Skip to content

Basecone: dé standaard op het gebied van documentverwerking

Peter Jansen
Leer alles over de software oplossing Basecone

Wat is Basecone?

Vind je dat je teveel tijd moet besteden aan het betalen van facturen? En wil je dit proces zoveel mogelijk gaan automatiseren? Dan biedt het systeem Basecone daar alle mogelijkheden voor. Met dit systeem ben je in staat om alle declaraties en facturen automatisch te laten verwerken.

Overigens is Basecone geen opzichzelfstaand bedrijf. Nee, het systeem Basecone is onderdeel van het bedrijf Wolters Kluwer. Dit bedrijf biedt allerlei softwaresystemen aan, waarbij het de pijlen op tal van bedrijven richt. Dát is ook het geval bij Basecone; in principe is dit softwaresysteem geschikt voor alle bedrijven. Alle bedrijven hebben immers met facturen te maken.

Wie gebruikt Basecone?

In de afgelopen jaren is het systeem van Basecone vrij populair geworden. Dit is – naar eigen zeggen – onder meer het geval bij allerlei accountantskantoren. Onder meer de volgende kantoren maken op dit moment gebruik van Basecone: Vanthul, Flynth, Visser & Visser, VHM | ABC, Van Braak accountants en Mazars.

Is het ook voor ‘normale’ bedrijven mogelijk om van Basecone gebruik te maken? Ja, dat is absoluut het geval. Zolang je met declaraties, facturen en/of bonnetjes te maken hebt, is het systeem van Basecone voor jou en jouw onderneming geschikt.

Hoe werkt Basecone?

De werking van Basecone is vrij simpel te noemen. Om van dit systeem gebruik te maken, moet je het systeem eerst te koppelen aan andere softwaresystemen. Zo is het bijvoorbeeld zaak om Basecone te koppelen aan jouw boekhoudpakket. 

Alle facturen die je binnenkrijgt, worden door Basecone herkend. Vervolgens worden deze facturen omgezet naar een boekingsvoorstel; jij hoeft dit boekingsvoorstel alleen maar goed te keuren. Basecone zorgt vervolgens ook voor een correcte verwerking van de boeking binnen jouw boekhoudprogramma.

Met Basecone geniet je dus van veel automateringsmogelijkheden. Belangrijkste voordeel hiervan is toch wel dat je meer tijd overhoudt om te ondernemen. Dát is uiteraard waarom je ondernemer geworden bent, niet waar?

Wat kost Basecone?

Wil jij graag zo snel mogelijk met Basecone starten? Dan willen wij je eerst wijzen op de gratis proefperiode; gedurende een periode van 14 dagen kun je gebruik maken van dit handige softwaresysteem. 

Als je definitief van Basecone gebruik wilt maken, betaal je hier 1 euro per administratie per maand voor. Daarnaast betaal je 0,29 euro per geboekte factuur. Als je dit systeem uit wilt breiden, is dat mogelijk met deze twee modules:

  • Autorisatie management: 4,50 per autorisator per maand. Hiermee is het mogelijk om facturen digitaal toe te wijzen en goed te keuren.
  • Declaratie module: 3,50 per gebruiker per maand. Hiermee is het mogelijk om gemakkelijk en snel declaraties in te dienen.

Basecone koppelingen

Bij het gebruik maken van Basecone draait alles om koppelingen. Zo is het bijvoorbeeld pure noodzaak dat je dit systeem aan boekhoudprogramma gaat koppelen. Door dit te doen, profiteer je van de vele automateringsmogelijkheden. Gelukkig is het mogelijk om Basecone te koppelen aan eigenlijk alle grote boekhoudpakketten. Om welke pakketten dit precies gaat, vind je in onderstaand overzicht:

  • Snelstart
  • Exact Online
  • Visma
  • Twinfield
  • Boekhoud Gemak
  • Unit4
  • AccountView

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email