Skip to content

myPOS: betalingen accepteren in je winkel of onderweg

Peter Jansen

Wat is MyPOS?

Heb je een eigen winkel? Of sta je bijvoorbeeld met je producten op een markt? In dergelijke situaties is het niet altijd even makkelijk om betalingen te ontvangen. Door voor het systeem van MyPOS te kiezen, maak je dit gelukkiger een stuk makkelijker voor jezelf.

Het systeem van MyPOS kenmerkt zich door de pinautomaten. Deze automaten zijn 100% veilig, staan gekoppeld aan je bankrekeningnummer en werken altijd en overal. Ongeacht waar je producten verkoopt, kun je je klanten direct met dit pinautomaat laten betalen. Alle betalingen zie je vervolgens in je MyPOS account; daarmee hou je het gewenste overzicht over bijvoorbeeld je financiën.

Maar, MyPOS heeft nog meer te bieden. Zo is het mogelijk om in je webshop ook gebruik van dit systeem te maken. Hiermee stel je je bezoekers in staat om snel een betaling af te ronden. Ook is het met dit systeem mogelijk om betaalverzoeken te versturen.

Wie gebruikt MyPOS?

Het systeem van MyPOS is voor veel ondernemers geschikt. Dit is bijvoorbeeld het geval voor digitale ondernemers; als digitale ondernemer maak je het ontvangen van betalingen erg makkelijk met dit systeem.

Deze vlieger gaat ook op voor eigenaren van een winkel. In een winkel komt het pinautomaat van MyPOS maar al te goed van pas, evenals de sublieme verwerking van alle transacties. Ook in allerlei andere situaties komt het systeem van MyPOS goed van pas. We kunnen al met al stellen dat heel veel bedrijven voor dit handige systeem kunnen kiezen.

Hoe werkt MyPOS?

De manier waarop dit systeem werkt, is volledig afhankelijk van de keuzes die je maakt. Wil je bijvoorbeeld MyPOS voor in je webshop gebruiken? Dan kun je deze tool in je webshop integreren, waarna alle betalingen automatisch verwerkt worden. 

Kies je voor MyPOS in je winkel? Dan heb je in de winkel beschikking over een pinautomaat. Via dit pinautomaat rekenen je klanten af, waarna deze transactie direct verwerkt wordt. 

Feit is dat je met MyPOS heel veel kanten op kunt. Dat is ook te danken aan onderstaande functies:

  • Facturen opstellen: met het systeem van MyPOS stel je snel professionele facturen op. Deze facturen kun je ook van een betaallink voorzien, waarmee je klant direct kunt betalen.
  • Rapportages: de tool van MyPOS stelt automatisch rapportages voor je op. Dankzij deze rapportages krijg je een duidelijke indruk van je financiële status en dergelijke.
  • QR code: je kunt tot slot ook QR codes met dit systeem genereren. Daarmee stel je je klanten in staat om gemakkelijk zelf te betalen.

Wat kost MyPOS?

Spreken de vele mogelijkheden van MyPOS je aan? Bij de mogelijkheden kun je van onderstaande kostenposten uitgaan:

  • Betaalautomaat: als je een pinautomaat wilt kopen, ligt de investering tussen de 30 en 250 euro.
  • Transactiekosten: deze kosten zijn afhankelijk van het soort transactie
  • Overboekingskosten: ook deze kosten zijn afhankelijk van het soort transactie

Wil je meer informatie over de prijsstelling? Check in dat geval de website van MyPOS of neem contact op met deze firma.

MyPOS koppelingen

Wil je het systeem van MyPOS nog veelzijdiger maken? Dat is mogelijk, dankzij de vele koppelingen. Je kunt bij dit systeem voor onder meer onderstaande koppelingsmogelijkheden kiezen:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email