Skip to content

5 Beste Urenregistratie Apps voor Personeel | Reviews | Tips

John Visser
urenregistratie personeel

Ben je benieuwd hoeveel uren je personeel écht maakt? Dan ben je op het juiste adres. Misschien doe je op het moment alles op papier, moeten je personeelsleden een stopwatch aanzetten wanneer ze beginnen met werken en uiteindelijk de gemaakte uren opschrijven op een papiertje die op de zaak ligt. Dat kan allemaal veel simpeler met urenregistratie apps. Dat gaan we je nu uitleggen.

5 Beste Urenregistratie apps voor personeel

Nu vraag je misschien jezelf af; wat is de beste urenregistratie app? Want als je even kort googled, dan zie je zoveel bedrijven die zeggen dat ze de beste en of de goedkoopste zijn. Op die vraag kunnen wij je geen concreet antwoord geven. Dat is namelijk afhankelijk van je bedrijfssituatie en wensen. Door gebruik te maken van onze urenregistratie software vergelijker kan je op basis van je bedrijfsvorm en wensen filteren op alle urenregistratie software

Hieronder heb je een lijstje met de beste urenregistratie apps voor personeel van op het moment:


 

Voordelen van urenregistratie apps

Het gebruik van goede urenregistratie apps kan veel voordelen met zich mee brengen. Graag vertellen we je een aantal voordelen hieronder:

Maak het voor iedereen makkelijk

Zoals we al vertelde, misschien moeten je personeelsleden nu een stopwatch aanzetten wanneer ze beginnen met werken, en de stopwatch uitzetten wanneer ze klaar zijn met werken. Zo kan jij als werkgever zien hoeveel uren er zijn gemaakt voor je personeel. Echter heb je daar ook Android en iOS apps voor. Iedereen heeft wel een telefoon waar hij of zij een app op kan installeren. Zo hoeft niemand meer wat op te schrijven maar word alles online bijgehouden. Sommige apps hebben zelfs de functie dat je je locatie moet aanzetten om de tijd te kunnen inklokken. Zo kun je je makkelijk je personeelsleden bijhouden in welke vestiging ze hebben gewerkt. Al met al, je maakt het makkelijker voor iedereen!

Beter overzicht over je financiën

Wanneer iedereen één van de bovenstaande app heeft geïnstalleerd, dan kun je iedereen toevoegen aan je bedrijfsomgeving. Nee, dan kunnen ze niet in je administratie kijken, maar dat worden ze assent ware gekoppeld aan je bedrijf. Alle gemaakte uren worden dan gelijk in jouw dashboard verwerkt. Zo kan je overal ter wereld kijken hoeveel uren er zijn gemaakt, door wie en wanneer.

Voorkom conflicten met je personeelsleden

Het is net zo voor vervelende voor jou als voor je personeelslid dat ze bepaalde uren niet betaald hebben gekregen. Hierdoor kan je je relatie als werkgever beschadigingen. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Met urenregistratie apps kan dit soort conflicten makkelijk verholpen worden.

Kom in aanmerking voor aftrekposten

Wanneer je personeel bepaalde hoeveelheid uren hebben gemaakt, kun je in aanmerking komen voor sommige aftrekposten. Dit kan je zowel voor op korte termijn als op lange termijn heel veel geld schelen. met urenregistratie app kun je rapporten voor elk personeelslid genereren waardoor je binnen enkele seconden weet hoeveel uur diegene heeft gemaakt.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email