Skip to content

HR2Day: HR & Salaris software

Peter Jansen
Alles over HR2Day

Wat is HR2Day?

Op welke manier heb jij je HR afdeling ingericht? Maak je op dit moment al gebruik van een slimme HR tool? Of moeten je HR werknemers nog veel handelingen verrichten? Door van HR2Day gebruik te maken, zet je met je HR-afdeling de volgende stap. Daar heeft uiteindelijk je gehele onderneming baat bij.

Bekijk HR2Day hier.

De software van HR2Day staat te boek als innovatieve software. Zo is het software die veel mogelijkheden met zich meebrengt, maar is het ook software die veel HR-processen kan automatiseren. Door veel processen te automatiseren, haal je de druk van de ketel bij je HR-werknemers. Je kunt hiermee kosten besparen, terwijl je je hele onderneming ook een stuk efficiënter laat werken.

HR2Day is een onderdeel van de Visma groep (o.a. bedrijfssoftware: financieel, erp, accountancy).

Wie gebruikt HR2Day?

In de afgelopen jaren is HR2Day ongekend populair geworden. Dit blijkt niet alleen uit de hoeveelheid gebruikers, maar ook de soort gebruikers. Onder meer Amnesty International, Balr, Fontys, VPRO, DoubleTree by Hilton en KRO NCRV maken gebruik van HR2Day.

Wat deze bedrijven en instanties met elkaar gemeen hebben? Ze hebben allemaal meer dan 250 werknemers in dienst. Dat benadrukt HR2Day op haar website ook: hun tool is alléén geschikt voor de grotere bedrijven. Daarbij wordt de grens aangehouden van 250 werknemers.

Hoe werkt HR2Day?

De werking van deze innovatieve HR software is tijdbesparend te noemen. Door van allerlei handige functies gebruik te maken, bespaar je je HR-werknemers een hoop tijd. 

Om dit mogelijk te maken, heeft HR2Day voor een online softwaresysteem gekozen. Dit systeem werkt volledig in de cloud en is ontwikkeld op het Cloud platform van Salesforce. Dit betekent dat je géén software hoeft te installeren en dat je vanaf elk device gebruik van HR2Day kunt maken.

Binnen dit systeem vind je vervolgens een duidelijk dashboard. Via dit dashboard kan je tussen alle functies kiezen, kan je rapportages inzien en kan je processen automatiseren. Daarbij speelt de self service app een belangrijke rol: al je werknemers kan je met deze app toegang geven tot hun eigen personeelsdossier. Via deze app dienen zij vervolgens bijvoorbeeld een verlofaanvraag in.

Al met al biedt HR2Day veel mogelijkheden. Een volledig overzicht van alle functies en mogelijkheden vind je online. Via de website is het ook mogelijk om een online demo te volgen; daarmee krijg je een nog betere indruk van deze HR software.

Wat kost HR2Day?

Wil je meer weten over de kosten van deze HR software? Dan is het zaak om contact op te nemen met deze firma. Via de website kan je een brochure aanvragen, waarin je alle informatie over dit systeem vindt.

HR2Day heeft ervoor gekozen om géén prijzen op haar website te plaatsen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit alle systemen van deze firma op maat gemaakt worden. Mocht je meer over de tarieven willen weten, dan zou je contact op moeten nemen met HR2Day.

HR2Day koppelingen

Om het onderste uit de kan te halen, is het advies om dit systeem aan andere softwaresystemen te koppelen. Aangezien dit systeem op het Cloud platform van Salesforce ontwikkeld is, heb je hier veel mogelijkheden voor. Alle koppelingsmogelijkheden vind je in onderstaand overzicht:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email