Skip to content

Urenlijst – 5 Beste Urenlijsten Apps 2024 | Vergelijk gratis

John Visser

Voer jij voor meerdere klanten opdrachten uit? Wordt het totaalbedrag uiteindelijk berekend op basis van het aantal gewerkte uren? Dan is het absoluut aan te raden om gebruik te maken van een urenlijst. In een urenlijst benoem je alle uren die je gewerkt hebt, zodat je uiteindelijk een compleet overzicht weet te creëren. Een overzicht waarmee je dus ook direct het totale factuurbedrag weet te berekenen.

Hoe kun je een urenlijst bijhouden?

Een belangrijk kenmerk van een urenlijst is dat je alle gewerkte uren per project/klant kunt verdelen. Dat kun je op meerdere manieren doen; zo is het bijvoorbeeld mogelijk om per project/klant in Excel een lijst handmatig bij te houden. Dat kost echter al snel vrij veel tijd en is dus zeker niet de beste optie.

Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om gebruik te maken van een urenlijst app. Dat is een digitale app waarmee je razendsnel de gewerkte uren bij kunt houden. Voordeel hiervan is dat je de app altijd bij je op zak hebt, waardoor je dus ook bijvoorbeeld onderweg jouw uren kunt registeren. Op basis van die registratie kun je uiteindelijk moeiteloos de correcte factuur gaan versturen.

Maar, wat is dan de beste urenlijst app van dit jaar? Die vraag hebben wij onszelf ook gesteld, waarna wij op zoek zijn gegaan naar de 5 beste urenregistratie apps voor het maken van een urenlijst. Al onze bevindingen tref je in bovenstaand overzicht. Bepaal je eigen wensen/voorkeuren, maak gebruik van de vergelijker/het overzicht en achterhaal daarmee direct wat de beste urenlijst app voor jou is!

Urenlijst apps vergelijken

Wil je dolgraag de beste urenlijst app gaan gebruiken? Zie jij ook de voordelen in van een dergelijke handige app? Dan hebben wij goed nieuws voor je; via onze website kun je razendsnel de beste apps met elkaar gaan vergelijken.

Waar je bij het vergelijken van de apps op moet letten? Onder meer op jouw eigen wensen/voorkeuren en op het budget dat je beschikbaar hebt. Op basis van jouw budget kun je gericht gaan zoeken naar de beste urenlijst app, waarbij je dus ook goed met jouw eigen wensen rekening moet houden.


 

Onder aan de streep is het aan te raden om hier goed de tijd voor uit te trekken. Alleen door een goed vergelijk te maken, kun je uiteindelijk de beste urenlijst app vinden. Voordat je op zoek gaat, is het wel van belang om jouw wensen goed op een rijtje te zetten. Probeer daarom voor jezelf een antwoord op onderstaande vragen te formuleren:

  • Wil je betalen voor de urenlijst app? Of gaat je voorkeur uit naar een gratis urenlijst app?
    • Gaat je voorkeur uit naar een betaalde urenlijst app? Dan is het zaak om voor jezelf te gaan bepalen hoeveel geld je hieraan uit wilt geven. Wil je bijvoorbeeld maandelijks een xx bedrag betalen? Of wil je het liefst eenmalig een bedrag voor de app betalen? De keus is aan jou.
  • Met hoeveel gebruikers wil je van de app gebruik willen maken? Is de app alleen voor jezelf bedoeld of mogelijk ook voor medewerkers?
  • Waar wil je de app precies voor gebruiken? Mogelijk is het interessanter om voor jou één systeem uit te kiezen, waarmee je bijvoorbeeld ook kunt factureren. Dergelijke systemen bestaan in ieder geval zeker!

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email