Skip to content

Bedrijfsrooster: online Personeelsplanning en Urenregistratie

Peter Jansen
Alles over Bedrijfsrooster

Wat is Bedrijfsrooster?

Ben je met jouw bedrijf behoorlijk aan het groeien? En ben je daarom meer en meer personeel aan het aannemen? Dan loop je vanzelf tegen uitdagingen aan. Zo moet je al jouw werknemers aan het werk zien te houden, terwijl je ook nog voor een zo’n efficiënt mogelijke planning wilt zorgen.

Voor het maken van een ultieme personeelsplanning komt Bedrijfsrooster prima van pas. Met deze handige software maak je in een handomdraai een perfecte personeelsplanning. Dit doe je eenvoudig, doe je snel en doe je volledig online. Doordat de software volledig online is, hebben al jouw werknemers altijd en overal toegang tot hun persoonlijke planning.

Daar blijft het bij Bedrijfsrooster echter niet bij. Nee, met deze handige software kun je ook alle gewerkte uren registreren. Hiermee zorg je voor een perfecte urenregistratie, een correcte facturatie en geen vragen vanuit de ontvanger van de facturen. Je weet immers dat je alle zaakjes – dankzij Bedrijfsrooster – op orde hebt.

Wie gebruikt Bedrijfsrooster?

Leiding geven aan een bedrijf is steeds lastiger geworden. Je hebt bijvoorbeeld met meer en meer externe factoren te maken. Om dit alsnog zo makkelijk mogelijk voor jezelf te maken, is het advies om gebruik te maken van de juiste software.

Veel bedrijven kiezen er in ieder geval voor om gebruik van Bedrijfsrooster te maken. Dát blijkt in ieder geval uit de website van Bedrijfsrooster. Op de website valt te lezen dat bijzonder veel bedrijven al voor Bedrijfsrooster hebben gekozen.

Wat voor bedrijven dit zijn? Dit zijn eigenlijk allerlei soorten bedrijven. Van groot tot klein en actief in allerlei verschillende branches. Zolang een bedrijf haar personeel goed in moet/wilt plannen, is het systeem van Bedrijfsrooster voor het betreffende bedrijf geschikt. 

Op de website valt in ieder geval te lezen dat Primera, Esso, SNS en Specsavers en BNN Vara klant zijn. Dit zijn toch niet de minste bedrijven, qua omvang en naamsbekendheid.

Hoe werkt Bedrijfsrooster?

Wil jij jouw personeel graag zo efficiënt mogelijk inplannen? En wil je hier ook zo min mogelijk tijd aan hoeven te besteden? Dan voldoet Bedrijfsrooster absoluut aan jouw wensen. Met dit systeem plan je snel, deels geautomatiseerd en gemakkelijk al jouw werknemers in.

Voordat het zover is, moet je eerst een abonnement bij Bedrijfsrooster aanmaken. Als je dat hebt gedaan, krijg je toegang tot jouw online account. Via dit online account kun je de vier stappen doorlopen: 

  • Stap 1: personeelsplanning maken. Met dank aan slimme koppelingen kun je in een handomdraai de complete personeelsplanning (laten) maken.
  • Stap 2: rooster maken. Aan de hand van de personeelsplanning maak je snel het volledige rooster. Dit rooster kun je overigens op verschillende manieren weergeven; per dag, per week of per maand. Dit kun je per personeelslid doen, maar je kunt het ook voor de volledige organisatie doen. Jouw werknemers hebben uiteraard ook toegang tot hun persoonlijke rooster.
  • Stap 3: rooster delen. Met één druk op de knop kun je alle het rooster met alle personeelsleden delen. Hierbij is het ook mogelijk om direct per e-mail een alert te sturen naar alle belanghebbenden. Veranderingen in het rooster worden hierdoor door alle belanghebbenden tijdig opgemerkt.
  • Stap 4: urenregistratie. Als het rooster voor alle personeelsleden duidelijk is, kunnen jouw personeelsleden aan de slag. Met Bedrijfsrooster is het voor alle personeelsleden direct mogelijk om de gewerkte te registreren. Dit gebeurt op de minuut nauwkeurig, waarna jij ook nog een controle uit kunt voeren. Daarbij kun je bijvoorbeeld naar de gewerkte uren en pauzes kijken. Tevens krijg je op deze manier direct inzicht in de bijbehorende loonkosten.

Bedrijfsrooster is te gebruiken via de computer, tablet en smartphone.

Wat kost Bedrijfsrooster?

Spreekt de online software van Bedrijfsrooster jou wel aan? Dat is goed voor te stellen. Dit systeem blinkt uit op het gebied van efficiënte en gemak. Voordat je van de efficiënte en het gemak kunt genieten, moet je voor één van de pakketten kiezen:

  • Klein zakelijk: €3 per actieve werknemer per maand, €20 basistarief per maand en €1 per actief dossier per maand. Dit pakket is geschikt voor maximaal 100 werknemers, voor maximaal 10 planobjecten en biedt geen rapportage- of koppelingsmogelijkheden.
  • Maatwerk: vanaf €279 per maand. Dit pakket is geschikt voor een onbeperkte hoeveelheid werknemers en dossiers. Je hebt hierdoor ook niet met kosten per dossier of per actieve werknemer te maken. Voor een exacte prijsopgave kun je contact met Bedrijfsrooster opnemen.

Voordat je een keuze maakt, is het advies om gebruik te maken van de gratis proefperiode. Deze periode duurt 14 dagen en stelt je in staat om het systeem naar wens uit te proberen.

Bedrijfsrooster Producten & Prijzen

Het online systeem van Bedrijfsrooster biedt ongekend veel mogelijkheden. Dit merk je eigenlijk al als je voor het eerst gebruik van dit systeem maakt. Binnen het systeem is hoe dan de belangrijkste rol weggelegd voor het maken van planningen.

Planning

Het maken van goede personeelsplanningen is cruciaal. Met een goede personeelsplanning maak je optimaal gebruik van alle beschikbare uren van jouw personeel. Tevens weet je jouw personeel tevreden te houden, indien je hen van de juiste planningen weet te voorzien. Al met al is het dus een aanrader om voor een perfecte (personeels)planning te zorgen. Iets wat mogelijk is met Bedrijfsrooster.

Bedrijfsrooster koppelingen

Wil je zo optimaal mogelijk gebruik van Bedrijfsrooster maken? Dan is het advies om dit programma aan andere programma’s en softwaresystemen te koppelen. Op dit gebied heb je veel mogelijkheden, zoals uit onderstaande mogelijke koppelingen blijkt:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email