Skip to content

5 beste Cloud Based CRM systeem (in 2024)

John Visser

De vraag naar CRM systemen is in de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. Dit komt puur doordat veel bedrijven de mogelijkheden van een dergelijk systeem inzien. Ondertussen zijn er ook steeds betere en uitgebreide CRM systemen op de markt gekomen, waardoor het systeem mogelijk nóg beter bij jouw onderneming past.

Als je op zoek naar een CRM systeem gaat, kom je behoorlijk veel verschillende systemen tegen. Op deze pagina laten we jou graag nader kennis maken met een zogeheten Cloud Based CRM Systeem (de testresultaten van het jaar 2024). We bespreken wat een Cloud Based CRM systeem precies is, we bespreken de voordelen en we laten je kennis maken met onze vergelijker.

Dankzij onze vergelijker ben je direct in staat om het beste Cloud Based CRM systeem voor jouw onderneming te vinden. Met dat systeem kan je vervolgens op een snelle en efficiënte manier aan de groei van jouw onderneming gaan werken, waardoor je nóg meer succes weet te behalen!

Cloud Based CRM Systemen

Heb je enig idee wat er wordt bedoeld met ‘CRM in de cloud’? Als we het over ‘cloud’ hebben, spreken we eigenlijk over de lucht. De lucht is een synoniem voor de online wereld binnen onze maatschappij en dat verklaart eigenlijk direct wat een Cloud Based CRM systeem is.

Een Cloud Based CRM systeem is een systeem dat volledig online beschikbaar is. Je kunt dit systeem dus van overal ter wereld raadplegen, al jouw medewerkers hebben toegang tot dit online systeem en je kunt jouw klanten daardoor van een nóg betere service voorzien.

Bovendien is de kans op het kwijtraken van data en gegevens volledig weggenomen. Alle klantgegevens en –informatie  zijn veilig opgeslagen en blijven ook voorgoed opgeslagen. Wil je graag van deze voordelen genieten? Dan wijzen wij je graag op onderstaande vergelijker:


 

Maak gebruik van onderstaand stappenplan om de bovenstaande vergelijker snel én efficiënt te gebruiken:

1.   Filter je bedrijfsvorm (ZZP/MKB/Vereniging etc.), branche en functies uit.

2.   Maak een top 3 op basis van functies, bedrag en review (s)

3.   Vergelijk en kies welk programma voldoet aan jouw wensen en bedrag.

4.   Klik op “Ga naar website” om vervolgens het Cloud Based CRM gratis uit te proberen.

5.   Probeer het Cloud Based CRM systeem uit en bekijk of het je bevalt.

6.   Bevalt het Cloud Based CRM systeem niet? Maak dan een nieuw vergelijk met onze  vergelijker!

Wat zijn de Voordelen van Cloud Based CRM systemen?

Met een Cloud Based CRM systeem weet je al snel te genieten van meerdere CRM oplossingen zo dus ook voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij in onderstaand lijstje opgesomd:

1. Je hebt altijd en overal toegang tot het CRM systeem. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een werkende internetverbinding en een device. Je kunt daarbij denken aan een smartphone, een tablet, een laptop of een pc.

2. Alle medewerkers hebben toegang tot dezelfde informatie. Het maakt daarbij dus niet uit waar zij zijn en van welk device zij gebruik maken.

3. Alle gegevens worden continu gesynchroniseerd. Iedereen binnen de onderneming heeft dus altijd de beschikking over dezelfde, relevante en actuele informatie.

4.Een Cloud Based CRM systeem is veilig. Je kunt alle data en gegevens immers niet kwijtraken, aangezien deze veilig opgeslagen staat in de ‘cloud’.

Al met al biedt een Cloud Based CRM systeem dus onwijs veel mogelijkheden en voordelen. De bovengenoemde voordelen worden immers aangevuld met de ‘reguliere’ voordelen van een CRM systeem. Zo is het een feit dat je met een CRM systeem jouw klanten van de best mogelijke service kunt voorzien, veel interne processen kunt optimaliseren én dus aan de groei van jouw onderneming kan werken!

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email