Logo 1Password

1Password: de wachtwoord-app die uw gegevens veilig houdt

Het lijdt geen twijfel dat online beveiliging belangrijk is. In een tijdperk waar gegevensinbreuken steeds gewoner worden, is het essentieel om een veilige manier te hebben om uw online wachtwoorden op te slaan. Dat is waar 1Password om de hoek komt kijken.
1Password is een app voor wachtwoordbeheer waarmee u uw wachtwoorden in een veilige “kluis” kunt opslaan. De app versleutelt uw wachtwoorden met AES-256 bit encryptie, waardoor ze vrijwel onmogelijk te kraken zijn. U kunt voeg ook twee-factor authenticatie toe om uw account verder te beveiligen.
 
Naast het opslaan van uw wachtwoorden, kan 1Password ook sterke, unieke wachtwoorden voor u genereren. Dit is belangrijk omdat het gebruik van hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts een van de zekerste manieren is om gehackt te worden. Met 1Password kunt u een ander, sterk wachtwoord hebben voor elke online account die u hebt – zonder dat u ze allemaal hoeft te onthouden!
 
1Password heeft ook een ingebouwde functie voor het delen van wachtwoorden, zodat u gemakkelijk wachtwoorden kunt delen met vrienden, familie of collega’s. En als u zich ooit zorgen maakt dat u uw telefoon verliest of dat deze wordt gestolen, heeft 1Password een “reismodus” die het delen van wachtwoorden uitschakelt en alle gevoelige gegevens van uw apparaat wist.
 
Als u op zoek bent naar een veilige manier om uw wachtwoorden op te slaan, is 1Password een geweldige optie.

Probeer nu 1Password gratis!

Logo 1Password

Wat is 1Password?

1Password is een wachtwoordbeheer-app die u helpt uw gegevens veilig te houden. Het slaat al uw wachtwoorden op één plaats op en versleutelt ze, zodat alleen u erbij kunt. 1Password heeft ook een ingebouwde wachtwoordgenerator die sterke, unieke wachtwoorden maakt voor al uw accounts.

Hoe werkt 1Password?

1Password werkt door al uw wachtwoorden op te slaan in een versleutelde database. De encryptiesleutels worden op uw apparaat opgeslagen en worden nooit naar de 1Password-servers verzonden. Wanneer u wilt inlogt op een account, zal 1Password het versleutelde wachtwoord van de server halen en het decoderen op uw apparaat.

Is 1Password veilig?

1Password is een van de veiligste wachtwoordbeheer-apps die beschikbaar zijn. Uw gegevens worden versleuteld met encryptiealgoritmen van militaire kwaliteit en kunnen alleen op uw apparaat worden ontsleuteld. Bovendien slaat 1Password nooit uw hoofdwachtwoord op hun servers op, dus zelfs als hun servers worden gehackt, blijven uw gegevens veilig.

De voordelen van het gebruik van 1Password

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van 1Password, waaronder:
 
  • Verhoogde veiligheid: Met 1Password hoeft u maar één hoofdwachtwoord te onthouden. Dit betekent dat als een hacker erin slaagt om uw wachtwoord te raden, ze slechts toegang hebben tot één account.
  • Gemak: 1Password kan wachtwoorden automatisch voor u invullen, zodat u ze niet allemaal hoeft te onthouden.
  • Wachtwoord generator: De ingebouwde wachtwoordgenerator maakt sterke, unieke wachtwoorden voor al uw accounts.
  • Datalek controle: Kijk of e-mailadressen of bedrijfslogingegevens zijn vrijgegeven bij een datalek en ontvang waarschuwingen wanneer accounts zijn gecompromitteerd, zodat uw wachtwoorden onmiddellijk kunt bijwerken.
  • Wachtwoord sterkte: Met 1Password kunt u eenvoudig sterke, unieke wachtwoorden maken en gebruiken voor al uw online accounts.
  • Samenwerking met een team: Geef werknemers toegang tot logins, documenten, creditcards en meer, op al hun apparaten.
  • Audit log: houd bij wie en wanneer bepaalde gegevens heeft gebruikt, hierdoor kan je precies achterhalen wanneer iets heeft plaatsgevonden.

Hoe u met 1Password aan de slag kunt

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van 1Password, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 14 dagen op 1password.com. Door gebruik te maken van de proefperiode kan je de oplossing met alle functies om te zien of het aan uw behoeften voldoet voordat u tot aankoop overgaat.

Zakelijk gebruik

Er zijn veel bedrijven die baat kunnen hebben bij het gebruik van 1Password. Een paar voorbeelden zijn:
 
  • Bedrijven met meerdere werknemers die toegang nodig hebben tot verschillende accounts.
  • Bedrijven die omgaan met gevoelige gegevens en ervoor moeten zorgen dat hun gegevens veilig zijn.
  • Bedrijven die het gemak en de efficiëntie van hun werknemers willen verhogen door het aantal wachtwoorden dat zij moeten onthouden te verminderen.

Kosten

1Password heeft een verscheidenheid aan prijsopties om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. U kunt meer te weten komen over de prijzen van 1Password op 1password.com/pricing/.

Conclusie

1Password is een veilige en handige manier om uw wachtwoorden en andere gevoelige informatie op te slaan. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan u tijd en moeite besparen.