Skip to content

BUNNI: voor zzp’ers die niet kunnen boekhouden

Peter Jansen
Leer alles over de software oplossing Bunni boekhouden voor ZZP'ers

BUNNI is de ultieme boekhoudoplossing voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken en complete oplossing voor hun boekhouding. BUNNI heeft een aantal handige functionaliteiten die speciaal zijn ontwikkeld voor ZZP’ers. Zo biedt BUNNI urenregistratie en projectbeheer, wat het gemakkelijk maakt om uw uren bij te houden en te factureren. Daarnaast heeft BUNNI ook een rittenregistratie, zodat u al uw reiskosten gemakkelijk kunt bijhouden.

BUNNI: voor zzp’ers die niet kunnen boekhouden 1

Functionaliteiten BUNNI

Verder biedt BUNNI ook de mogelijkheid om facturen en offertes te maken en te versturen, zodat u gemakkelijk opdrachten kunt aannemen en afhandelen. BUNNI biedt ook hulp bij het doen van aangifte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over fouten in uw belastingaangifte. En als kers op de taart biedt BUNNI ook de mogelijkheid om te koppelen met verschillende banken, zodat u een compleet overzicht heeft van al uw financiën.

Reviews

BUNNI heeft veel positieve reviews ontvangen van huidige gebruikers, met een gemiddeld cijfer van 4,9/5 op basis van 92 reviews. Dit is een duidelijk teken dat BUNNI een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing is voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun boekhouding te doen. Als ZZP’er is het belangrijk om uw tijd te besteden aan wat écht belangrijk is: het uitvoeren van uw werk. Met BUNNI hoeft u zich geen zorgen te maken over de boekhouding en kunt u zich volledig concentreren op het groeien van uw bedrijf.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email