Skip to content

Heeros: software voor de financiële administratie

Peter Jansen
Alles over Heeros

Wat is Heeros?

Binnen elk bedrijf is sprake van inkomende en uitgaande geldstromen. De inkomende geldstromen moeten uiteraard meer waarde bevatten dan de uitgaande geldstromen. Maar – hoe houd je nou al deze geldstromen goed in de gaten? En hoe kan je voor de perfecte financiële administratie zorgen? Een tool die hierbij goed van pas komt, is Heeros.

Bekijk Heeros hier.

Met de software van Heeros geniet je van de perfecte financiële administratie. Je houdt de administratie makkelijk bij, je krijgt waardevolle inzichten en je geniet van veel gemak. Een van de belangrijkste voordelen is terug te vinden in de efficiency; met deze software ga je gewoonweg veel beter, sneller en efficiënter werken.

Wie gebruikt Heeros?

Het bedrijf Heeros richt zich met deze software op twee doelgroepen:

  • Accountants: voor accountants is het met Heeros mogelijk om perfect inzicht in de boekhoudingen van hun cliënten te krijgen. Alle accountants genieten hierbij van verhoogde productiviteit en van de nodige (extra) functies.
  • Ondernemers: ook voor alle ondernemers is het interessant om van Heeros gebruik te maken. Met dit systeem is elke ondernemer in staat om te factureren en om de financiële administratie bij te houden.

Hebben reeds veel ondernemers voor Heeros gekozen? Ja, absoluut. Op de website van Heeros vind je een overzicht van alle klanten. Daarbij valt het tel lezen dat het gaat om grote bedrijven, om kleinere bedrijven en om allerlei accountants- en administratiekantoren.

Hoe werkt Heeros?

Voordat je van Heeros gebruik kunt maken, is het advies om je wensen op een rijtje te zetten. Waar ben je precies naar op zoek? En wat wil je met Heeros bereiken? Nadat je dit bepaald hebt, kan je het systeem naar eigen wens samenstellen. 

Vervolgens kan je deze software op een makkelijke manier in je bedrijf integreren. Je kunt dit systeem vervolgens volledig online gebruiken; Heeros biedt namelijk cloud software aan. Doordat de software zich volledig in de cloud bevindt, heb je te allen tijde toegang tot je financiële administratie.

Bijkomend voordeel: Heeros heeft een speciale mobiele app ontwikkeld. Via deze app kan je de gewenste acties ook via je smartphone uitvoeren. Binnen het systeem vind je in ieder geval tal van functies terug. Hierbij kan je denken aan het verwerken van inkoopfacturen, verwerken van verkoopfacturen en het archiveren van alle bestanden.

Wat kost Heeros?

Spreekt de software van Heeros je aan? En wil je graag van de efficiëntie gaan profiteren? Dan is het advies om direct contact met Heeros op te nemen. Deel je wensen, geef aan waar je precies naar op zoek bent en men komt snel met een offerte op maat op de proppen.

Hanteert Heeros geen standaardprijzen? Nee, op de website vind je bijvoorbeeld géén prijzen. Als je van deze slimme software gebruik wilt maken, moet je echt contact opnemen met de klantenservice.

Heeros koppelingen

Wil je het optimale uit dit handige softwaresysteem halen? Kies er dan voor om Heeros aan andere softwaresystemen te koppelen. Je kunt daarbij voor onder meer onderstaande koppelingsmogelijkheden kiezen:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email