Skip to content

PERIFACT: Factureren zoals het moet

Peter Jansen

Wat is Factuurprogramma PERIFACT?

Ben je als ondernemer op zoek naar een goed boekhoudprogramma? En vertrouw je de boekhoudprogramma’s in de cloud niet helemaal? Dan kun je kiezen voor het Factuurprogramma PERIFACT. Met PERIFACT geniet je van een prima veiligheid, aangezien je dit systeem op je pc moet downloaden en installeren. Voor het gebruik maken van het programma heb je vervolgens geen internetverbinding nodig.

PERFICAT is in de afgelopen jaren meerdere keren van een update voorzien. Dat moet ook wel, aangezien dit dus een offline boekhoudprogramma is. Dat betekent dat het lastiger is om het systeem voortdurend van updates te voorzien. PERFICAT kiest er daarom voor om regelmatig nieuwe versies uit te brengen.

Wie gebruikt PERFICAT?

Met dit unieke factuurprogramma richt PERFICAT zich op ZZP’ers en het middel- en kleinbedrijf. Daarbij richt PERFICAT zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de Belgische- en Duitse markt.

Door de jaren heen heeft dit programma de nodige klanten aangetrokken. We hebben geen informatie over exacte aantallen gevonden, maar we zijn wel veel positieve reviews tegengekomen. Uit deze reviews blijkt duidelijk dat de meeste gebruikers (erg) positief zijn.

Let wel op: dit systeem is alleen voor een Windows pc geschikt. Als je een Apple pc hebt, kun je dus níet voor het factuurprogramma PERFICAT kiezen.

Hoe werkt PERFICAT?

Als je van dit programma gebruik wilt maken, moet je ’t via de website kopen. Vervolgens installeer je het op je pc en stel je het systeem geheel naar wens in. Daarbij geeft men aan dat je binnen 5 minuten al met je boekhouding aan de slag kunt gaan. Kijk, dat is nog eens fijn.

Binnen het systeem heb je vervolgens de keuze uit veel functies. Je kunt offertes opstellen, offertes versturen, facturen opstellen, facturen versturen en concepten maken. Ook kun je aan je facturen direct een QR-code of een iDeal betaallink toevoegen.

Binnen het factuurprogramma PERFICAT geniet je ook van aanvullende functies. Zo kun je alle uitgaven verwerken, kun je orderbevestigingen verwerken, kun je de gewerkte uren bijhouden en kun je met voorraadbeheer aan de slag gaan. Tevens vind je in dit factuurprogramma nog een uitgebreide agenda. En wil je met werkorders, pakbonnen en/of magazijnbonnen werken? Ook dat is allemaal mogelijk met PERFICAT.

Voor een compleet overzicht van alle functies kun je het beste de website even raadplegen. Wat wij nu hierboven benoemd hebben, is namelijk slechts een hele kleine opsomming van alle mogelijkheden.

Wat kost PERFICAT?

Wil je graag van dit unieke  factuurprogramma gebruik maken? Om heel zeker van je keuze te zijn, kun je het systeem eerst gratis downloaden. Je krijgt dan een duidelijke indruk van alle (on)mogelijkheden. Vervolgens kun je voor één van onderstaande programma’s kiezen:

  • PERFICAT SA: 6,95 euro per maand. Deze versie is bedoeld voor 1 pc.
  • PERFICAT SA eenmalige betaling: 175 euro. Je kunt er ook voor kiezen om dit abonnement in één keer te betalen. Je behoudt dan levenslang toegang.
  • PERFICAT XL eenmalige betaling: 225 euro. Voordeel van dit systeem is dat het pakket met andere pc’s kan communiceren. Je kunt hierdoor op verschillende pc’s dit factuurprogramma gebruiken.

PERFICAT koppelingen

Dat PERFICAT een offline boekhoudprogramma is, is uniek. Dit betekent echter wel dat je het systeem op niet al te veel manieren kunt koppelen. De koppelingsmogelijkheden die je wel hebt, zie je hieronder:

  • WooCommerce

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email