Skip to content

Notulen Software: boost productiviteit & haal het maximale uit jouw team

Peter Jansen
Alles over Notules Software

Wat is Notulen Software?

Beter 6 uur productief werken dan 8 uur onproductief werken. Dat is ongetwijfeld iets waar elke ondernemer zich in kan vinden. Om je team zo productief mogelijk te laten werken, moet je hier hen de juiste tools voor geven. Eén van de mogelijkheden die je hebt, is de Notulen Software.

Bekijk Notulen Software hier.

Met dank aan dit systeem kun je erg productief overleggen. Je kunt het systeem gebruiken voor interne overlegvormen, voor het stroomlijnen van processen en voor videovergaderingen. Door videobellen met Notulen Software te regelen, geniet je plots van de vele voordelen van een digitale vergadering. Maar, met Notulen Software kun je nog véél meer kanten op.

Wie gebruikt Notulen Software?

Door de jaren heen heeft Notulen Software de nodige bedrijven als klanten mogen verwelkomen. Op de website van deze firma zie je hier een uitgebreid overzicht van. Hierbij vallen direct twee zaken op:

  • Notulen Software heeft klanten uit meerdere branches. Dit softwarebedrijf richt zich niet op één soort branche, maar richt zich op alle bedrijven die productiever willen werken.
  • Notulen Software heeft zowel kleinere- als grotere bedrijven als klant. Ook dit geeft des te meer aan dat de software van Notulen Software voor elk bedrijf geschikt is.

Hoe werkt Notulen Software?

Dat Notulen Software een handig systeem is, blijkt uit de vele functies:

  • Digitaal notuleren: bij elke digitale vergadering is het notuleren een uitdaging. Of beter gezegd: dit was een uitdaging. Dankzij het systeem van Notulen Software is het digitaal notuleren namelijk erg makkelijk.
  • Vermindering vergadertijd. Dankzij het systeem van Notulen Software hoeven de vergaderingen niet meer zó lang te duren. Men geeft aan dat je tot wel 33% aan tijd per vergadering kunt besparen.
  • Stroomlijnen van vergaderingen. Onderzoek wijst uit dat kortere vergaderingen veel productiever zijn. Door van Notulen Software gebruik te maken, hou je de vergaderingen zo kort mogelijk.
  • Persoonlijk dashboard. Elke gebruiker van Notulen Software heeft een persoonlijk dashboard. Op dit dashboard staan de belangrijkste actiepunten. 
  • Stroomlijnen van processen. Al met al ga je met Notulen Software productiever werken, onder meer door het verbeteren van de vergaderingen. Maar, met dit systeem is het ook mogelijk om tal van processen te automatiseren en te stroomlijnen. Je kunt je vast voorstellen dat ook dit tot een flinke tijdsbesparing zorgt.

Wat kost Notulen Software?

Om productiever te kunnen werken, zou je eerst een investering moeten doen. Wat je precies voor Notulen Software moet betalen, is afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers. Onderstaande prijzen zijn op basis van 20 gebruikers:

  • Gratis: 0 euro per maand. Maximaal 10 gebruikers, 1 template en beperkte functies.
  • Pro: 5 euro per maand. Het meest gekozen pakket bij Notulen Software.
  • Ultimate: 14 euro per maand. Het Pro Pakket + nog veel meer toevoegingen. Zo kun je met dit pakket ook telefonische support aanbieden en geluidsopnames maken.

Notulen Software koppelingen

Dat Notulen Software veel voordelen biedt, mag duidelijk zijn. Om optimaal van deze voordelen te profiteren, zou je deze software in je bedrijf moeten integreren. Dat is gelukkig prima te doen dankzij onderstaande koppelingsmogelijkheden:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email