Skip to content

Online CRM? Gratis online CRM overzicht van 2022

John Visser
Online CRM

Ben je op dit moment op zoek naar een online CRM systeem? Dan heb je in ieder geval al een prima keuze gemaakt; een CRM systeem is anno 2022 eigenlijk onmisbaar voor elk bedrijf. Ongeacht de grootte van jouw bedrijf of het aantal werknemers binnen jouw bedrijf; een CRM systeem komt altijd perfect van pas. Dat is zeker het geval als je voor een online CRM systeem kiest.

Met een online CRM systeem geniet je van meerdere voordelen, waarover we je graag meer op deze pagina willen vertellen. Ook helpen we jou graag van A tot Z op weg met het uitzoeken van het beste online CRM pakket. We bespreken onder meer waar je op moet letten, tussen welke CRM pakketten je de keus hebt én hoe je gratis een online CRM pakket volledig uit kunt proberen!

Waarom online CRM?

De huidige maatschappij is grotendeels digitaal, is nogal hectisch en is nogal druk. In het dagelijkse leven kan je hier ‘last’ van hebben, maar ook zeker als ondernemer zijnde. Je bent hoogstwaarschijnlijk veel onderweg, je bent druk, je raakt soms het overzicht kwijt en je bent bovenal zeer ambitieus. Doordat je het zo druk hebt, is het onmogelijk om alle informatie over klanten zelf te onthouden.

Daarvoor kan je perfect een online CRM systeem gebruiken; je geniet dan van het perfecte klantbeheer, terwijl je het volledige CRM systeem overal ter wereld raad kunt plegen. Aangezien het CRM pakket volledig online is, hoef je hier alleen maar een werkend device en een werkende internetverbinding voor te hebben. Met dank aan een online CRM pakket kan je dus overal ter wereld het gewenste overzicht over jouw klanten én jouw onderneming behouden.

Een online CRM is eigenlijk niet meer weg te denken uit de digitale maatschappij. Het is eigenlijk de ‘standaard’ geworden dat je altijd en overal de beschikking over bepaalde informatie hebt. Mede daarom zijn meerdere partijen bezig geweest met het ontwikkelen van een online CRM pakket; uiteindelijk heeft dit geleid tot een gevarieerd en uitgebreid aanbod van online CRM systemen. Systemen waarmee jij nóg meer kunt profiteren van de initiële voordelen die door een CRM pakket van nature al geboden worden!

Online CRM overzicht

Klinkt bovenstaand verhaal bij jou als muziek in de oren? Wil jij ook graag altijd en overal toegang tot jouw CRM systeem hebben? Dan is het verstandig om met onderstaande vergelijker aan de slag te gaan. In onderstaande vergelijker hebben wij namelijk alle beschikbare online CRM pakketten verzameld, waardoor jij voor jezelf direct de juiste keuze kunt gaan maken:


 

Hoe kies je de het juiste online CRM systeem die bij jou past?

Wil je graag het perfecte online CRM systeem voor jouw onderneming gaan gebruiken? Dan is het onwijs belangrijk om bovenstaande vergelijker op de juiste manier te gaan gebruiken. Om deze vergelijker op de juiste manier te gebruiken, kan je het beste onderstaand stappenplan volgen:

1.   Filter je bedrijfsvorm (ZZP/MKB/Vereniging etc.), branche en functies uit.
2.   Maak een top 3 van online CRM systemen op basis van functies, kosten en review(s).
3.   Vergelijk en kies welk online CRM pakket voldoet aan jouw wensen en binnen jouw budget past.
4.   Klik op “Ga naar website” om voor het gekozen online CRM pakket gebruik van een gratis proefperiode te maken.
5.   Probeer het online CRM systeem uit, test alle functies en bepaal of dit systeem aan al jouw wensen voldoet.
6.   Bevalt het online CRM systeem onverhoopt toch niet? Dan kan je ook gebruik gaan maken van de gratis proefperiode van de nummer 2 & 3 die je bij stap 2 bepaald hebt.

Met dank aan dit stappenplan en onze vergelijker ben je in staat om razendsnel het juiste online CRM systeem uit te kiezen. Dit systeem past perfect binnen jouw budget, voldoet aan jouw wensen en levert voor jou dus de gewenste voordelen op. Voordat je uiteindelijk de keuze gaat maken, is het zeker verstandig om meerdere online CRM pakketten gratis uit te proberen!

Probeer online CRM gratis uit

Als je van onze vergelijker gebruik gaat maken, weet je snel het juiste online CRM pakket te vinden. Voordat je echt jouw keuze gaat maken, is het dus wel verstandig om het CRM pakket eerst uit te proberen. Nou, wij hebben goed nieuws voor je; het is mogelijk om een online CRM pakket volledig gratis uit te proberen!

Nagenoeg alle aanbieders bieden namelijk een gratis proefperiode aan. Tijdens deze periode – vaak 14 of 30 dagen – kan je het gehele online CRM pakket aan de tand voelen .Je kunt alle functies uitproberen, je kunt het gehele CRM systeem van A tot Z uitproberen en je kunt op basis daarvan een goed oordeel vellen.

Voldoet één van de online CRM pakketten direct aan jouw verwachtingen? Dan kan je direct een betaald abonnement af gaan sluiten, waarna je kunt gaan groeien met jouw onderneming. Voldoet het CRM pakket toch niet helemaal aan jouw wensen? Dan is het verstandig om nog eventjes verder te kijken naar andere online CRM pakketten.

Doordat je deze online CRM pakketten geheel gratis uit kunt proberen, loop je eigenlijk geen enkel risico. Je weet hierdoor alleen maar dat je de juiste keuze gaat maken en dat je een duidelijke indruk weet te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Het gebruik maken van de gratis proefperiode van een online CRM pakket is dan ook absoluut aan te raden!

De voordelen van een online CRM

Om dit artikel waardig af te sluiten, willen wij graag nog de drie belangrijkste voordelen van een online CRM pakket aanstippen.

Perfect klantbeheer – Als ondernemer zijnde heb je het ongetwijfeld heel druk. Je maakt afspraken met klant A, je bespreekt bepaalde dingen met klant B en je denkt ondertussen na over de offerte voor klant C. Doordat je zo druk bezig bent, ben je niet in staat om alle klantgegevens en –informatie goed op te slaan. Daar zorgt een CRM systeem echter gelukkig wel voor; je hebt altijd beschikking over alle informatie omtrent jouw klanten.

Altijd en overal te gebruiken – Een zwaarwegend voordeel van een online CRM systeem is dat je het systeem overal ter wereld kunt gebruiken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een werkende internetverbinding en een device (smartphone, tablet, laptop of pc). Waar je ook ter wereld bent, weet je dus altijd overzicht over jouw onderneming te behouden.

Hogere winst – Het staat voor ons als een paal boven water; met een online CRM pakket weet je veel tijd en geld te besparen. Je weet hierdoor meer tijd aan jouw core business te besteden, waardoor je jouw onderneming naar een nog hoger niveau kunt gaan tillen. Je weet de omzet te verhogen, je weet de kosten te verlagen en je weet dus al met al een hogere winst te verkrijgen. Dit alles is mogelijk door voor het beste online CRM pakket te kiezen en vervolgens te genieten van al het gemak en de vele voordelen!

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email