Rompslomp

Rompslomp | Alle informatie | Probeer het gratis uit

Rompslomp is hét meest eenvoudige boekhoudprogramma voor zzp'ers.

Logo rompslomp
rompslomp-dashboardrompslomp-dashboard
rompslomp-balansrompslomp-balans
rompslomp-betalingenrompslomp-betalingen
rompslomp-de-schoenendoosrompslomp-de-schoenendoos
rompslomp-btwrompslomp-btw
rompslomp-uren-rittenrompslomp-uren-ritten
rompslomp-facturenrompslomp-facturen

Over Rompslomp

‘Het meest eenvoudige boekhoudprogramma voor zzp’ers en kleine ondernemers’. Dat zijn de woorden waar het boekhoudprogramma Rompslomp zich mee weet te omschrijven. Dankzij dit boekhoudprogramma wordt het ondernemen voor zzp’ers een stuk leuker en aangenamer, aangezien er minder tijd besteed hoeft te worden aan het bijhouden van de boekhouding. Dat is immers voor geen enkele ondernemer de hobby. Om hier zelf van te kunnen genieten, kan je gratis gebruik maken van Rompslomp!

5/5

Opstarten

Om gebruik van Rompslomp te kunnen maken, dien je eerst een account aan te maken. Je hebt hierbij de keus uit twee mogelijkheden: je kunt direct een betaald pakket afsluiten of je kunt gebruik maken van de gratis proefperiode.

Ongeacht voor welke mogelijkheid je kiest, geniet je van veel gemak. Dit wordt mogelijk gemaakt door de koppeling met de Kamer van Koophandel die door Rompslomp ingebouwd is. Met dank aan deze koppeling kan je direct jouw bedrijf selecteren, waarna je direct gebruik kunt maken van dit boekhoudprogramma.

Nadat je jouw account aangemaakt hebt, krijg je eigenlijk direct toegang tot jouw online dashboard. Je hoeft geen ingewikkelde of tijdrovende acties uit te voeren; nee, Rompslomp wil het boekhouden immers voor elke zzp’er een stuk eenvoudiger maken.

Dat weet dit boekhoudprogramma ook voor elkaar te krijgen door alle handleidingen. Deze handleidingen zijn her en der binnen het boekhoudprogramma te vinden; zo vind je bijvoorbeeld bij de belangrijkste functies een handleiding en/of een stappenplan terug. Met dank aan deze hulpmiddelen kan je eigenlijk al direct gebruik maken van het boekhoudprogramma en alle uiteenlopende functies.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met het bijhouden van boekhouden. Je hebt daarbij geen zin in tijdrovende handelingen; daar is gelukkig absoluut géén sprake van bij Rompslomp. Binnen een mum van tijd ben je in staat om jouw boekhouding bij te gaan houden en te genieten van alle voordelen die door Rompslomp aangeboden worden.

5/5

Gebruiksgemak

Bij een boekhoudprogramma moet het uiteraard niet alleen maar om de functies en/of de prijs draaien. Nee, onderaan de streep is het gebruiksgemak minstens net zo belangrijk. Aangezien Rompslomp zichzelf als het meest eenvoudige boekhoudprogramma omschrijft, zou je mogen veronderstellen dat dit boekhoudprogramma zeer makkelijk in gebruik is. dat klopt ook!

Zodra je een account aangemaakt hebt, krijg je direct toegang tot jouw dashboard. Dit dashboard ziet er overzichtelijk uit en roept eigenlijk géén vragen bij jou op. Nee, integendeel zelfs. Je ziet direct op welke manier je door het boekhoudprogramma kunt navigeren en eigenlijk voelt alles direct al vertrouwd aan. 

Iets wat ons direct opviel, is dat Rompslomp het aantal keuzemogelijkheden zo beperkt mogelijk heeft proberen te houden. Hierdoor gaat het navigeren bijzonder makkelijk en behoud je eigenlijk altijd het overzicht. Dat is zéker het geval als je al enige tijd met dit boekhoudprogramma aan het werk bent. Alles spreekt dan al helemaal voor zich. Is Rompslomp op dit vlak inderdaad het meest eenvoudige boekhoudprogramma voor zzp’ers? Nou, ze zijn absoluut een goede kanshebber! 

Bijkomend voordeel is dat je gebruik kunt maken van een mobiele app. Ook via jouw smartphone en/of tablet kan je dus overzicht over jouw financiële status behouden. Je kunt altijd de openstaande facturen raadplegen, jouw financiële overzicht inzien of verschillende rapportages inzien. Ook dit valt bij ons onder de noemer ‘zeer veel gebruiksgemak’.

Tot slot willen wij je nog wijzen op de gratis proefperiode van Rompslomp. Je kunt namelijk 30 dagen gratis gebruik maken van dit boekhoudprogramma. In deze periode kan je het boekhoudprogramma uittesten en voor jezelf bepalen of het aan jouw wensen voldoet. Is dat het geval? Dan kan je daarna direct een betaald abonnement bij Rompslomp afsluiten. Het aanbieden van een dergelijke gratis proefperiode valt bij ons ook zeer in de smaak.

Onder aan de streep kunnen we maar één ding concluderen; op het gebied van gebruiksgemak hebben we helemaal niks te klagen bij Rompslomp. Het programma werkt feilloos, het dashboard is overzichtelijk en eigenlijk spreekt alles direct voor zich. Al met al bevalt ons dit prima, zeker in combinatie met de korte opstarttijd die je nodig hebt om überhaupt gebruik van dit boekhoudprogramma te kunnen maken!

5/5

Support

In dit boekhoudprogramma vind je meerdere duidelijke handleidingen terug. Deze handleidingen helpen jou om de functies op de juiste manier te gebruiken. Mocht je alsnog vragen hebben, kan je contact opnemen met de helpdesk van Rompslomp. Deze helpdesk is op verschillende manieren te raadplegen:

  • Je kunt een online contactformulier invullen
  • Je kunt een live chat via de website starten
  • Je kunt een mail sturen naar [email protected]
  • Je kunt een bericht via Twitter sturen

Uit eigen ervaring weten wij dat de support zeer goed geregeld is bij Rompslomp. Nadat wij ’s avonds laat een mail hadden gestuurd, hadden wij de volgende dag rond het middaguur al reactie. Dit was ook geen beknopte reactie, maar was een volledige en inhoudelijke reactie op onze vraag. Een antwoord waar we dus zeker mee uit de voeten konden.

Het is daarnaast ook mogelijk om op de website van Rompslomp de sectie met veelgestelde vragen te raadplegen. De kans is namelijk groot dat je jouw vraag in deze sectie terug kunt vinden. Je kunt daar dan ook direct het antwoord op jouw vraag vinden; dit scheelt je weer een hoop tijd.

Over de support van Rompslomp zijn we ook zeer te spreken. Het enige wat we erg jammer vinden, is dat er op de website géén telefoonnummer te vinden is. Voor de mensen die aan telefonische support veel waarde hechten, is dit absoluut een gemis. In onze ogen is dit ook iets wat Rompslomp nog aan de – nu al goede – support toe zou kunnen/moeten voegen.

Pluspunten:

Minpunten:

Gratis proef periode

Twijfel je nog steeds om Rompslomp aan te schaffen? Aarzel niet om Rompslomp gratis te testen met een proef periode 

Logo rompslomp

Eindoordeel

Zijn wij te spreken over het boekhoudprogramma van Rompslomp? Ja, absoluut. Het bedrijf blaast behoorlijk hoog van de toren af met de uitspraak ‘Het meest eenvoudige boekhoudprogramma voor zzp’ers en kleine ondernemers’. Wij kunnen echter maar één ding concluderen; Rompslomp is inderdaad hét meest eenvoudige boekhoudprogramma voor alle zzp’ers.

Het programma werkt bijzonder makkelijk, roept geen vragen op en geeft je direct inzicht in de financiële status. De support is prima geregeld, je kunt gebruik maken van een gratis proefperiode en het aanmaken van een account is binnen enkele minuten al voltooid. Vervolgens kan je direct gebruik maken van dit programma en genieten van al het gemak.

Hecht je veel waarde aan gebruiksgemak, een overzichtelijk dashboard én scherpe prijzen? Dan is Rompslomp hét aangewezen boekhoudprogramma voor je. Al voor 5 euro per maand kan je een abonnement bij Rompslomp afsluiten. Wij kunnen echter vooral het Rompslomp Pro pakket aanraden; voor dit pakket betaal je alsnog slechts 15 euro. Al met al een prima boekhoudprogramma!

Alternatieven