Skip to content

Offri: offerte software voor interactieve offertes

Peter Jansen

Wat is Offri?

Elk bedrijf heeft één iets nodig: klanten. Maar, hoe kom je nou aan klanten? Dit doe je aan de ene kant door kwaliteit te leveren. De producten/diensten die je levert, moeten gewoonweg aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast moet je ook actief op zoek gaan naar nieuwe klanten. Je moet hen zien te overtuigen van jouw meerwaarde.

Hoe je dat doet? Iets wat je daarbij absoluut helpt, zijn goede offertes. Offertes die volledig correct zijn, die er fraai uitzien en die direct voor zich spreken. Als je zo’n offerte wilt maken, kun je hiervoor gebruik maken van Offri. Dit is speciale offerte software voor het creëren van interactieve en onderscheidende offertes. Het leuke hierbij is dat je dit volledig digitaal doet; je stelt de offertes digitaal op, waarna je ze ook direct digitaal naar jouw potentiële klant toe kunt sturen.

Het belangrijkste voordeel van Offri is dat je veel tijd kunt besparen. Daarover zegt men zelf het volgende: “Een offerte waar je normaal gesproken drie uur over doet, maak je met Offri binnen één uur”. De tijd die je hiermee weet te besparen, verdien je dubbel en dwars terug. De kans dat de potentiële klant met jouw interactieve offerte akkoord gaat, is immers ook behoorlijk groot. Voldoende reden dus om eens naar deze interessante offerte software te kijken!

Wie gebruikt Offri?

Is het zo dat echt iedereen van Offri gebruik kan maken? Ja, daar komt het in de basis wel op neer. Als je met jouw onderneming offertes uit wilt/moet brengen, is deze software al voor je geschikt. Aangezien elk bedrijf wel met offertes te maken heeft, is deze software voor élk bedrijf geschikt. 

Op de website van Offri vind je meer informatie over hun klanten. Daarbij valt eigenlijk direct op dat de meeste klanten bijzonder positief zijn. Zij zijn positief over de werking van de software, maar ook over de snelheid van het gehele proces.

Overigens heeft Offri méér te bieden dan alleen interactieve offertes. Op de website valt bijvoorbeeld te lezen dat je met Offri de totale grip over jouw salesproces houdt. Zo heb je alle uitstaande, verlopen en gewonnen offertes in één overzichtelijk dashboard staan. Je kunt dit dashboard eigenlijk zien als de pijplijn van jouw onderneming; je ziet direct welke uitgebrachte offertes uit gaan groeien tot betalende klanten!

Hoe werkt Offri?

Is het nou heel lastig om gebruik van Offri te maken? Nee, dat is het zeker niet. Eén van de voordelen is bijvoorbeeld dat je niks hoeft te installeren. De software van Offri werkt namelijk volledig digitaal. Het enige wat je hoeft te doen, is eerst een abonnement afsluiten. Nadat je dat gedaan hebt, kun je naar de webpagina van Offri toegaan. Op die pagina kun je met jouw account inloggen.

Vervolgens kom je in een overzichtelijk dashboard terecht. Aan de linkerkant zie je meerdere menu-items, terwijl je in het grote vlak direct alle uitgebrachte offertes naar voren ziet komen. Daarnaast kun je links ook klikken op ‘Nieuwe offerte’. Als je dat doet, kom je direct in een interactieve omgeving terecht.

In deze interactieve omgeving kun je de interactieve offertes creëren. Dit doe je volledig in jouw eigen huisstijl en kost niet al te veel tijd. Het enige waar je mogelijk veel tijd aan kwijt bent, is met het maken van de juiste keuzes. De mogelijkheden die je binnen de editor hebt, zijn namelijk ongekend. Zo kun je stukken tekst, quotes van bestaande klanten, afbeeldingen, video’s en complete documenten aan jouw offerte toevoegen. Hiermee weet je jouw offerte dus écht interactief te maken.

Wat kost Offri?

Ben je onder de indruk van de werking van Offri? En zou je deze software daarom graag gaan gebruiken? Dan wijzen wij je allereerst graag op de gratis proefperiode van 14 dagen. Tijdens deze periode kun je op een handige manier kennismaken met dit softwaresysteem. Je maakt zelf de eerste interactieve offertes op, waarna je voor jezelf de knoop door kunt hakken: ga je wel of geen gebruik van Offri maken?

Wil je van dit systeem gebruik gaan maken? Dan is het zaak om een abonnement bij Offri af te sluiten. Hierbij heb je de keus uit drie verschillende pakketten:

  • Solo: 20 euro per maand. Dit pakket is ontwikkeld voor de ambitieuze ZZP’er. Voor de ambitieuze ZZP’er die graag veel nieuwe klanten aan wil trekken.
  • Agency: 50 euro per maand. Dit pakket is geschikt voor de kleinere salesteams. Binnen dit pakket kunnen maximaal 10 gebruikers toegevoegd worden.
  • Enterprise: prijs op aanvraag. Dit pakket is echt voor de grote bedrijven geschikt. Zo krijg je vanuit Offri een eigen accountmanager aangewezen en kun je ook gebruik maken van trainingen op maat. Hierbij is het ook ideaal dat je met maatwerk lay-outs aan de slag kunt gaan.

Offri Producten & Prijzen

Spreekt het gehele systeem van Offri jou wel aan? En wil je graag met jouw bedrijf de volgende stappen zetten? Dan is het interessant om voor één van bovengenoemde pakketten te kiezen. Als je voor één van deze pakketten kiest, kun je direct gebruik maken van de belangrijkste functie: het maken van offertes.

Offerte

Het maken van offertes is met Offri leuk, gemakkelijk en bijzonder veelzijdig. Je kunt elke offerte namelijk geheel naar wens opstellen. Volledig in de huisstijl van jouw onderneming, volledig gericht op de ontvanger van de offerte en volledig naar jouw wens. Het fijne hierbij is dat je echt uit heel veel mogelijkheden kunt kiezen; geen enkele offerte is daardoor hetzelfde, terwijl elke offerte wél interactief is!

Offri koppelingen

Om het onderste uit de kan te halen, is het advies om Offri aan andere systemen te koppelen. Dit is niet alleen aan te raden, maar is ook mogelijk dankzij de vele koppelingsmogelijkheden. Deze mogelijkheden vind je in onderstaand overzicht: 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email