Alles over: Quezy
Logo Quezy

Quezy: professionaliseer je social media

Bedenk, creëer, en publiceer content op je social kanalen. Krijg overzicht, analyseer en verbeter. Til je social media op een eenvoudige manier naar een hoger niveau.

Wat is Quezy?

Van het opbouwen van het merk tot het leveren van klantenservice, zorg ervoor dat het gesprek vlekkeloos over openbare kanalen en privéberichten loopt, zodat je bij elke stap van de klantreis contact kunt leggen met jouw doelgroep op social media. 

Van Nederlandse afkomst, de tool Quezy is een geweldige tool voor het beheren van jouw sociale media-accounts. Met Quezy kan je updates plaatsen en de activiteit op meerdere netwerken tegelijk volgen. Je kunt Quezy ook gebruiken om vermeldingen en hashtags te volgen, berichten vooraf in te plannen en je succes te meten met gedetailleerde analyserapporten.

De oplossing is volop in de ontwikkeling, nieuwe feature request worden snel geïmplementeerd waardoor zij meebewegen met de markt.

Probeer nu Quezy 1 maand gratis!

Logo Quezy

Welke features heeft Quezy?

Content voor social media is meer dan tekst, het is de beleving, ervaring en de indruk die je maakt op je doelgroep. Er zit een strategie achter, je doet iets met precisie en dat elke post weer. Daarom heeft Quezy features die jou daarbij helpen:

  • Instagram feed preview: met een goed geplande Instagram-feed kun je binnen enkele seconden visueel overbrengen wie je bent en wat je doet.
  • Mentions: tag eenvoudig personen of bedrijven met onze mentions feature!
  • Inhaakkalender: speel in op actualiteiten door in te haken op feestdagen en andere bijzondere dagen.
  • Hashtag sets: voeg van te voren je hashtag sets toe, maak zo nóg sneller posts!
  • Drafts: schrijf berichten als concept vooruit en denk later pas na over wanneer je wilt gaan posten.
  • Teambeheer: Verhoog efficiëntie door taken toe te wijzen aan het juiste collega of hele team.
  • Instagram carrousel posts: met Quezy plan je gemakkelijk je Instagram carrousel posts in. In een carrousel post maak je gebruik van meerdere opeenvolgende afbeeldingen en/of video’s.
  • En nog veel meer!

Wie gebruikt Quezy?

Voornamelijk Nederlandse bedrijven maken gebruik van Quezy. Deze dienst is gemaakt voor kleine bedrijven die online makkelijk over de verschillende social media kanalen willen posten.

Quezy social media management: overzicht van posts

Waarom zou ik Quezy gebruiken?

Het beheren van meerdere social media accounts kost veel tijd en moeite. Hoe groter je bedrijf of organisatie is, hoe groter de uitdaging om het overzicht te houden over alle communicatie over de kanalen heen. Quezy verlicht deze pijn door je één complete oplossing te bieden voor het beheren van updates en het monitoren van de activiteit op al uw netwerken op één plek, terwijl je ook waardevolle inzichten krijgt in hoe jouw publiek reageert op je content.

Hoe werkt Quezy?

Content voor social media is meer dan tekst, het is beleving, ervaring, indruk maken. Er zit een strategie achter, je doet iets met precisie en dat elke post weer. Daarom heeft Quezy verschillende features die jou daarbij helpen, adviseren en laten analyseren!

Quezy social media management: vooruit plannen van berichten

Wat kost Quezy?

Voordat je een abonnement bij Quezy afsluit, kan je gebruik maken van een 1-maand gratis proefperiode. Nadien kan je kiezen uit een van de vier abonnementen:

Quezy koppelingen

Om van dit systeem gebruik te kunnen maken, moet je koppelingen maken. De verschillende koppelingsmogelijkheden die je kúnt maken, vind je in onderstaand overzicht:

Koppeling
Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram
Pinterest
Google Mijn Bedrijf / Google Business Profile