Skip to content

Coimbee: dé stap in continu verbeteren

Peter Jansen

Wat is Coimbee?

Continu verbeteren, continu verbeteren en nog eens continu verbeteren. Het is iets wat in veel bedrijven centraal staat. Juist door naar continu groei toe te werken, is het mogelijk om de gewenste groei door te maken. Iets waarbij veel verbetermanagers tegenwoordig voor het systeem van Coimbee kiezen.

Dit systeem draait volledig om continu verbeteren. Zo geeft men aan dat het programma geheel in de cultuur ‘van Continu Verbeteren’ is opgebouwd. Daar zijn dan ook alle functies, alle mogelijkheden en alle speerpunten op aangepast. Met dit systeem zou het voor veel bedrijven mogelijk moeten zijn om een flinke groei door te maken.

In de afgelopen jaren is Coimbee hard gegroeid. Dat is eigenlijk al het geval sinds de lancering van dit programma in het jaar 2017. In dat jaar ging het team van Coimbee aan de slag met hun eigen programma. De reden hiervoor was evident; men kon geen goed programma vinden waarmee een flinke groei in goede banen geleid kon worden. Dáárom besloten de ontwikkelaars van Coimbee maar om het hef in eigen te handen te nemen. Een keuze die bijzonder goed aangepakt heeft, aangezien Coimbee reeds door veel bedrijven gebruikt wordt.

Wie gebruikt Coimbee?

Door de jaren heen hebben veel bedrijven voor Coimbee gekozen. Het leuke is dat het hierbij om allerlei soorten bedrijven gaat. Dat valt ook op de website van Coimbee te lezen; men geeft aan dat bedrijven uit allerlei soorten branches voor dit systeem gekozen hebben. Je kunt hierbij denken aan makelaars, aan dienstverleners, aan scholen, aan zorginstellingen, aan energiebedrijven en aan groothandelsbedrijven.

Heeft jouw bedrijf tussen de 100 en 2000 medewerkers in dienst? Dan is het systeem van Coimbee in principe voor je geschikt. Eigenlijk alle bedrijven die bij Coimbee op dit moment klant zijn, hebben tussen de 100 en 2000 medewerkers. Voor een dergelijke bedrijfsgrootte is dit systeem dan ook geoptimaliseerd. 

Binnen elk bedrijf is Coimbee ook voor meerdere afdelingen geschikt. Zo is Coimbee uiteraard ideaal voor verbetermanagers, maar ook voor alle werknemers, voor het MT en voor de HR afdeling.

Hoe werkt Coimbee?

Spreekt het principe van Coimbee jou wel aan? En wil jij met jouw bedrijf graag de volgende stappen gaan zetten? Dan is het advies om voor één van de pakketten te kiezen. Nadat je dat gedaan hebt, geniet je van een eenvoudige implementatie. Volgens Coimbee is dit systeem al binnen 1 uur volledig operationeel. Kijk, dat is nog eens snel!

Vervolgens kun je alle benodigde mensen toegang tot dit programma geven. Je kunt hierbij denken aan de verschillende managers, maar uiteraard ook aan alle werknemers. Voor veel van hen is het systeem eigenlijk direct duidelijk; het systeem is namelijk overzichtelijk en spreekt direct voor zich.

Mocht je toch vragen hebben, vind je in het systeem een ‘help-knop’. Als je op deze knop klikt, krijg je direct een uitgebreide uitleg voorgeschoteld. Daarnaast biedt Coimbee ook een uitgebreide handleiding aan en veel uitlegvideo’s. Met dank aan deze extra’s blijf je eigenlijk nooit met vragen zitten.

Hoe je vervolgens van het systeem gebruik gaat maken, is afhankelijk van jouw eigen wensen. Je kunt het systeem namelijk op verschillende manieren inrichten! Feit is dat je sowieso dankzij het centrale overzicht snel, fijn en overzichtelijk kunt werken. Werken aan een continu groei binnen jouw onderneming!

Wat kost Coimbee?

Als je van Coimbee gebruik wilt maken, zou je een keuze moeten maken tussen de vier pakketten. Iets waar je ten eerste voor kunt kiezen, is om de demo aan te vragen. Door naar de demo te kijken, krijg je namelijk een duidelijker beeld van het programma. Je weet daardoor direct of dit wel of niet iets voor jou en jouw onderneming is. 

Spreekt het system van Coimbee jou volledig aan? Dan kun je een keuze maken tussen de vier pakketten:

  • Proef versie: 0 euro per maand per gebruiker. Dit is een proef versie waar je in totaal 3 maanden gebruik van kunt maken. Na deze 3 maanden kun je voor één van andere pakketten te kiezen. 
  • Basis: 2 euro per maand per gebruiker. Dit pakket is niet super uitgebreid, maar biedt wel veel handige functies. 
  • Professional: 3 euro per maand per gebruiker. Dit pakket is alweer een stukje uitgebreider.
  • Advanced: 4 euro per maand per gebruiker. Dit is het meest uitgebreide pakket van Coimbee. In dit pakket vind je eigenlijk alle mogelijke functies.

Bij het Basis-, Professional en Advanced pakket moet je rekening houden met opstartkosten van 395 euro. Je bent daarbij echter wel verzekerd van een mondelinge uitleg van één van de Coimbee werknemers. Mocht het wenselijk zijn, kun je overigens ook nog aanvullende modules aan dit systeem toevoegen. De Coimbee medewerker kan je daar perfect over informeren c.q. adviseren.

Coimbee Producten & Prijzen

Continu verbeteren is in de afgelopen jaren eigenlijk een containerbegrip geworden. Het is bovendien een begrip geworden dat in veel bedrijven centraal staat; iets waar Coimbee perfect op inspeelt. Dat dit doet systeem onder meer met de Workflowmanagement-functie.

Workflowmanagement

Hoe kun je met jouw bedrijf groeien? Dat begint ten eerste al bij het op doen van goede ideeën. Vervolgens is het zaak om deze ideeën uit te denken, uit te werken en in jouw organisatie te implementeren. Aangezien hier de nodige stappen bij komen kijken, is het zaak dat je het gewenste overzicht weet te behouden. Dat is mogelijk dankzij Coimbee; met dit systeem heb je echt het perfecte overzicht op alle workflows. Alleen als alle workflows afgerond/afgehandeld zijn, kan een goed idee in de organisatie geïmplementeerd worden. Alles ten behoeve van de groei binnen jouw onderneming!

Coimbee koppelingen

Door Coimbee aan andere softwaresystemen te koppelen, geniet je van nóg meer gemak. De koppelingsmogelijkheden die je hierbij hebt, vind je in onderstaande lijst:

— dit wordt aangevuld —

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email