Skip to content

Gekko: Simpel en gratis online administratie

Peter Jansen
Alles over Gekko

Wat is Gekko?

Wil je zo simpel mogelijk je administratie en boekhouding bijhouden? Dan kan je gebruikmaken van het systeem van Gekko. Met dit handige online systeem ben je namelijk in staat om op een simpele manier je volledige boekhouding bij te houden.

Binnen Gekko vind je alles wat je nodig hebt voor je administratie. Zo kan je makkelijk bonnetjes scannen, je onkosten bijhouden, factureren en kan je ook net zo eenvoudig betalingen verrichten. Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld je uren en kilometers te registreren. Mocht je voor het basispakket kiezen, dan is dit bovendien allemaal gratis!

Wie gebruikt Gekko?

Op de website van Gekko valt het volgende te lezen: ons systeem wordt door meer dan 100.000 ondernemers gebruikt. Dat het systeem door zó veel ondernemers gebruikt wordt, is veelzeggend wat ons betreft.

Dat zoveel ondernemers van Gekko gebruikmaken, geeft aan dat dit systeem het nodige te bieden heeft – en dat dit systeem aansluit op de wensen van ondernemers. 

Allerlei soorten ondernemers maken gebruik van dit systeem. Het is wel een feit dat dit systeem vooral voor de kleinere ondernemers geschikt is. Als je een complexe administratie hebt, is dit systeem iets te simplistisch. Voor de beginnende ondernemer of de eenmanszaak is Gekko echter ideaal.

Hoe werkt Gekko?

Het systeem van Gekko bevindt zich volledig in de cloud. Concreet betekent dit dat je altijd en overal tot je boekhouding toegang hebt. Heb je alleen je smartphone op zak en ben je onderweg naar een klant? Als je op je smartphone de app van Gekko opent, kan je direct je boekhouding bijhouden.

Dit doe je ook probleemloos via je computer of laptop. Nadat je bij Gekko ingelogd bent, vind je in het dashboard allerlei financiële kengetallen staan. Je ziet bijvoorbeeld welke facturen nog bij je klanten openstaan.

In de bovenbalk van het dashboard zie je allerlei menu-items. Via deze menu-items kan je gebruikmaken van alle functies die in dit systeem ingebouwd zitten. Met Gekko kan je onder meer bonnen scannen, offertes opstellen en versturen, facturen opstellen en versturen en de gereden kilometers registreren.

Wat kost Gekko?

Heb je interesse om op een gemakkelijke manier je administratie bij te houden? Bij Gekko ben je daarvoor aan het juiste adres. Bij dit systeem geniet je niet alleen van veel gemak, maar ook van interessante prijzen:

  • Basic: €0 per maand. Dit pakket is volledig gratis voor ondernemers, maar is niet super uitgebreid. 
  • Premium: €12 per maand. Dit pakket kost wel geld, maar het pakket is vele malen uitgebreider. Met name als je iets meer wilt hebben, is dit pakket ideaal voor je. Het Basic pakket is daarentegen vooral interessant voor ondernemers die van de basisfuncties gebruik willen maken.

Gekko koppelingen

Om je boekhouding zo makkelijk mogelijk bij te kunnen houden, zou je Gekko moeten koppelen aan andere systemen. Het is hierbij ook aan te raden om dit programma rechtstreeks aan je bank te koppelen. Bij Gekko heb je op dit gebied meer dan voldoende mogelijkheden, zoals je in onderstaand overzicht kunt zien:

Wat zijn spookfacturen?
Peter Jansen

Wat zijn spookfacturen?

Een spookfactuur is een factuur die een bedrijf ontvangt voor goederen of diensten die nooit zijn geleverd of besteld. Dit kan gebeuren door een fout

Wat is giraal geld?
Peter Jansen

Wat is giraal geld?

Giraal geld, ook wel genoemd elektronisch geld, is geld dat niet fysiek bestaat maar digitaal wordt opgeslagen in bankrekeningen. Dit geld wordt gebruikt voor dagelijkse

Wat is een nihil aangifte bij de belastingdienst?
Peter Jansen

Wat is een nihil aangifte?

Een nihil aangifte is een aangifte die je moet doen wanneer je geen omzetbelasting hoeft te betalen of terug te vragen. Dit geldt voor ondernemers

Leer alles over de software oplossing Kleisteen Online Boekhouden
Peter Jansen

Kleisteen: automatiseer je boekhouding

Wat is Kleisteen? Waar heb jij als ondernemer zijnde de grootste hekel aan? Als we deze vraag aan 100 ondernemers zouden stellen, zou minstens de

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email