Skip to content

Papaya Global: het wereldwijde salarisplatform

Peter Jansen

Wat is Papaya Global?

Heb je ook zo’n moeite om de salarisadministratie te optimaliseren? Dan ben je niet de enige. Dit is nu eenmaal een groot proces waarbij het nodige fout kan gaan. De fouten die worden gemaakt, gaan veelal ten koste van je personeel. Uiteraard wil je de ontevredenheid van/bij je personeel zoveel mogelijk beperken.

Hoe je dit doet? Dit kun je bijvoorbeeld met het systeem van Papaya Global doen. Met dit systeem breng je je salarisadministratie naar een hoog niveau. Dit doe je bovendien voor alle soorten werknemers. Ook als je mensen uit andere landen in dienst hebt, biedt dit systeem uitkomst. Dit is namelijk een wereldwijd salarisplatform!

Wie gebruikt Papaya Global?

Wereldwijd hebben onwijs veel bedrijven voor het systeem van Papaya Global gekozen. Niet alleen de aantallen zijn indrukwekkend, maar ook de namen van de klanten. Onder meer Microsoft, Wix, Canva, Shopify, Vimeo en Toyota maken gebruik van dit systeem.

Opvallend hierbij is ook dat de klanten over de gehele wereld verspreid zitten. Van over de gehele wereld kiezen veel bedrijven voor dit populaire platform. De meeste klanten zijn bovendien erg te spreken over alle mogelijkheden.

Hoe werkt Papaya Global?

De werking van Papaya Global is lastig om in een paar zinnen uit te drukken. Om dit toch zo goed mogelijk te doen, maken we onderscheid tussen de drie belangrijkste functies:

 • People: met Papaya Global richt je de complete salarisadministratie perfect in. Dit geldt niet alleen voor de uitbetalingen, maar ook voor bijvoorbeeld het onboarding proces. Verder biedt dit systeem nog veel mogelijkheden op het gebied van aanverwante HR-taken. Tot slot kun je met Papaya Global al je werknemers toegang geven tot hun eigen digitale omgeving. In deze omgeving kunnen ze bijvoorbeeld hun loonstrook inzien.
 • Payroll: als je met payroll werkt, biedt Papaya Global ook voldoende uitkomst. Zo kun je gemakkelijk de payroll uitdraaien voor alle werknemers. 
 • Payments: het uitbetalen van je personeel is met Papaya Global ook een fluitje van een cent. Zo kun je niet alleen je Nederlandse werknemers uitbetalen, mar ook buitenlandse werknemers. Op het gebied van ‘Cross-border payments’ is Papaya Global een ware specialist.

Het mag duidelijk zijn: met het systeem van Papaya Global kun je veel kanten op. Om een nog betere indruk van dit systeem te krijgen, kun je het beste de website even raadplegen. Op de website vind je per functie veel nuttige informatie.

Wat kost Papaya Global?

Is het voor jou de hoogste tijd om je salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen? Dat is mogelijk met één van deze pakketten:

 • Payroll: 20 dollar per werknemer per maand.
 • Employer of Record: 650 dollar per werknemer per maand.
 • Contractor Management & IC Compliance: 25 dollar per werknemer per uitbetaling

Let op: de exacte tarieven hangen van meerdere zaken af. Zo kun je extra korting krijgen als je veel werknemers in dienst hebt. Doe hiervoor navraag bij het verkoopteam van Papaya Global.

Papaya Global koppelingen

Op het gebied van salaris- en payrolladministratie biedt Papaya Global tal van mogelijkheden. Maar, dit systeem biedt nog meer mogelijkheden. Om van alle mogelijkheden te profiteren, zou je dit systeem aan andere systemen moeten koppelen. Daarvoor heb je onderstaande koppelingsmogelijkheden:

 • BambooHR
 • Workday Certified
 • Expensify
 • SAP SuccessFactors
 • NetSuite

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email