Logo Payt

Payt: sneller betaald en verbeter je klantrelaties

Met onze eenvoudig te gebruiken interface, krijg je sneller betaald en verbeter je jouw klantrelaties met minder werk en meer controle.

Wat is Payt?

Wat is jouw grootste ergernis als ondernemer? Heeft dit wellicht te maken met de vele regels en verplichtingen? Of heeft dit wellicht te maken met de lange betaaltermijnen van jouw klanten? De kans is groot dat de lange betaaltermijnen van jouw klanten een ergernis zijn; dit is voor veel ondernemers namelijk een flinke doorn in het oog.

Payt: online debiteurenbeheer 1

Gelukkig kun je hier iets aan doen! Dat doe je met het systeem van Payt. Dankzij dit systeem weet je jouw debiteurbeheer naar een veel hoger niveau te tillen. Je geniet hierdoor van korte betaaltermijnen, waardoor je zelf ook (beter) aan jouw financiële verplichtingen kunt voldoen. 

Daarnaast weet je dankzij Payt ook een sterkere band met jouw klanten op te bouwen. Dat is althans de mening die Payt zelf toegedaan is. Volgens bouw je – met hun software – aan duurzame klantrelaties. Aan duurzame klantrelaties waarin onder meer een fijne communicatie centraal staat.

Sneller betaald krijgen. Verbeterde klantrelaties. Meer controle. Minder zorgen en minder werk. Dat zijn in een notendop de gevolgen waar je van kunt genieten dankzij het programma van Payt. Overigens valt over de snellere betaling het volgende te lezen: je kunt jouw facturen dankzij Payt 30% sneller betaald uitbetaald krijgen. Kijk, dat is nog eens een flinke verbetering voor veel ondernemers!

Probeer nu Payt!

Logo Payt

Wie gebruikt Payt?

In 2013 werd het bedrijf Payt opgericht door vijf ondernemers. Deze ondernemer hadden samen het idee dat debiteurenbeheer een stuk efficiënter ingericht zou kunnen worden. Om dát mogelijk te maken, werd dit slimme systeem ontwikkeld. Tegelijkertijd bedachten deze vijf ondernemers dat Payt voor élk bedrijf interessant moest zijn. Voor kleine ondernemingen, maar ook zeker multinationals. 

Op dit moment gebruiken ook daadwerkelijk heel veel soorten bedrijven dit programma. Zo valt op de website van Payt het volgende te lezen: Quooker, Mobility Service en de Hanzehogeschool Groningen maken gebruik van Payt. Kijk, dat geeft eigenlijk direct aan dat allerlei soorten bedrijven (en instanties) gebruik van Payt maken. 

Opvallend is dat veel bedrijven uit het noorden van het land voor Payt kiezen. Dit is echter niet geheel opvallend, als we kijken naar de historie van dit bedrijf. Dit bedrijf werd namelijk in Groningen opgericht en heeft haar hoofdkantoor nog steeds in Groningen. Bovendien is Payt de hoofdsponsor van de voetbalclub FC Groningen.

Payt: online debiteurenbeheer 2

Hoe werkt Payt?

Heb je interesse om met het systeem van Payt aan de slag te gaan? Als je voor één van de pakketten hebt gekozen, kan het systeem direct geïmplementeerd worden. Daarbij valt direct de snelheid van het implementatieproces op; binnen één uur kan dit systeem al in jouw onderneming geïmplementeerd zijn.
 
Vervolgens is het mogelijk om alle openstaande facturen in dit systeem te verwerken. Deze facturen zie je in het systeem in één overzicht staan, waar je verder zelf geen omkijken meer naar hebt. Het systeem van Payt zorgt namelijk voor een automatische opvolging van deze facturen. 
 
In het systeem zelf kun je interne notities achterlaten, kun je communiceren met jouw debiteuren en kun je betaalmogelijkheden per klant instellen. Tevens is het mogelijk om – per klant – een betalingsregeling in te stellen. Tot slot is het ook nog mogelijk om binnen dit systeem met automatische incasso’s te gaan werken.
 
Minder zorgen. Meer controle. En minder tijd besteden aan het debiteurenbeheer. Met dank aan het systeem van Payt kan dit óók voor jou werkelijkheid gaan worden!
Payt: online debiteurenbeheer 3

Wat kost Payt?

Door de jaren heen zijn duizenden bedrijven klant geworden bij Payt. Niet meer alleen in Nederland, maar ook in onze buurlanden en in bijvoorbeeld Spanje. Deze globalisatie geeft duidelijk aan dat Payt een flinke groei door heeft weten te weten maken. Wil jij zelf ook klant worden? Dan kun je uit één van de volgende pakketten kiezen:
 
  • 10 facturen per maand: 24,95 euro per maand
  • 75 facturen per maand: 59,95 euro per maand
  • 250 facturen per maand: 129,95 euro per maand
  • 1000 facturen per maand: prijs op aanvraag
Zoals je kunt zien, hangt het tarief af van de hoeveelheid facturen per maand. Op de website van Payt kun je zelf de hoeveelheid facturen bepalen, waarna de website direct het tarief per maand weergeeft. Heb je meer dan 1000 facturen per maand? Dan kun je een prijsopgave indienen bij Payt.
 
Wil je het systeem graag eerst even uitproberen? Ook dat is mogelijk; Payt biedt namelijk een gratis proefperiode van 30 dagen aan!

Payt Producten & Prijzen

Het mag duidelijk zijn: het systeem van Payt is behoorlijk interessant. Met dit systeem kun je echt toe gaan werken naar een veel beter debiteurenbeheer. Een veel beter beheer van jouw debiteuren, waarmee je van meerdere voordelen weet te genieten.

Debiteurenbeheer

Een goede relatie met jouw klanten is van cruciaal belang. Niet alleen voor de continuïteit van jouw onderneming, maar ook voor de snelheid van factuurbetalingen. Door met Payt aan de slag te gaan, geniet je van betalingen tot wel 30% sneller. Tevens hoef je hier zelf minder tijd aan te besteden, behoud je méér controle en heb je een stuk minder zorgen. Met alle dank aan het geweldige debiteurenbeheer dankzij Payt.
Payt debiteurenbeheer

Payt functies

Als je jouw debiteuren perfect wilt beheren, heb je daar meerdere mogelijkheden voor. Het leuke is dat al deze mogelijkheden in het systeem van Payt verwerkt zitten. In onderstaand overzicht vind je bijvoorbeeld de vele functies van dit uitgebreide systeem:

Functionaliteiten
Openstaande facturen opvolgen
Verschillende betaalmethodes (iDEAL, PayPal, Credit Card, bankoverschrijving)
Kredietwaardigheid rapportage
Stroomlijnen van interne communicatie
Factuur financiering
Peppol, elektronisch facturen versturen
Geautomatiseerde betalingsregeling

Expert Payt review

Zijn de duizenden klanten van Payt te spreken over dit systeem? Ja, dat zijn ze absoluut. Zo vind je op de website van dit bedrijf allerlei positieve beoordelingen van klanten terug. Ook via andere kanalen op het internet zijn wij veel positieve beoordelingen tegengekomen. Onder meer de volgende beoordelingen vinden wij veelzeggend:

— dit overzicht volgt spoedig —

Payt koppelingen

Wil jij zo optimaal mogelijk van Payt gebruik maken? Dan is het advies om dít systeem aan andere softwaresystemen te koppelen. Het mooie is dat je bij Payt hier alle mogelijkheden voor hebt. Zo kun je dit systeem aan méér dan 600 softwarepakketten koppelen, waaronder veel boekhoudprogramma’s. In onderstaand overzicht vind je een (groot) deel van alle koppelingsmogelijkheden:

Koppeling met boekhoudsystemen
QuickBooks
Xero
Twinfield
Exact
Microsoft Dynamics 365
AccountView
Software Gemak
Visma.net
sevDesk
Koppeling met CRM
Simplicate
WeFact