Skip to content

5 Beste bonnetjes bewaren app van 2024 | Vergelijk & bespaar

John Visser
bonnetjes bewaren app

Even snel een broodje bij het tankstation halen, even ergens een koffietje met een zakenrelatie drinken of even een leuk presentje voor één van jouw klanten kopen. Zonder dat je het doorhebt, kun je behoorlijk veel bonnen verzamelen. Bonnen die je in jouw boekhoudprogramma moet zien te verwerken én zeker zeven jaar moet zien te bewaren. Dat is wettelijke bewaarplicht. Maar, daar gaan we verandering in brengen, hieronder kan je namelijk de 5 beste bonnetjes bewaren apps vinden van 2024.

Hoe kun je de beste bonnen bewaren app vinden?

Heb jij wel interesse om jouw bonnen op deze manier te gaan bewaren? Wil je daarbij mogelijk ook direct van andere functies en diensten van de app gaan genieten? Dan is het aan te raden om de verschillende bonnen bewaren apps met elkaar te vergelijken.

Via onze website kun je dit vergelijk razendsnel maken. Je kunt namelijk aan de linkerkant gebruik maken van filters, waardoor je direct jouw voorkeuren door kunt geven. Onze vergelijker toont vervolgens de geschikte bonnen bewaren apps; vervolgens kun jij snel en goed een vergelijk maken!

Wat zijn volgens ons de 5 beste bonnen bewaren apps?

Heb je interesse om te genieten van de voordelen van een dergelijke app? Wij willen je daarvoor graag wijzen op de onderstaande vijf varianten. Dit zijn volgens ons namelijk de 5 beste bonnen bewaren apps:

1. e-boekhouden.nl
2. Gekko
3. DigiBTW
4. Smartbooqing  
5. Declaree


 

Wat is de beste manier om bonnen te bewaren?

Kortom: het is aan te raden om voor een handige manier te kiezen voor het bewaren van jouw bonnen. Hoe je dit nou het beste kunt doen? Je kunt alle bonnen bijvoorbeeld in een multomap doen, maar dat is vrij veel handwerk. Bovendien bestaat de kans dat je fouten maakt, dat je een bonnetje vergeet óf dat je de volledige multomap kwijt gaat raken.

Het is daarom vele malen verstandiger om te kiezen voor een bonnen bewaren app. Zodra je een bonnetje hebt gekregen, kun je dit bonnetje met jouw smartphone fotograferen. De foto van dit bonnetje zet je direct in werkbon app, waarna je het bonnetje in principe weg kunt gooien. Je hebt namelijk het bonnetje in jouw app staan, waardoor je jouw administratie sluitend kunt maken/houden.

Waarom kiezen voor een bonnen bewaren app?

Als ondernemer zijnde wil je zoveel mogelijk tijd aan jouw core business besteden. Je wilt dan ook zo min mogelijk tijd aan bijvoorbeeld jouw administratie en boekhouding besteden; het in een multomap stoppen van de bonnetjes is dan ook totaal niet wenselijk. Als je echter voor bonnen bewaren app kiest, geniet je van de nodige voordelen:

1. Je kunt de bon direct met jouw smartphone in de app verwerken.

2. Deze app kun je vervolgens direct koppelen aan jouw boekhouding

3. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je bonnetjes kwijt raakt; zolang je maar direct met jouw smartphone een foto van het bonnetje maakt en in de bonnen bewaren app uploadt.

4. Je hebt de bonnetjes altijd bij de hand. Handig mocht je in de toekomst bijvoorbeeld een bepaald product terug willen brengen en daarvoor het bonnetje nodig hebben.

5. Je houdt altijd het overzicht over jouw administratie/uitgaven én je hoeft niet bang te zijn voor sancties. Als je geen bonnetjes kunt tonen, is de Belastingdienst namelijk in staat om je alsnog te verplichten om extra BTW te betalen.

Het is om meerdere redenen absoluut aan te raden om te kiezen voor een bonnen bewaren app. Met een dergelijke app maak je het super makkelijk voor jezelf, waardoor je meer en meer tijd aan jouw core business kunt gaan besteden. Dit levert je niet alleen een voldaan gevoel op, maar zorgt ook nog eens voor betere bedrijfsresultaten!

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email