Skip to content

Black Friday software aanbiedingen van 2022

Black Friday software aanbiedingen

Software deals op Black Friday

Als u op zoek bent naar aanbiedingen voor software, is Black Friday een geweldige tijd om te winkelen. Veel winkeliers bieden fikse kortingen op populaire programma’s. Je kan meestal goede deals vinden voor productiviteitssoftware, creatieve tools en zelfs besturingssystemen.

Vind software deals voor jou op basis van de volgende categoriën:

Bij diverse aanbieders kan je aanbiedingen vinden:

Bekijk zakelijke deals

Bijna elke webshop heeft rond Black Friday deals. Hieronder hebben we enkele webshops neergezet welke voor zakelijke evenals particulieren aanbiedingen hebben. Zij leveren software evenals hardware, daardoor kan je als ZZP of MKB snel en eenvoudig op één plek bestellen.

Hier volgen nog enkele andere deals die interessant kunnen zijn voor te combineren met jouw zakelijke software pakketten:

Zakelijke black friday software deals

Wordt nog verder aangevuld…

Persoonlijke black friday software deals

Wordt nog verder aangevuld…

Black Friday software deals voor studenten

Studenten krijgen bij veel bedrijven een korting, op hardware maar ook op software kan je daardoor flink besparen. Door je software rond de black friday aanbiedingen aan te schaffen kan je tijdens je studiejaren snel euro’s besparen.

Als je een student of leraar bent, kijk dan zeker of er onderwijskortingen zijn. Veel softwarebedrijven geven aanzienlijke kortingen aan studenten en docenten.

Wanneer is Black Friday 2022?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 25 november 2022. Deze datum is elk jaar hetzelfde en valt op de vierde vrijdag van november. Dus in 2022 valt Black Friday op 25 november.

Enkele dagen voor en na Black Friday hebben sommige bedrijven ook al enkele speciale deals, zoals bijvoorbeeld Cyber Monday of Black Week.

Wat is Black Friday?

Black Friday is de dag na Thanksgiving waarop detailhandelaren deurbusteraanbiedingen en fikse kortingen op koopwaar aanbieden. Shoppers kunnen geweldige aanbiedingen vinden voor alles van tv’s en laptops tot kleding en speelgoed.

Maar tegenwoordig is de trend ook online zichtbaar. Bedrijven bieden de software oplossingen voor bedrijven en particulieren aan tegen flink gereduceerde bedragen. Daardoor kan je soms tot wel 70% korting krijgen op onder andere jaar licenties voor software pakketten of apps voor op je telefoon.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is altijd op de eerste maandag na Black Friday, dit jaar is dat op maandag 28 november. Maar wat is Cyber Monday precies? In Nederland staat deze dag ook gewoon bekend als Cyber Monday. Een simpele vertaling van dit fenomeen dat uit Amerika komt en gekoppeld is aan Black Friday.

Cyber Monday is gewoon een jaarlijks online kortingsfeest. Een dag waarop webwinkels in aanloop naar de feestdagen (Sinterklaas en Kerstmis) uitzonderlijk hoge kortingen weggeven. Deze worden ook wel Cyber Monday deals genoemd!

Wat is Black Week?

Black Week begint meestal de week vóór Black Friday, dit jaar is dat vanaf vrijdag 18 november t/m 25 november 2022. Tot aan Black Friday hebben deze bedrijven dan speciale Black Week-aanbiedingen om zo de drukte te verspreiden over meerdere dagen, hierdoor is de kans op een aanbieding te missen een stuk kleiner.

Bericht delen