Skip to content

Apple Events in 2022

Peter Jansen

Elk jaar zijn er meerdere Apple events. Ook in 2022 zijn er weer enkele. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen van Apple op zakelijk gebied, is het aan te raden om de Apple events bij te wonen. Bijna elke Apple-fan bekijkt de events, er wordt namelijk veel tijd in de events gestopt aangezien de presentaties gelikt eruit zien.

Gebruik je Apple voor jouw bedrijf? Dan is Cloudcarrier de partner voor zakelijk apple gebruik, als ervaren Apple Consultants kunnen zij jou helpen met je Apple-vraagstukken.

Wat is een Apple-event?

Een Apple evenement is een speciaal media-evenement waar Apple nieuwe hardware, software of diensten aankondigt. Ze worden gewoonlijk twee keer per jaar gehouden, in het voorjaar en najaar. Dit zijn meestal de events waarbij nieuwe hardware producten worden aangekondigd.

Daarnaast is er een software event, genaamd WWDC (Worldwide Developers Conference). Dit event is meestal elk jaar in juni.

WWDC Apple event?

De Worldwide Developers Conference (WWDC) is een jaarlijks evenement van Apple. Het wordt gewoonlijk gebruikt om nieuwe functies in de komende versies van iOS, WatchOS, iPadOS en macOS onder de aandacht te brengen, en om ontwikkelaars de kans te bieden meer te leren over het platform van Apple en andere ontwikkelaars uit de hele wereld te ontmoeten.

Hoe je een Apple-event kan bekijken

Een Apple Event kan je bekijken door de livestream te volgen. Het is mogelijk door de live streams te bekijken op de website van Apple, of via het YouTube kanaal.

Daarnaast is het mogelijk om de eerdere Apple events terug te kijken, hierdoor kan je zien hoe de events in het verleden er aan toe gingen.

Historie van Apple Events

Hier volgt een lijst met eerder Apple Events:

  • Apple Event: 7 september 2022
  • WWDC: 6 juni 2022
  • Apple Event: 8 maart 2022
  • Apple Event: 18 oktober 2021
  • Apple Event: 14 september 2021
  • WWDC: 7 juni 2021
  • Apple Event: 20 april 2021

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email