Skip to content

Clevergig: Plan je flexpool snel en makkelijk

Peter Jansen
Alles over Clevergig

Wat is Clevergig?

Ben jij bij een bemiddelings- of uitzendbureau werkzaam? En ben je op zoek naar handige software om alle professionals in te kunnen plannen? In dat geval biedt het systeem van Clevergig uitkomst. Dit slimme en uitgebreide systeem is namelijk met name voor uitzend- en bemiddelingsbureaus geschikt. 

Bekijk Clevergig hier.

Men omschrijft haar eigen systeem zelf als de ‘#1 software on-demand planning én urenregistratie’. Met dit systeem kun je dus niet alleen jouw professionals inplannen, maar ook direct alle gewerkte uren registreren. Aan het einde van de maand weet je zodoende dat je de juiste facturen gaat versturen.

In de afgelopen jaren heeft dit systeem flink aan populariteit gewonnen. Deze populariteit is te danken aan de werking van het systeem, maar ook aan vele handige extra’s. Over deze handige extra’s kun je meer lezen op deze pagina. Graag willen we ook alvast even benoemen dat Clevergig een Nederlands programma is. Het programma is volledig in het Nederlands, terwijl het hoofdkantoor van Clevergig ook in Nederland te vinden is. In Abcoude, onder de rook van Amsterdam, welteverstaan.

Wie gebruikt Clevergig?

Zoals hierboven al aangegeven; Clevergig is niet voor elk bedrijf geschikt. Nee, dit programma richt zich echt op bemiddelings- en uitzendbureaus. Bij dergelijke bureaus sluit het systeem van Clevergig namelijk perfect op de wensen en uitdagingen aan.

Op de website van Clevergig valt te lezen dat men een flinke groei door heeft weten te maken. Zo heeft men 220% meer nieuwe klanten aan weten te trekken. In totaal heeft het systeem, in 2020, maar liefst 341.317 diensten weten te vullen. Met alle dank aan de vele klanten die zich reeds bij Clevergig aangesloten hebben.

Op de website valt ook te lezen dat men enkele grote klanten heeft. Zo zijn VSZH (Verkeer Service Zuid Holland), PION Horeca en Promotie, PlanningZorgt, DeGroot Brandwachten, Medical Hunt en J & L Uitzenden klant bij Clevergig. Opvallend is dat bijvoorbeeld ook het Antonius Ziekenhuis gebruik van dit slimme systeem maakt!

Hoe werkt Clevergig?

Perfect inplannen van alle personeelsleden én direct de uren registreren. Dat is onder aan de streep alles waar het bij het systeem van Clevergig om draait. In onze ogen doe je dit bovendien op een hele fijne en aangename manier.

Dit begint eigenlijk al als je het systeem opent. Je ziet direct een dashboard met daarin alle personeelsleden naar voren komen. In één oogopslag zie je welke medewerker op welke klus ingepland staat. Tegelijkertijd zie je ook welke werknemers nog vrij zijn. Je kunt vervolgens direct een opdracht bij hen inplannen.

Op dat moment krijgt de betreffende werknemer direct een melding op zijn/haar smartphone. Hij/zij ziet direct waar hij/zij zich moet melden, wat hij/zij moet doen en welke uren hij/zij moet werken. Dankzij Clevergig stuur je dus jouw werknemers op een efficiënte manier aan.

Ondertussen behoud je ook het perfecte overzicht. Je ziet dat alle klussen ingepland staan, terwijl je ook direct van rapportages voorzien wordt. Dát is één van de automatische functies die in het systeem van Clevergig ingebouwd zitten. Fijn hierbij is ook dat direct alle gewerkte uren geregistreerd worden. Jouw werknemers hoeven hun uren alleen maar via de app in te dienen. Alle uren worden vervolgens – door Clevergig – op de juiste manier verwerkt. Mogelijke actiepunten kunnen de werknemers ook via de app aan je doorgeven.

Wat kost Clevergig?

Lijkt het jou wel wat om met Clevergig aan de slag te gaan? Dan is het aan te raden om een demo in te plannen. Dit kun je via de website doen; na het bekijken van de demo krijg je een nóg beter beeld van dit interessante programma.

Vervolgens is het zaak om een keuze tussen de vier mogelijke pakketten te maken:

  • Starter: 69 euro per maand. De eerste maand kun je hierbij voor slechts 1 euro promoten. Dit pakket is geschikt voor maximaal 100 medewerkers.
  • Pro: 599 euro per maand. Dit pakket is geschikt voor maximaal 200 medewerkers.
  • Team: 999 euro per maand. Dit pakket is geschikt voor maximaal 400 medewerkers. 
  • Enterprise: vanaf 2400 euro per maand. Dit pakket is geschikt voor meer dan 400 medewerkers en is het meest uitgebreide pakket.

Naar welk pakket gaat jouw voorkeur uit? Om de juiste keuze te kunnen maken, is het aan te raden om een rondleiding met één van de product experts van Clevergig in te plannen. Zij kunnen je perfect informeren en adviseren over het juiste pakket.

Clevergig Producten

Het systeem van Clevergig is behoorlijk uitgebreid. Dat is één van de stellingen die wij over dit systeem wel aan durven te gaan. Daarbij is het ook prettig dat dit systeem zich eigenlijk op twee facetten richt: plannen en uren registreren. Over het plannen vertellen we je hieronder graag iets meer.

Planning

Wil jij de perfecte controle over al jouw werknemers en uitzendkrachten houden? Dan biedt het systeem van Clevergig uitkomst. Je maakt gemakkelijk een planning, je behoudt perfect het overzicht en je kunt alle werknemers zo efficiënt mogelijk inplannen. Binnen het systeem geniet je ook van enkele handige functies; zo is het bijvoorbeeld een eitje om herhaalde diensten aan te maken binnen Clevergig.

Clevergig functies

Als je eenmaal van Clevergig gebruik maakt, weet je niet wat je ziet. In eigenlijk elk scherm binnen het systeem kom je wel weer nieuwe functies tegen. Erg handig, aangezien je op deze manier van veel mogelijkheden geniet. Een overzicht van alle functies van Clevergig vind je in onderstaande tabel:

Clevergig koppelingen

Wil je zo optimaal mogelijk gebruik maken van dit handige systeem? Dan is het advies om dit systeem ook aan andere systemen te koppelen. Zoals we al verwacht hadden, is dat bij Clevergig zéker mogelijk. Enkele van de mogelijke koppelingen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • SelfBilling
  • AFAS
  • BackOfficer
  • Easyflex

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email