Skip to content

KING Software: waar persoonlijk de standaard is

Peter Jansen

Wat is KING Software?

Handel jij in producten? Dan heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat een goed voorraadbeheer één van de grootste uitdagingen is. Je hebt immers met zowel inkomende- als met uitgaande goederenstromen te maken. Om al deze stromen in goede banen te leiden, is een goed ERP systeem wel zo wenselijk.

Hierbij is het mogelijk interessant om voor het ERP systeem van KING Software te kiezen. Dit ERP systeem richt zich namelijk niet alleen op voorraadbeheer, maar ook op het beheer van allerlei andere bedrijfsprocessen. Met dank aan dit systeem ben je uiteindelijk in staat om al jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. En te optimaliseren, waardoor je zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Het bedrijf KING Software werd ruim 40 jaar geleden al opgericht. Vanaf dat moment heeft het bedrijf reeds meer dan 24.5000 ondernemers blij weten te maken. Dit doet het bedrijf overigens niet alleen met de ERP software, maar ook met tal van andere softwaresystemen. In het aanbod van KING Software vind je de volgende softwaresystemen terug:

Wie gebruikt KING Software?

Door de jaren heen heeft KING Software een sublieme groei door weten te maken. Een groei die terug te zien is in de hoeveelheid softwaresystemen, maar ook in de hoeveelheid klanten. Zoals we reeds hierboven al benoemd hebben, heeft KING meer dan 24.500 ondernemers blij weten te maken. 

Het leuke hierbij is ook dat KING zich op allerlei soorten bedrijven richt. Zo richt KING zich specifiek op de volgende branches:

  • Accountancy: voor de accountancy biedt KING een systeem aan waarmee alle werkprocessen eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden. dit komt de werkvoorraad alleen maar ten goede.
  • Handel: voor alle handelsbedrijven biedt KING het ERP systeem aan. Met dank aan dit systeem krijg je als handelsbedrijf grip op alle processen.
  • Zakelijke dienstverlening: voor alle zakelijke dienstverleners biedt KING een compleet systeem aan. In dit systeem vind je onder meer een projectenadministratiefunctie, een facturatiefunctie, een urenregistratiefunctie en een complete boekhoudingfunctie.
  • Food: voor alle bedrijven in de food sector biedt KING ook een speciaal systeem aan. Met dit systeem is het mogelijk om de processen te optimaliseren en te automatiseren. Hiermee ga je de optimale controle over de complete keten krijgen.

Hoe werkt KING Software?

Zou jij graag van KING Software gebruik willen maken? Dan is het eerst zaak dat je voor één van de verschillende softwaresystemen gaat kiezen. Gaat jouw voorkeur hierbij uit naar de ERP software van KING Software? Dan is het allereerst aan te raden om het ERP e-book te downloaden. In dit e-book vind je allerlei handige functie over dit systeem.

In dit e-book wordt ook meer verteld over de werking van dit systeem. Wij kunnen in ieder geval alvast verklappen dat dit systeem vrij simpel werkt. Opvallend, aangezien het qua techniek toch een vrij complex systeem is. KING Software heeft er echter voor gezorgd dat het gebruik maken van dit systeem voor de eindgebruiker een eitje is.

Vanuit een overzichtelijk dashboard kun je eigenlijk alles met betrekking tot jouw bedrijfsprocessen regelen. Je kunt processen gaan automatiseren, je kunt jouw voorraad in één keer inzien, je hebt inzicht in alle lopende processen en je kunt eenvoudig de juiste producten op het juiste moment aanschaffen. Dankzij deze sublieme werking geniet je al snel van een kosten- én een tijdsbesparing. Wat wens je nog meer?

Wat kost KING Software?

Spreekt het ERP systeem van KING Software jou wel aan? Dna hebben we nog meer goed nieuws voor je; de prijsstelling is behoorlijk interessant te noemen. In onderstaand lijstje vind je de verschillende pakktten, inclusief het bijbehorende prijskaartje:

  • Handel: 159,95 euro per maand (extra gebruiker toevoegen = 25 euro)
  • Handel Pro: 229,95 euro per maand (extra gebruiker toevoegen = 27,50 euro)
  • Enterprise: 299,95 euro per maand (extra gebruiker toevoegen = 30 euro)

Wat voor jou het beste pakket is, hangt volledig van jouw voorkeuren af. Des te groter jouw handelsbedrijf is, des te beter je voor het pakket ‘Enterprise’ kunt kiezen. Voor de kleinere handelsbedrijven is het pakket ‘Handel’ echter al prima. 

Voordat je voor één van de abonnementen kiest, kun je bij KING Software een demo aanvragen. Met dank aan deze demo krijg je een nóg beter beeld van alle mogelijkheden. Op basis daarvan kun je ook een betere keuze tussen de hierboven genoemde pakketten maken.

KING Software Producten & Prijzen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je bij KING Software uit veel softwaresystemen kiezen. Binnen het aanbod speelt het ERP systeem absoluut de hoofdrol. Vandaar ook dat we je heironder iets meer over het ERP systeem vertellen.

ERP

Met het ERP systeem van KING Software behoud je de grip over alle processen. Je behoudt de grip op de inkoop, op de verkoop, op de productie, op de verschillende projecten en op het totale voorraadbeheer. Met dank aan de vele automatiseringsmogelijkheden heb je hier bovendien een stuk minder omkijken naar. Je bespaart zodoende veel tijd én veel geld. Mocht je het liefste zoveel mogelijk online werken, biedt het ERP Online pakket van KING Software overigens uitkomst.

KING Software koppelingen

Wil je het onderste uit de kan van het softwaresysteem van KING Software halen? Dan is het advies om het softwaresysteem aan andere softwaresystemen te koppelen. Zoals je hieronder kunt zien, heb je daar in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden voor:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email