Skip to content

Bessy: dé Planbot

Peter Jansen
Alles over Bessy

Wat is Bessy?

In de afgelopen jaren zijn veel ontwikkelingen in een stroomversnelling geraakt. Dit geldt onder meer voor de vele algoritmes waar we nu gebruik van kunnen maken. Bovendien zijn veel bedrijven zich op specifieke data gaan richten; data liegt immers niet.

Wil jij ook de vruchten plukken van dergelijke ontwikkelingen? Dan doe je er verstandig aan om eens naar de software van Bessy te kijken. Met deze zogeheten planbot kun je namelijk van meerdere voordelen genieten. Maar, wat is Bessy dan precies? Je kunt Bessy eigenlijk zien als een planbot; als een systeem dat op een slimme manier met jouw planning aan de slag gaat.

Zo is dit systeem bijvoorbeeld in staat om jouw planning te voorspellen. Op basis van deze voorspelling kunnen bestaande routes aangepast én geoptimaliseerd worden. Op deze manier haal je eigenlijk het uiterste uit jouw personeel en over de dagelijkse uren waarin gewerkt kan worden. De missie van Bessy is overigens om het administratieve werk voor buiten- en binnendienst medewerkers zo leuk mogelijk te maken. In onze ogen moet dat zéker gaan lukken met de handige planbot van Bessy!

Wie gebruikt Bessy?

Kan de planbot van Bessy al breed ingezet worden? Ja, dat is absoluut het geval. Met dank aan deze software zijn namelijk allerlei bedrijven in staat om hun planning te perfectioneren. Dit geldt onder meer voor de volgende soorten bedrijven:

  • Infra: ben je met jouw bedrijf actief in de infrabranche? Voor onder meer weg-, water en grondbouwbedrijven biedt Bessy de juiste oplossingen. Met dank aan dit systeem kun je namelijk alle werkzaamheden vastleggen én moeiteloos inplannen. 
  • Openbare ruimte: ook voor het beheren van werkzaamheden in de openbare ruimte biedt Bessy alle oplossingen. Zo is het mogelijk om deze werkzaamheden in te plannen en deze nadien vast te leggen.
  • ICT: als je met jouw bedrijf in de ICT branche actief bent, heb je ongetwijfeld met veel declareerbare uren te maken. Deze uren kun je moeiteloos registreren met het systeem van Bessy. Ondertussen kun je ook nog alle mankrachten perfect inplannen en de gedane werkzaamheden registreren.
  • Installatie: tot slot is Bessy ook nog interessant voor installatiebedrijven. Als je een groot team van installateurs tot je beschikking hebt, wil je hen uiteraard zo efficiënt mogelijk aan het werk zetten. Dat komt goed met Bessy; je plant hen én de routes die ze af moet leggen zo efficiënt mogelijk in!

Al met al is Bessy dus voor allerlei soorten bedrijven geschikt. Iets wat ook blijkt uit de bedrijven die reeds klant bij Bessy zijn. De ervaring leert dat al veel bedrijven voor de planbot van Bessy hebben gekozen. Word jij de volgende?

Hoe werkt Bessy?

Als je gebruik van dit systeem gaat maken, speelt het Bessy dashboard een cruciale rol. In dit dashboard komen eigenlijk alle facetten tezamen; de planning, de werkzaamheden en het klantcontact. Dit dashboard is overigens vanaf elk device te bekijken; vanaf een pc bijvoorbeeld, maar ook vanaf een smartphone.

Via dit dashboard kun je bovendien kun je allerlei werkzaamheden uitvoeren. Zo kun je Bessy jouw planning laten voorspellen; dit doet de software aan de hand van allerlei slimme Ai algoritmes. Met dank aan het planportal stel je jouw klanten ook nog in staat om een afspraak te maken. Doordat ze dit zelf kunnen doen, scheelt jou dit veel handwerk. Ook kun je hierdoor mogelijk op personeelskosten besparen.

Verder is het mogelijk om jouw klantcontact te automatiseren met Bessy. Dit is onder meer te danken aan het feit dat je terugkerende handelingen volledig kunt automatiseren. Zo kun je automatisch een werkbon aan laten maken en deze vervolgens laten versturen. Al met al is de werking van Bessy intuïtief, slim en baanbrekend.

Wat kost Bessy?

Spreekt het systeem van Bessy jou wel aan? Dan is het zaak om een keuze te maken tussen de drie verschillende pakketten:

  • Bessy Go: 149 euro per maand (inclusief 3 gebruikers). Dit is het meest geschikte pakket voor kleine teams (tot 5 gebruikers)
  • Bessy Pro: 264 euro per maand (inclusief 4 gebruikers). Dit is het meest geschikte pakket voor service teams (5 tot 25 gebruikers)
  • Bessy Compleet: 495 euro per maand (inclusief 8 gebruikers). Dit is het meest uitgebreide pakket en geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers.

Wat voor jou het beste pakket is? Dat hangt volledig van jouw eigen voorkeuren af. Vergelijk de pakketten goed met elkaar en hak uiteindelijk de knoop door. Iets wat ook interessant kan zijn, is om eerst een demo aan te vragen. Met deze demo krijg je een nóg betere indruk van de software van Bessy.

Bessy Producten & Prijzen

Het systeem van Bessy biedt ongekend veel mogelijkheden. Dit is te danken aan de vele functies, maar ook aan de diversiteit binnen de software. Zo kun je de planning volledig automatiseren, terwijl je ook naar de werkbonnen géén omkijken meer hebt. Over de werkbonnen vertellen we je hieronder iets meer.

Werkbonnen

Komen jouw monteurs of installateurs veelvuldig bij klanten over de vloer? Dan is het zaak om voor elke klant een werkbon uit te draaien. Als je voor het systeem van Bessy kiest, heb je hier geen omkijken naar. De werkbonnen worden namelijk automatisch gegenereerd en ook automatisch verstuurd. Dit betekent dat jij en jouw personeel een stuk minder handelingen hoeven te verrichten!

Bessy koppelingen

Om zo optimaal mogelijk gebruik van Bessy te maken, is het aan te raden om dit systeem volledig in jouw bedrijf te integreren. Dat doe je bijvoorbeeld door Bessy aan andere softwaresystemen te koppelen. Onder meer de volgende koppelingen zijn daarbij mogelijk:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email