Paperdork 1

Paperdork - Boekhoudprogramma inclusief boekhouder voor ZZP & VOF

Zelf simpel en snel je administratie bijhouden en je boekhouder doet de rest. Voor een vaste lage prijs per jaar.

Vorige slide
Volgende slide

Boekhoudprogramma Paperdork

Het innovatieve boekhoudprogramma van Paperdork kenmerkt zich door het cleane & moderne design, en werkt in de uitvoering minstens zo simpel. Met de nieuwste technieken maakt Paperdork het voor jou zo makkelijk mogelijk om je administratie bij te houden. Daarnaast heeft dit boekhoudprogramma extra aandacht besteed aan het tonen van financieel inzicht op basis van jouw eigen gestelde doelen.

Administratie doen via de app

In de mobiele app scan je waar je maar wilt je bonnen in en upload je deze direct in het systeem én naar je boekhouder. Zo doe je je administratie gemakkelijk vanuit je kantoor, maar ook vanuit de trein of vanaf de bank.

Paperdork 2
Paperdork 3
Todo_mobile_Paperdork_Boekhouder_Boekhoudprogramma
Paperdork 4

Een vaste boekhouder

Bij Paperdork krijg je altijd toegang tot een vaste boekhouder als jouw aanspreekpunt. De boekhouder kijkt met je mee in de administratie, doet al jouw aangiftes en je kunt er met al jouw vragen terecht. De boekhouders bij Paperdork zijn jong, toegankelijk en digitaal georiënteerd. Én ze kunnen jou in normale taal uitleggen hoe het zit.

Reviews

Dit is wat mensen zeggen over Paperdork

Ontvang een persoonlijke demo

Omdat je bij Paperdork gaat samenwerken met een boekhouder maken ze altijd eerst even kennis met je. In deze (digitale) afspraak ontvang je een uitgebreide demo van het boekhoudprogramma en kun jij alvast een aantal vragen stellen. Uiteraard is dit geheel gratis en op vrijblijvende basis.

Veel gestelde vragen