Skip to content

Flitsmeister: de slimme verkeersapp voor een snellere en veiligere rit

Peter Jansen
Leer alles over de software oplossing Flitsmeister

Ben je op zoek naar een manier om verkeershinder en flitspalen te vermijden tijdens je dagelijkse ritten? Dan is Flitsmeister de app die je zoekt. In deze blogpost gaan we dieper in op wat Flitsmeister precies is, wie het gebruikt, hoe het werkt, wat het kost en welke koppelingen het heeft. Lees snel verder om te ontdekken hoe Flitsmeister jou kan helpen bij het verminderen van tijd en stress tijdens het rijden.

Wat is Flitsmeister?

Flitsmeister is een slimme verkeersapp die is ontworpen om automobilisten te helpen bij het vermijden van files en flitspalen. De app waarschuwt gebruikers voor verkeershinder en flitspalen en geeft real-time verkeersinformatie.

Wie gebruikt Flitsmeister?

Flitsmeister wordt gebruikt door automobilisten die op zoek zijn naar een snellere en veiligere rit. Het is vooral populair onder mensen die vaak de snelweg gebruiken en verkeershinder willen vermijden.

Hoe werkt Flitsmeister?

Flitsmeister werkt door gebruik te maken van informatie van andere gebruikers. Wanneer een gebruiker een flitspaal of verkeershinder spot, kan hij of zij deze delen met de app. Dit helpt andere gebruikers om dezelfde verkeershinder te vermijden. De app geeft ook real-time verkeersinformatie, zoals de snelheid van het verkeer en de verkeersdrukte op een bepaalde route.

Ritregistratie

Flitsmeister biedt de mogelijkheid om ritten te registreren en te analyseren. Dit helpt gebruikers om hun rijgedrag te verbeteren en brandstof te besparen. Bovendien, met de ritregistratie kun je ook zakelijke kilometers declareren. De app houdt bij waar, wanneer en hoe vaak je rijdt, zodat je eenvoudig een overzicht kunt krijgen van je zakelijke kilometers voor belastingdoeleinden. Zo hoef je geen papieren administratie bij te houden, alles wordt automatisch bijgehouden.

Betaald parkeren

Flitsmeister heeft ook een functionaliteit voor betaald parkeren, die gebruikers in staat stelt om parkeerplaatsen te vinden en te reserveren, en om te betalen voor parkeergeld via de app. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om parkeerproblemen te vermijden. Flitsmeister parkeren werkt momenteel in Nederland en België.

Wat kost Flitsmeister?

Flitsmeister is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Er zijn echter enkele extra functies die kosten in rekening worden gebracht, zoals de mogelijkheid om flitspalen te verwijderen of te verbergen.

  • Ritregistratie: €4,99 per maand
  • PRO: €1,99 per maand
  • Betaald parkeren: €0,35 per transactie
  • Soundpack Jebroer: €4,99
  • Soundpack Brabo (Steven Brunswijk): €4,99
  • Soundpack Olav Mol: €4,99

Flitsmeister koppelingen

Flitsmeister heeft een aantal koppelingen met andere apps en websites. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om verkeersinformatie te verzamelen en te delen. De app heeft ook een widget die gebruikers in staat stelt om flitsmeldingen te ontvangen zonder de app te openen.

  • Flitsmeister One
  • Flitsmeister Two
  • Flitsmeister Ritregistratie

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email