Buckaroo: de Payment Service Provider
Dé oplossing voor al je online betalingen. Meer dan 15.000 klanten vertrouwen op Buckaroo’s platform om hun betalingen, abonnementen en onbetaalde facturen veilig te laten verwerken.
Wat is Buckaroo?
Ben je met jouw eigen webshop begonnen? Dan is het advies om het betaalproces zo optimaal mogelijk in te richten. De betaling moet voor een bezoeker snel afgerond kunnen worden, terwijl de bezoeker ook nog uit meerdere betaalmogelijkheden moet kunnen kiezen. Dát maak je mogelijk met Buckaroo.
Buckaroo is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste betaaloplossingen in ons land. Overigens valt Buckaroo het beste te omschrijven als een Payment Service Provider. Zodra iemand op jouw webshop een betaling af wilt ronden, komt hij/zij in de online omgeving van Buckaroo uit. In deze omgeving kan de bezoeker vervolgens uit allerlei verschillende betaalmethoden kiezen.
Maak nu een gratis Buckaroo account aan!
Wie gebruikt Buckaroo?
Door de jaren heen heeft Buckaroo onwijs veel klanten weten te strikken. En blij weten te maken. Daarbij richt Buckaroo zich specifieke op enkele branches:
- Fashion: volgens Buckaroo gaat 22% van alle kledingaankopen via het internet. Buckaroo maakt het betalen van al deze bestellingen eenvoudig.
- Food & Nutrition: ook voor het online bestellen van boodschappen biedt Buckaroo passende oplossingen.
- Home & Garden: verkoop je producten voor in huis of tuin? Ook dan kun je gebruik maken van de betaaloplossingen van Buckaroo.
- Mobility: ook voor bijvoorbeeld het verhuren van fietsen of scooters kun je gebruik maken van Buckaroo.
- Goede Doelen: tot slot richt Buckaroo zich ook nog op goede doelen. Het doel is hierbij vooral om het online doneren zo makkelijk mogelijk te maken.
Hoe werkt Buckaroo?
Je kunt Buckaroo zien als een online plug-in, welke je in jouw webshop kunt integreren. Nadat je dat gedaan hebt, bied je jouw klanten alle gewenste betaalmogelijkheden aan. Binnen Buckaroo kun je daarvoor uit vijf betaaloplossingen kiezen:
- Betaalmethoden: ten eerste kun je alle gangbare betaalmethoden aan Buckaroo koppelen. Je kunt hierbij denken aan iDeal, Visa, AfterPay en PayPal.
- Credit Management Solutions: met Buckaroo ben je ook in staat om openstaande facturen te innen en betalingsherinneringen te versturen.
- Subscription Solutions: verkoop je diensten in de vorm van een abonnement? Dan komt deze betaaloplossing van Buckaroo maar al te goed van pas.
- Marketplace Split-Payment: voor platformen en marktplaatsen biedt Buckaroo ook een complete betaaloplossing aan.
- Smart Checkout: met dank aan de self-learning checkout van Buckaroo is het ook mogelijk om de conversie te verhogen.
Wat kost Buckaroo?
Wil je graag gebruik van Buckaroo gaan maken? Dan moet je met zogeheten transactiekosten rekening houden. Voor elke betaling die middels iDeal gedaan wordt, betaal je bijvoorbeeld € 0,25 aan Buckaroo. Een compleet overzicht van de transactiekosten per betaalmethode is op de website van Buckaroo te vinden.
Is jouw webshop bijzonder populair? Als je een flinke maandelijkse hoeveelheid transacties hebt, kan Buckaroo speciale tarieven gaan hanteren. Voordeligere tarieven uiteraard.
Betaalmethodes
Wanneer je Buckaroo gaat gebruiken voor je online betalingen, bieden zij je de mogelijkheid om de volgende betaalmethodes te activeren:
- iDEAL
- Bancontact
- AfterPay / Riverty
- MasterCard
- SEPA Direct Debit
- PayPal
- Apple Pay
- Visa
- American Express
- Payconiq
- Klarna
- In3
- Billink
- Tinka
- CreditClick
- Alipay
- WeChat Pay
- Trustly
- Sofort
- Maestro
- KBC/CBC
- Belfius
- Giropay
- Przelewy24
- Nexi
- PostePay
- EPS
- SEPA Credit Transfer
- Visa Electron
- V Pay
- iDIN
- PIM
Buckaroo koppelingen
Voor een optimale werking is het zaak dat je Buckaroo in jouw webshop gaat integreren. Daarnaast is het ook wenselijk dat je dit systeem aan andere softwaresystemen kunt koppelen. Om dat mogelijk te maken, biedt Buckaroo onder meer de volgende koppelingsmogelijkheden aan:
- Magento
- WooCommerce
- Shopware
- Lightspeed
- Shopware
- Prestashop