Skip to content

GoodDay: modern management platform

Peter Jansen
Leer alles over de software oplossing GoodDay

Wat is GoodDay?

Heb je moeite om alles binnen je onderneming in goede banen te leiden? Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat het allemaal iets te veel of te hectisch is? Of heb je het gevoel dat je het overzicht kwijt bent (geraakt)? In dergelijke gevallen biedt een management platformsysteem mogelijk uitkomst. GoodDay is hier een van de beste systemen van.

Met dit systeem kan je je onderneming in goede banen leiden. Zo is het mogelijk om de beste planningen op te stellen, om met project management aan de slag te gaan, om met product management aan de slag te gaan en om allerlei taken aan te maken. Deze taken kan je aan je teamleden toewijzen, waardoor iedereen precies weet wat hij/zij moet doen. Dit komt het eindresultaat en de weg daarnaartoe alleen maar ten goede.

Wie gebruikt GoodDay?

GoodDay kan met recht als een van de beste management platformen omschreven worden. Dit blijkt ook duidelijk uit de hoeveelheid gebruikers. Als je op het internet op zoek naar informatie over dit platform gaat, kom je al snel héél veel beoordelingen tegen.

Opvallend genoeg wordt dit systeem door heel veel bedrijven gebruikt. Bedrijven uit allerlei branches maken gebruik van GoodDay, waarbij de bedrijfsgrootte ook niet al te veel uit lijkt te maken. Onder meer Disney, Coca Cola, Hubspot, Vodafone en Samsung maken gebruik van GoodDay.

Hoe werkt GoodDay?

Binnen het systeem van GoodDay speelt het dashboard een cruciale rol. In dit dashboard zie je de planning(en) naar voren komen, zie je taken naar voren komen en zie je aandachtspunten naar voren komen. Tevens vind je in dit dashboard allerlei menu-items, waarmee je van alle functies van GoodDay gebruik kunt maken.

Op welke manier je precies van GoodDay gebruik maakt, is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Het systeem is in ieder geval héél uitgebreid, dus je kunt hier alle kanten mee op. Zo kan je dus gericht werken aan de interne planning, aan het managen van producten, aan het managen van projecten en aan het toewijzen van taken. Dankzij deze taken behoud je bovendien het gewenste overzicht.

Bijkomend voordeel: dit platform bevindt zich in de cloud. Waar je je ook bevindt, kan je hierdoor gebruik maken van dit platform.

Wat kost GoodDay?

Is dit hét management platform waar je naar op zoek bent? Je kunt op dit moment uit drie abonnementen kiezen:

  • Free: 0 dollar per maand. Dit pakket is geschikt voor bedrijven met 1 tot 15 gebruikers. De mogelijkheden binnen dit pakket zijn beperkt.
  • Professional: 4 dollar per gebruiker per maand. Dit pakket is geschikt voor bedrijven met 5 tot 250 gebruikers.
  • Enterprise: prijs op aanvraag. Dit pakket is geschikt voor de grotere bedrijven. Hier kunnen een onbeperkt aantal gebruikers aan toegevoegd worden.

De genoemde bedragen zijn op basis van een jaarlijkse betaling. Bij een maandbetaling betaal je meer geld.

GoodDay koppelingen

Dit systeem kan een centrale rol in je onderneming gaan vervullen. Om die centrale rol verder te versterken, kan je het systeem aan andere systemen koppelen. De koppelingsmogelijkheden van GoodDay vind je in onderstaand overzicht:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email