Skip to content

GoedGepickt: Jouw Ultieme E-commerce Partner

Peter Jansen

Als e-commerce ondernemer sta je voor talloze uitdagingen: van orderverwerking en voorraadbeheer tot verzending en integraties met verschillende verkoopkanalen. Gelukkig is er GoedGepickt, een krachtige oplossing die speciaal is ontworpen om jouw e-commerce activiteiten te stroomlijnen en te optimaliseren. In dit artikel duiken we dieper in op wat GoedGepickt is, wie het gebruikt, hoe het werkt en welke koppelingen het biedt om jouw e-commerce workflow naar een hoger niveau te tillen.

Wat is GoedGepickt?

GoedGepickt is een geavanceerde software-oplossing die speciaal is ontworpen voor e-commerce bedrijven. Het is een alles-in-één platform dat zich richt op het vereenvoudigen van complexe logistieke processen zoals orderverwerking, voorraadbeheer en verzending. Met GoedGepickt kunnen ondernemers hun e-commerce activiteiten effectief beheren, waardoor ze zich kunnen concentreren op het laten groeien van hun bedrijf.

Wie Gebruikt GoedGepickt?

GoedGepickt is geschikt voor e-commerce ondernemers van alle groottes, variërend van start-ups tot gevestigde bedrijven. Of je nu een kleine webwinkel runt of een grootschalige online retailer bent, GoedGepickt kan je helpen om je logistieke uitdagingen aan te pakken en je bedrijf efficiënter te laten opereren.

Hoe Werkt GoedGepickt?

De kracht van GoedGepickt ligt in zijn intuïtieve en geautomatiseerde functionaliteiten. Zodra je je aanmeldt, kun je eenvoudig je verschillende verkoopkanalen en verzendpartners integreren. Dit betekent dat je direct verbinding kunt maken met platforms zoals Shopify, WooCommerce, Bol.com, Amazon en vele anderen. Ook verzendpartners zoals PostNL, DHL, DPD, en nog veel meer kunnen naadloos worden gekoppeld.

Na het integreren van je verkoop- en verzendkanalen, begint GoedGepickt met het centraliseren van al je bestellingen. Dit stelt je in staat om een duidelijk overzicht te krijgen van je dagelijkse orders, voorraadniveaus en verzendvereisten. De slimme algoritmen van GoedGepickt zorgen ervoor dat bestellingen automatisch worden toegewezen aan de juiste voorraadlocaties, waardoor pick- en packprocessen worden geoptimaliseerd.

Bovendien biedt GoedGepickt gedetailleerde rapporten en analyses, waardoor je inzicht krijgt in je bedrijfsprestaties en trends. Dit helpt je om weloverwogen beslissingen te nemen en je bedrijf strategisch te laten groeien.

GoedGepickt Koppelingen

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van GoedGepickt is het uitgebreide scala aan koppelingen met verschillende verkoop- en verzendplatforms. Hierdoor kun je al je activiteiten op één plek beheren en ben je niet meer afhankelijk van verschillende losse systemen. Enkele van de belangrijkste koppelingen zijn:

Verzendplatformen: Met GoedGepickt kun je moeiteloos verbinding maken met diverse verzendpartners zoals PostNL, DHL, DPD, SendCloud, en nog veel meer. Dit betekent dat je verzendprocessen kunt stroomlijnen en de klanttevredenheid kunt verbeteren door efficiënte en nauwkeurige verzending.

Verkoopplatformen: Of je nu verkoopt via Shopify, Bol.com, WooCommerce, Amazon, of een ander platform, GoedGepickt biedt integraties om je bestellingen en voorraadbeheer naadloos te beheren. Dit helpt om je producten tijdig en nauwkeurig bij je klanten te krijgen.

Overige koppelingen: GoedGepickt biedt ook integraties met andere handige tools zoals Returnless, ProductFlow en Optiply. Deze tools helpen je om je retourbeleid te beheren, voorraadniveaus te optimaliseren en je algehele bedrijfsprestaties te verbeteren.

Eigen API: Voor degenen die meer maatwerk nodig hebben, biedt GoedGepickt een eigen API. Hiermee kun je je eigen systemen zoals kassasystemen integreren, waardoor je volledige controle hebt over je e-commerce workflow.

Tarieven en Proefperiode

GoedGepickt biedt verschillende pakketten om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. De tarieven variëren afhankelijk van het aantal bestellingen dat je maandelijks verwerkt:

  • Starter: €95,- per maand (tot 200 bestellingen)
  • Pakket S: €195,- per maand (tot 750 bestellingen)
  • Pakket M: €295,- per maand (tot 1.500 bestellingen)
  • Pakket L: €395,- per maand (tot 3.500 bestellingen)
  • Pakket XL: €595,- per maand (tot 5.500 bestellingen)
  • Pakket XXL: €795,- per maand (tot 10.000 bestellingen)
  • Pakket XXL+: €1495,- per maand (tot 20.000 bestellingen)
  • Pakket XXXL: €2495,- per maand (tot 40.000 bestellingen)

Bovendien kun je profiteren van een gratis proefperiode van 14 dagen om te ontdekken of GoedGepickt de juiste oplossing is voor jouw e-commerce bedrijf.

Samenvatting

GoedGepickt is zonder twijfel een gamechanger voor e-commerce ondernemers. Met zijn uitgebreide functies en naadloze integraties helpt het bedrijven om hun logistieke processen te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren. Of je nu een kleine start-up bent of een grootschalige online retailer, GoedGepickt biedt de tools die je nodig hebt om je e-commerce activiteiten naar nieuwe hoogten te tillen. Probeer vandaag nog de gratis proefperiode van 14 dagen en ervaar zelf de voordelen van deze krachtige e-commerce partner.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email