Skip to content

GreatePlanner: de #1 planner voor creatievelingen

Peter Jansen

Ben jij een creatieve geest boordevol ideeën, maar raak je vaak het overzicht kwijt en loop je achter met je projecten? Dan is de GreatePlanner dé ultieme tool voor jou! Speciaal ontworpen voor designers en creatievelingen, helpt deze planner je om georganiseerd te blijven, deadlines te halen en je creatieve doelen te realiseren. Geen verdwaalde A4’tjes en halve to-do lijstjes meer; met de GreatePlanner heb jij jouw leven voortaan perfect op orde.

Ontstaan uit eigen behoefte

De GreatePlanner is het geesteskind van Lyn, een grafisch vormgever, die net als veel andere creatievelingen worstelde met het plannen van haar projecten. Ze merkte dat veel van haar klasgenoten en collega’s dezelfde uitdagingen hadden. Vastberaden om hier iets aan te doen, ging ze aan de slag om een planner te creëren die specifiek was afgestemd op de behoeften van creatieve mensen. Na veel testen en ontwerpen is daar de GreatePlanner uit voortgekomen.

GreatePlanner in handen van een designer

Hoe de GreatePlanner jou helpt

De GreatePlanner biedt een scala aan handige functies die je helpen bij het organiseren van je werk en het stimuleren van je creativiteit. Hier zijn enkele kenmerken van de planner:

  • Overzichtelijk weekoverzicht: Met de GreatePlanner heb je in één oogopslag je weekplanning en takenoverzicht paraat. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wanneer.
  • Stimulans voor creativiteit: Laat je inspiratie de vrije loop en doodle erop los in de planner. Teken je ideeën direct uit en laat je verrassen door je eigen creativiteit.
  • Doelgericht werken: Formuleer je creatieve doelen en neem ze op in de planning. Door je voortgang bij te houden, blijf je gemotiveerd en haal je het beste uit jezelf.
  • Creatieve tools: De GreatePlanner bevat verschillende tools die je helpen bij het realiseren van je projecten. Van ideeëngeneratie tot toffe opdrachten, deze planner ondersteunt je creatieve proces.

Op de socials

Als creatieveling ben je natuurlijk veel bezig met social media, hieronder zijn enkele leuke TikTok’s van GreatePlanner te vinden.

@greateplanner Wanneer ga jij op vakantie? ☀️

Veelgestelde vragen en positieve review

Om eventuele twijfels weg te nemen, heeft de GreatePlanner een sectie met veelgestelde vragen waar je alle benodigde informatie kunt vinden. Daarnaast is er een positieve review van Ymke, een tevreden gebruiker die de GreatePlanner omschrijft als de ultieme tool als ontwerper.

Maak je ontwerpdromen werkelijkheid met de GreatePlanner! Pre-order nu en profiteer van tijdelijke korting.

Als creatieve geest is de GreatePlanner jouw partner in het organiseren van je projecten, het halen van deadlines en het stimuleren van je creativiteit. Mis deze kans niet en bestel jouw exemplaar vandaag nog!

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email