Alles over Adyen
Logo Adyen

Adyen: Het betaalplatform voor groei

De beste betalingservaring van Europa voor jouw klanten. Adyen verbetert haar betaalmethodes continu. Zo krijg jij de beste conversie.

Wat is Adyen?

Als je de Quote 500 openslaat, zie je de naam ‘Adyen’ meerdere keren voorbijkomen. De oprichters van Adyen, dit zijn meerdere heren, hebben namelijk onwijs veel geld weten te verdienen. Met dank aan het handige betaalplatform dat zij ontwikkeld hebben. Een betaalplatform waarmee de oprichters perfect ingespeeld hebben op de digitalisering in de maatschappij.

Als je online een betaling af wilt ronden, is de kans groot dat je dit via het platform van Adyen gaat doen. Als je zelf een eigen webshop hebt, is het ook interessant om van dit platform gebruik te maken. Het platform van Adyen werkt namelijk snel, is makkelijk te installeren en kent eigenlijk geen belangrijke aandachtspunten. Zo heb je bijvoorbeeld géén omkijken naar het onderhoud van dit platform. Wel zo prettig als webshopeigenaar, niet waar?

Maak nu een gratis Adyen account aan!

Logo Adyen

Wie gebruikt Adyen?

Door de jaren heen heeft Adyen heel veel klanten aan weten te trekken. Dit geldt voor bijvoorbeeld kleinere webshopeigenaren, maar dit geldt ook voor hele grote bedrijven. Zo maken Uber, KLM, de Bijenkorf, Booking.com en Ebay gebruik van het betaalplatform van Adyen. Het feit dat dergelijke partijen voor Adyen kiezen, is eigenlijk al veelzeggend. Het betaalplatform van Adyen heeft gewoonweg heel veel te bieden.

Hoe werkt Adyen?

Wil je online betalingen kunnen verwerken? Dan hoef je eigenlijk maar twee dingen te doen: een abonnement bij Adyen af te sluiten en het betaalplatform vervolgens in jouw webshop of website te verwerken. Hoe dat precies moet, vertellen de experts van Adyen je graag. Zij helpen je met de implementatie van het platform, waarna je met veel plezier van dit platform kunt maken. In het dashboard van Adyen vind je vervolgens duidelijke rapportages en eventuele taken die je uit moet voeren. Dankzij Adyen heb je in ieder geval direct zicht op de (financiële) resultaten die je hebt behaald. Zowel realtime als over een specifieke periode.

Wat kost Adyen?

Wil jij ook graag van dit innovatieve betaalplatform gebruik gaan maken? Dan is het zaak om jouw wensen op een rijtje te zetten. Aan de hand van jouw wensen kun je vervolgens voor de best mogelijke optie bij Adyen kiezen. Wat je vervolgens voor Adyen moet betalen, is afhankelijk van twee facetten:

Feit is dat je dus niet van een vaste prijs uit kunt gaan. Het totale tarief voor Adyen is uiteindelijk afhankelijk van de hoeveelheid transacties, de verwerkingskosten en de eventuele toeslagen. Het budgetteren van de Adyen kosten is hierdoor vrij lastig.

Adyen koppelingen

Voordat je van Adyen gebruik kunt maken, moet dit betaalplatform geïmplementeerd worden. Hiervoor staan de experts van Adyen graag voor je klaar. Bij het implementeren wordt dit systeem ook direct aan andere softwaresystemen gekoppeld. Dat is absoluut wenselijk, aangezien je daarmee Adyen direct aan bijvoorbeeld jouw boekhoudprogramma kunt laten koppelen. Alle koppelingsmogelijkheden die je bij Adyen hebt, vind je in onderstaand overzicht:

— dit overzicht wordt aangevuld —