Skip to content

NordVPN: de beste VPN

Peter Jansen
Alles over NordVPN

Wat is NordVPN?

Het internet lijkt geen grenzen te hebben, maar dat is toch wel het geval. Als je in een bepaald land zit, kun je bijvoorbeeld bepaalde websites niet bezoeken. Of je kunt van bepaalde online diensten geen gebruik maken. Om dit op te lossen, kun je van NordVPN gebruik maken.

Met NordVPN laat je je computer denken dat je in een ander land zit. Doordat je van een ander IP-adres gebruik maakt, is het hierdoor wel mogelijk om een bepaalde website te bezoeken. Maar, NordVPN biedt nog meer voordelen. Zo ben je met deze VPN extra goed beschermd, kun je anoniem op het internet surfen en kun je ook nog een hoop geld besparen. Met dank aan NordVPN omzeil je namelijk de slimme algoritmes van bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen.

Wie gebruikt NordVPN?

In de afgelopen jaren hebben veel VPN aanbieders het levenslicht gezien. De meeste mensen zijn het er echter wel over eens dat NordVPN de beste VPN is. Dit blijkt ook duidelijk uit de vele beoordelingen die je online vindt.

Wat ook een duidelijk teken is, is dat de meeste gebruikers erg positief zijn. Nagenoeg alle gebruikers die van NordVPN gebruik maken, doen dit met veel plezier. Op de website van deze VPN aanbieder vind je meer informatie over de ervaringen van klanten.

Hoe werkt NordVPN?

Om van NordVPN gebruik te kunnen maken, zou je eerst een account aan moeten maken. Nadat je een account aangemaakt hebt, kun je dit programma downloaden en op je pc installeren. Met je account log je in, waarna je van de mogelijkheden van NordVPN gebruik kunt maken.

Je kunt hierbij zelf bepalen vanuit welk land je wilt surfen. Wil je bijvoorbeeld van een Amerikaanse website gebruik maken? Dan kun je voor één van de Amerikaanse servers kiezen. De website heeft vervolgens het idee dat je uit Amerika komt. Maar, NordVPN biedt nog veel meer:

  • Veilig internetten: NordVPN zorgt voor een soort van digitale muur, waardoor al je data en internetgedrag veilig is.
  • Snelheid: je gaat geen andere VPN vinden die zo snel is.
  • Geen tracking: NordVPN belooft plechtig dat zijn géén gegevens van je tracken.
  • Blokkades: NordVPN blokkeert automatisch malware, virussen en andere online gevaren.
  • Dubbele bescherming: op tal van extra manieren biedt NordVPN de benodigde bescherming aan. Dit doet de VPN door je internet te beveiligen, maar ook door je een uniek IP te geven. Jij bent de enige die dit IP heeft.

Wat kost NordVPN?

Met NordVPN til je het internetgebruik naar een ongekend hoog niveau. Om van alle voordelen en functies te kunnen genieten, kun je onderstaande abonnementen een keuze maken:

  • 1 maand abonnement: 10,49 euro per maand.
  • 1 jaar abonnement: 4,39 euro per maand.
  • 2 jaar abonnement: 2,879 euro per maand.

Zoals je kunt zien, is het vele malen voordeliger om een 2-jarig abonnement af te sluiten. Gedurende deze periode geniet je voordelig van alle bovengenoemde functies + voordelen.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email