeld heeft. Daarbij komt ook nog dat de pakketten van SnelStart niet overdreven duur zijn. Met dank aan de relatief gunstige prijzen is het ook voor startende ondernemers mogelijk om van SnelStart gebruik te maken!

Hoe werkt SnelStart?

Makkelijk, snel en op de juiste manier boekhouden. Dat is eigenlijk hetgeen je met het boekhoudprogramma van SnelStart kunt gaan doen. Als je dit programma voor de eerste keer gebruikt, spreekt het programma eigenlijk direct voor zich.

Dat is met name aan het duidelijke dashboard te danken. Via het online dashboard kun je jouw boekhouding inzien, facturen verwerken en allerlei overige handelingen uitvoeren. Dit gaat bijzonder makkelijk, doordat SnelStart voor duidelijke menu-items gekozen heeft. Met dank aan deze menu-items kun je echt op een makkelijke manier van het gehele systeem gebruik maken.

Het is hierbij overigens ook prettig dat je uit meerdere pakketten kunt kiezen. Je kunt het pakket hierdoor op jouw wensen aan laten sluiten, waardoor je altijd alle gewenste functies tot je beschikking hebt. Eventuele overbodige functies zie je daardoor niet eens in jouw dashboard naar voren komen.

Via het programma van SnelStart kun je jouw boekhouding ook gaan automatiseren. Zo kun je facturen automatisch koppelen aan transacties. Tevens zorgt dit programma voor een automatische uitdraai van allerlei financiële rapportages. Met dank aan deze automateringsmogelijkheden hoef je zelf nóg minder tijd aan jouw boekhouding besteden. Bovendien weet SnelStart met haar programma het moeilijke een stuk makkelijker te maken.

Wat kost SnelStart?

Ben je op dit moment op zoek naar een goed boekhoudprogramma? En heeft het programma van SnelStart jouw aandacht getrokken? Dan is het aan te raden om een goede vergelijking te maken tussen de vele pakketten. Het gaat hierbij om de volgende pakketten:

De hierboven benoemde prijzen zijn alleen de basisprijzen. Binnen elk pakket is één administratie opgenomen; mocht je nog een tweede administratie toevoegen, kost dit 2,50 euro per maand. Daarnaast heeft bij elk pakket slechts één gebruiker toegang tot het online dashboard. Mocht je nog een extra gebruiker toe willen voegen, kost dit 2 euro tot 10 euro per maand extra.

De tariefstelling van SnelStart is wel vrij interessant te noemen. Het klopt dat dit niet het meest goedkope online boekhoudprogramma is, maar de kwaliteit is wel subliem. Daarnaast is het ook nog goed om te weten dat je van een proefperiode van 30 dagen uit kunt gaan.

SnelStart Producten & Prijzen

Spreekt het programma van SnelStart jou wel aan? Dat is goed voor te stellen; reeds 90.000 klanten maken al gebruik van dit uitgebreide boekhoudprogramma. Binnen dit programma draait uiteraard alles maar om één ding; boekhouden.

Boekhouden

Als ondernemer ben je dus verplicht om voor een sluitende administratie te zorgen. Iets waar je voor kunt zorgen dankzij het boekhoudprogramma van SnelStart. Met dit programma stel je offertes op, stel je facturen op, verwerk je transacties en hou je dus jouw gehele boekhouding bij. Ideaal is dat je hierbij van meerdere automatiseringsmogelijkheden kunt profiteren. Zo hoef je zelf niet om te kijken naar de financiële rapportages. Nee, al deze rapportages worden geheel automatisch voor je gegenereerd door SnelStart.

Overigens is het ook nog mogelijk om jouw boekhouder toegang te geven tot jouw online boekhouding. Op die manier heb je nóg minder omkijken naar het doen van de boekhouding. Vanuit dit boekhoudprogramma kun je overigens ook direct jouw BTW aangifte indienen.

SnelStart functies

Het boekhoudprogramma van SnelStart is echt heel uitgebreid te noemen. Dit is met name aan de vele functies te danken. Om je hier een indruk van te kunnen geven, hebben wij de vele functies voor je op een rijtje gezet:

— dit overzicht wordt aangevuld —

Expert SnelStart review

Zijn de ruim 90.000 klanten tevreden over SnelStart? Ja, daar komt het absoluut op neer. Wij zijn online veel beoordelingen tegengekomen, waarvan het overgrote deel (erg) tevreden is. Dat blijkt ook uit onderstaande beoordelingen van tevreden klanten:

— dit overzicht wordt aangevuld —

SnelStart koppelingen

Om jouw boekhouding nog makkelijke te maken, is het advies om jouw boekhouding aan jouw bank te koppelen. Bij SnelStart is dit gelukkig mogelijk. Door een dergelijke koppeling te maken, worden alle banktransacties elke dag in jouw boekhouding opgenomen. Jij hebt deze transacties vervolgens alleen nog maar aan de juiste facturen te koppelen. Bij SnelStart kun je voor onder meer de volgende koppelingen kiezen:

— dit overzicht wordt aangevuld —