Skip to content

Express VPN: de VPN die doet wat moet

Peter Jansen
Leer alles over de software oplossing ExpressVPN

Wat is Express VPN?

Ben je bezorgd over je online privacy? Of wil je graag vanuit het buitenland van een Nederlandse website of Nederlands netwerk gebruik kunnen maken? Of wil je wellicht doen alsof je in een ander land aanwezig bent? Door van een goede VPN gebruik te maken, weet je bijvoorbeeld de geo-beperkingen van een website of online dienst te omzeilen.

Wil je hierbij voor de allerbeste VPN gaan? Dan is het aan te raden om eens naar Express VPN te kijken. In de afgelopen jaren is namelijk gebleken dat dit één van de betere VPN’s is. Waarom? Omdat deze VPN doet wat het moet doen. 

Wie gebruikt Express VPN?

Op dit moment wordt Express VPN wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Dit is te danken aan de werking van deze VPN, maar ook aan de naamsbekendheid. Door de jaren heen heeft deze VPN aanbieder namelijk een flinke naam op weten te bouwen. Dat heeft voor de huidige populariteit gezorgd.

Overigens maken allerlei ‘soorten mensen’ gebruik van deze VPN. Het gaat hierbij om mensen die hun webverkeer willen versleutelen, om mensen die een server ‘voor de gek willen houden’ en om mensen die hun IP adres willen maskeren.

Hoe werkt Express VPN?

Express VPN werkt veilig, werkt snel, werkt makkelijk en is betrouwbaar. Het fijne is dat je dit systeem bovendien op al je apparaten kunt gebruiken. Nadat je een abonnement afgesloten hebt, kun je dit systeem op je smartphone, tablet, computer en router gebruiken. Ongeacht waar je je op de aardbol bevindt, kun je van Express VPN gebruik maken.

Om deze wereldwijde dekking aan te kunnen bieden, maakt Express VPN gebruik van maar liefst 160 servers. Deze servers bevinden zich in 94 verschillende landen en bieden ene onbeperkte bandbreedte aan. Op de website van Express VPN vind je een overzicht van alle servers en locaties.

Overigens kun je Express VPN met meerdere browsers gebruiken. Je kunt deze extensie in Chrome, in Firefox en in Edge gebruiken. Gebruik je op dit moment een andere browser? Dan kun je (nog) geen gebruik van Express VPN maken.

Wat kost Express VPN?

Spreekt deze VPN dienst je wel aan? Voordat je van deze VPN dienst gebruik kunt maken, zou je een abonnement af moeten sluiten. Je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende abonnementen:

  • 1 maand: voor een abonnement van 1 maand betaal je een bedrag van 12,95 dollar. 
  • 6 maanden: voor een abonnement van 6 betaal je een bedrag van 9,99 dollar per maand.
  • 12 maanden: voor een abonnement van 12 maanden betaal je een bedrag van 8,32 dollar per maand. Hiermee bespaar je 35%.

Prijstechnisch is een abonnement voor een jaar dus het meest interessant. Iets wat ook interessant is, is de 30 dagen geld terug garantie. Dankzij deze garantie kun je Express VPN gratis uitproberen.

Express VPN koppelingen

Wil je voor bijvoorbeeld zakelijke doeleinden van Express VPN gebruik maken? Dan is het interessant om dit systeem aan softwaresystemen of andere systemen te koppelen. In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden die je hiervoor hebt:

  • ExpressVPN Mac
  • ExpressVPN Windows
  • ExpressVPN Linux
  • ExpressVPN Firefox browser
  • ExpressVPN Chrome browser

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email