Skip to content

DigiBTW: Online boekhouden voor zzp’ers

Peter Jansen

Wat is DigiBTW?

Jouw klanten tevreden stellen. Jouw kantoor op orde houden. Nieuwe producten/diensten ontwikkelen. Facturen versturen. De gehele boekhouding bijhouden. En de social media kantelen van jouw bedrijf bijhouden. Zoals je wellicht al uit eigen ervaring weet, moet je als ondernemer onwijs veel zaken bijhouden. Het lastige is alleen dat je maar één ding tegelijkertijd kunt doen.

Wil je jouw tijd daarom zo effectief mogelijk besteden? Dan doe je er verstandig aan om van goede softwareprogramma’s gebruik te maken. Ben je bijvoorbeeld als ZZP zijnde op zoek naar een goed boekhoudprogramma? Dan kun je niet om DigiBTW heen. Dit programma is in de afgelopen jaren onder ZZP’ers uitgegroeid tot één van de populairste boekhoudprogramma’s.

Bij dit bedrijf ligt de focus volledig op de ZZP’ers. Voor hen probeert DigiBTW een snel, gemakkelijk en fijn programma aan te bieden. Dit gaat het bedrijf overigens goed af, aangezien men een prachtige groei door heeft weten te maken. Een groei die niet alleen aan het programma zelf te danken is, maar bijvoorbeeld ook aan de support. Eigenlijk kunnen we stellen dat DigiBTW haar zaakjes perfect op orde heeft.

Wie gebruikt DigiBTW?

De ontwikkelaars van DigiBTW liepen enkele jaren geleden tegen een probleem aan. Het was voor hen namelijk niet al te makkelijk om de boekhouding bij te houden. Ze vonden dat dit beter moest kunnen, waarna ze hun eigen systeem gingen ontwikkelen. Vanaf het eerste moment was de doelgroep voor dit systeem helder: ZZP’ers.

Door de jaren heen is deze focus nooit verdwenen. Nee, het boekhoudprogramma DigiBTW is volledig op de ZZP’ers afgestemd. Op het budget van ZZP’ers, maar ook op de wensen van ZZP’ers. Door de jaren heen hebben in ieder geval ongekend veel zelfstandigen voor DigiBTW gekozen.

Hoe wij dat zo zeker weten? Nou, DigiBTW geeft zelf aan dat zij tienduizenden ZZP’ers als klant hebben. Ja, je leest het goed: tienduizenden ZZP’ers maken van DigiBTW gebruik. In onze ogen is dit aantal veelzeggend voor de kwaliteit van dit boekhoudprogramma!

Hoe werkt DigiBTW?

Ben jij als zelfstandig ondernemer op zoek naar een goed boekhoudprogramma? En wil je graag een programma waarmee je het boekhouden voor jezelf een stúk makkelijker maakt? Dan voldoet DigiBTW mogelijk aan jouw wensen. Nadat je voor het gewenste abonnement gekozen hebt, kun je met dit programma direct jouw boekhouding bijhouden. Op een simpele en leuke manier.

Het mooie hierbij is dat DigiBTW voor een volledig online programma gekozen heeft. Je hoeft dus niks te installeren en je hoeft ook niks te implementeren. Nee, met jouw inloggegevens kun je gewoon online inloggen. Nadat je ingelogd bent, kom je op jouw dashboard uit. Op dit dashboard zie je eigenlijk allerlei kengetallen naar voren komen, waaronder de winst per boekjes en de BTW die je nog moet betalen.

Vervolgens vind je aan de linkerkant van het scherm allerlei menu-items. Via deze items kun je contacten aanmaken, kun je uren registreren, kun je ritten registreren, kun je offertes opstellen, kun je facturen opstellen en kun je inzicht in jouw financiële status krijgen. Tevens is het via het systeem van DigiBTW mogelijk om direct allerlei financiële rapportages uit te draaien.

Doordat dit een online systeem betreft, heb je altijd toegang tot jouw boekhouding. Ook via jouw smartphone en jouw tablet. Daarbij maakt het dus ook niet uit waar je bent, zolang je maar een internetverbinding tot je beschikking hebt. Even snel in de trein, op vakantie of tijdens een zakendiner jouw boekhouding checken? Met DigiBTW behoort dit tot de mogelijkheden!  

Wat kost DigiBTW?

Zoals eerder al aangegeven, richt DigiBTW zich volledig op ZZP’ers. Dit is terug te zien in de functies en werking van het systeem, maar ook in de prijsstelling. DigiBTW doet er namelijk alles aan om de prijzen van de pakketten/abonnementen zo laag mogelijk te houden. 

Als je van DigiBTW gebruik wilt maken, kun je uit twee abonnementen kiezen:

 • Een gratis account: dit betreft een account waarmee je 30 dagen het systeem uit kunt proberen. Je hebt dan niet toegang tot alle functies, maar je krijgt wel een duidelijke indruk van dit boekhoudprogramma.
 • Compleet: voor dit pakket betaal je een bedrag van 10 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je bovendien toegang tot alle mogelijke functies binnen dit programma.

Wil je graag nóg meer geld besparen? Dan is het interessant om voor een jaarbetaling te kiezen. In dat geval krijg je namens DigiBTW namelijk twee maanden volledig gratis; in dat geval betaal je slechts 100 euro per jaar. Dit komt neer op een bedrag van slechts 8,33 euro per maand!

DigiBTW Producten & Prijzen

Het mag duidelijk zijn: het programma van DigiBTW is bijzonder interessant voor ZZP’ers. Zo is dit boekhoudprogramma vrij voordelig, terwijl je ook van de juiste functies weet te genieten. Over de twee belangrijkste producten binnen dit programma vertellen wij je hieronder in het kort iets meer.

Facturatie

Als ondernemer zijnde moet je elke maand facturen versturen. Als je dat niet meer kunt doen, komt de continuïteit van jouw onderneming in gevaar. Met het boekhoudprogramma van DigiBTW kun je deze facturen gelukkig snel opmaken én versturen. Volledig in jouw eigen huisstijl.

Boekhouden

Met het boekhoudprogramma van DigiBTW kun je jouw volledige boekhouding bijhouden. Zo stel je offertes op, stel je facturen op, registreer je gewerkte uren en gemaakte kilometers en draai je financiële rapportages uit. Dankzij DigiBTW is het doen van de BTW-aangifte bijvoorbeeld ook erg simpel!

DigiBTW koppelingen

Wil je optimaal gebruik van dit boekhoudprogramma maken? Dan is het advies om dit programma te koppelen aan andere systemen. Ook is het advies om dit programma direct aan jouw bank te koppelen. Je kunt bij DigiBTW in ieder geval uit meer dan voldoende koppelingen kiezen:

Bankkoppeling

 • Ponto
 • ING
 • ABN Amro
 • Rabobank
 • Knab
 • Regiobank
 • SNS Bank
 • BUNQ
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • iDEAL
 • Mollie

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email