Pay: achter al je betalingen.
Pay. is de alles-in-één oplossing voor al je betalingsverkeer. Succesvolle transacties en financieel inzicht, altijd en overal.
Wat is Pay?
(Wist je dat, Pay heette vroeger Pay.nl)
Als je naar de naam van dit systeem kijkt, heb je direct een idee wat je met dit systeem zoal kunt doen. Je kunt met dit systemen namelijk je betalingen naar een hoger niveau tillen. Hierbij gaat het met name om de inkomende betalingen. Dankzij Pay geef je gewoonweg je klanten alle mogelijkheden om dírect een betaling te verrichten.
Met dit handige systeem geniet je van tal van voordelen. Je biedt je klanten bijvoorbeeld veel betaalmethoden aan, waardoor je geen order meer mis hoeft te lopen. Ook word je in een handomdraai betaald, ongeacht of dit online is of aan de kassa in een fysieke winkel. Met het systeem van Pay kun je simpelweg veel kanten op.
Maak nu een gratis Pay account aan!
Wie gebruikt Pay?
In de afgelopen jaren is dit systeem in ons land erg populair geworden. Dit is te danken aan het systeem zelf, maar ook aan de slimme marketing. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat veel bedrijven voor de diensten van Pay gekozen hebben. Het gaat hierbij om twee soorten bedrijven:
Online bedrijven: dankzij Pay hoef je als online bedrijf geen order meer mis te lopen. Je biedt de juiste betaalmethoden aan, waardoor men sneller bereid is om daadwerkelijk een order te plaatsen.
Fysieke bedrijven: met het kassasysteem van Pay geniet je in je winkel ook van tal van mogelijkheden. Dit komt je omzet uiteraard ook ten goede.
Hoe werkt Pay?
Met Pay bied je in je webshop alle gewenste betaalmethoden aan. Welke betaalmethoden dit precies zijn, heb je volledig in eigen hand. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld iDeal, Bancontact, Sofort, Trustly en overige betaalmethoden. Je kunt voor slechts één optie kiezen, maar je kunt uiteraard ook voor een combinatie van betaalmethoden gaan.
Ook als je een fysieke winkel hebt, biedt Pay de nodige mogelijkheden. Zo ben je met het systeem van Pay in staat om je klanten moeiteloos via de pin te laten betalen. Ook hierbij bepaal je volledig zelf welke betaalmethoden je precies aanbiedt. Dit geldt overigens niet alleen voor pinbetalingen, maar ook voor kaartbetalingen. Zo kun je je klanten de mogelijkheid bieden om met een Mastercard of Visa te betalen.
Om van Pay gebruik te kunnen maken, moet het systeem geïmplementeerd worden. Dit kun je op tal van manieren doen; met betaallinks, met een plugin, met een hosted solution of met een oplossing op maat. Als je gebruik van de diensten van Pay gaat maken, helpt het team je hier graag een handje bij.
Wat kost Pay?
Spreekt het systeem van Pay je aan? Als je eenmaal weet wat je precies wilt, kun je kiezen uit één van onderstaande vier pakketten:
- Pioneer: gratis
- Professioneel: 25 euro per maand
- Business: 50 euro per maand
- Corporate: 250 euro per maand.
De verschillen tussen deze methoden zijn terug te vinden in bijvoorbeeld de betaalmethoden. Ook krijg je bij het uitgebreidste pakket de beschikking over allerlei statistieken en rapportages.
Daarnaast zijn er per transactie nog extra kosten, dit is afhankelijk van de betaalmethodes die je gebruikt.
Pay koppelingen
Het systeem van Pay kun je aan onder meer WooCommerce, Shopify en Magento koppelen. Maar, daar blijft het niet bij. Je kunt dit systeem aan meer dan 20 verschillende systemen koppelen. Alle koppelingsmogelijkheden vind je hieronder:
- Magento
- WooCommerce
- Shopware
- Shopify
- CS.cart
- Opencart
- VirtueMart
- OsCommerce
- Elisa
- HikaShop
- Ecwid
- PrestaShop
- ZenCart
- CubeCart
- MiwoShop
- MijoShop
- Ubercart
- Drupal commerce
- NopCommerce
- J2Store
- Typo3 Multishop
- Pronamic
- Mycred
- WHMCS
- Hostbill
- Sherpaan
- Logic4
- MplusKASSA
- Booking Experts
- Bigcommerce
- Lightspeed
- Afosto
- Booq
- Cannonworks
- CCV Shop
- Cloudsuite
- Gastrofix
- LeisureKing
- MijnWebwinkel
- MyShop
- Payt
- ShopFactory
- ShopIQ
- Shoptrader
- SitePack
- Spont
- SW-Retail