Pagina-inhoud
ToggleWat is Loon Salarissoftware?
Zodra je werknemers in dienst neemt, krijg je met veel verplichtingen te maken. Je moet een correct contract opstellen, je moet het salaris op de juiste manier verrekenen en je moet het verlof + verzuim bijhouden. Als je dit allemaal handmatig moet doen, heb je hier een complete dagtaak aan. Gelukkig kun je ook kiezen voor de salarissoftware van Loon. Met deze software geniet je van een compleet salarispakket.
Belangrijk kenmerk van dit salarispakket is dat het volledig online werkt. Dit pakket bevindt zich in de cloud, waardoor je te allen tijde toegang tot je salarisadministratie hebt. Bovendien koppel je deze administratie direct aan je boekhoudpakket, waardoor de salarisbetalingen op de juiste financiële manier verwerkt worden.
Wie gebruikt Loon Salarissoftware?
Het meest verkochte salarispakket. Dat is hetgeen wat je tegenkomt als je een kijkje op de website van Loon neemt. Daaronder valt te lezen dat al ruim 8900 klanten in het MKB voor Loon hebben gekozen. Dat een dergelijke hoeveelheid bedrijven voor dit salarispakket kiest, is wat ons betreft veelzeggend. Dit geeft duidelijk aan dat Loon een populair systeem is.
Is Loon dan alleen geschikt voor het MKB? Daar komt het in de basis wel op neer. Als je een eenmanszaak hebt en meerdere mensen aangenomen hebt, kun je uiteraard ook van dit salarispakket gebruik maken!
Hoe werkt Loon Salarissoftware?
De werking van Loon is simpel en doeltreffend te noemen. Zoals hierboven al aangegeven, bevindt dit systeem zich volledig in de cloud. Met een remote applicatie heb je altijd toegang tot de salarisadministratie, waar je ook bent.
Vervolgens kun je in dit systeem alle benodigde taken uitvoeren. Je kunt complete personeelsdossiers opbouwen, je kunt wijzigingen doorvoeren en het systeem beschikt automatisch over alle regelingen, percentages en premies.
Met Mijn LoonDossier kun je binnen dit programma nog veel meer. Met dit systeem is het namelijk mogelijk om alle loonstroken, jaaropgaven en andere salarisoverzichten te publiceren. Je werknemers hebben hierdoor digitaal toegang tot hun bestanden.
Verder kun je met de Loon Aangifte-Service makkelijk je aangiften loonheffingen doorsturen. Dit bespaart je uiteraard ook een hoop tijd, terwijl je hiermee ook de foutenmarge volledig wegwerkt.
Al met al kun je met dit systeem heel veel kanten op. Dit geldt voor jou, als ondernemer, maar ook voor de HR-medewerkers en alle werknemers.
Wat kost Loon Salarissoftware?
Loon heeft ervoor gekozen om duidelijke pakketten te hanteren. Het gaat hierbij om drie pakketten: LoonBasis, LoonPro en LoonNet.
- Voor LoonBasis betaal je een bedrag van 352 euro per jaar. Dit pakket is geschikt voor één beroepsgroep.
- Voor LoonPro betaal je een bedrag van 617 euro per jaar. Dit pakket is geschikt voor alle 200 beroepsgroepen.
- Voor LoonNet betaal je een bedrag vanaf 1225 euro per jaar. Dit pakket is geschikt voor alle 200 beroepsgroepen en voor meerdere gebruikers.
Daar voegt Loon nog iets belangrijks aan toe: bij hen hoef je niet bang te zijn voor verborgen kosten. De kosten die vermeld staan, zijn de kosten die je daadwerkelijk gaat betalen.
Loon Salarissoftware koppelingen
Dit systeem is dankzij de vele functies intuïtief, slim en vooruitstrevend. Dat blijkt ook duidelijk uit de vele koppelingen die je kunt maken. De vele koppelingsmogelijkheden hebben we in onderstaand overzicht voor je op een rijtje gezet:
- Snelstart
- E-Boekhouden.nl
- Yuki
- brixxs
- asperion
- MUIS Software
- shiftbase