Skip to content

DizzyData: online factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Peter Jansen
Leer alles over de software oplossing Visma DizzyData

Wat is DizzyData?

DizzyData zorgt voor een koppeling tussen ondernemers en accountants. Met dank aan dit systeem zouden zowel ondernemers als accountants een stuk fijner en efficiënter moeten kunnen werken. Hoe dat komt? Dat komt puur door de handelingen die dit programma automatisch voor je uitvoert.

Als je gebruik van DizzyData maakt, worden alle facturen automatisch herkend. Daar blijft het niet bij; de facturen worden door dit systeem ook automatisch verwerkt. Het mooie hierbij is dat je dit systeem aan alle boekhoudpakketten kunt koppelen, waarover later meer. 

Met dank aan deze automatische werking bespaar je de nodige tijd. Dit geldt voor jou – als ondernemer – en geldt ook zeker voor je accountant of boekhouder. Je accountant of boekhouder hoeft immers minder tijd te spenderen aan het bijhouden en verwerken van je administratie.

Leuk detail: DizzyData is onderdeel van Visma. Dat is één van de grootste softwarebedrijven in ons land. 

Wie gebruikt DizzyData?

Op dit moment wordt DizzyData al door de nodige bedrijven gebruikt. Op de website van DizzyData is het bovendien mogelijk om kennis te maken met tal van klantervaringen. Uit deze klantervaringen blijkt dat veel bedrijven veel profijt van dit systeem hebben.

Overigens gaat dit om allerlei soorten bedrijven. Grotere bedrijven maken van DizzyData gebruik, maar ook kleinere bedrijven. Met name de MKB bedrijven hebben veel aan dit systeem. 

Hoe werkt DizzyData?

Wil je als accountant gebruik van DizzyData maken? Dan is het aan te raden om van de accounting software van DizzyData te maken. Met dit softwaresysteem is een fluitje van een cent om alle administratie makkelijk bij te houden. Dit doe je volledig online, dit doe je snel en dit doe je op een efficiënte manier. Ondertussen hebben al honderden accountantskantoren voor de software van DizzyData gekozen.

Wil je als ondernemer gebruik van DizzyData maken? Dan geniet je van het slimme online platform van DizzyData. Via dit platform geniet je van de nodige automatiseringsmogelijkheden, waardoor je heel veel tijd weet te besparen. Bovendien is gebleken dat dit systeem snel, veilig en betrouwbaar werkt. Met dank aan het zelflerende aspect zorgt DizzyData ook in de toekomst voor een perfecte verwerking van alle facturen.

Wat kost DizzyData?

Ben je volledig overtuigd van het systeem van DizzyData? Dan is er nog meer goed nieuws te vermelden; het gebruik maken van dit systeem kost niet de hoofdprijs. De verschillende abonnementsvormen en prijskaartjes vind je in onderstaand rijtje:

  • Partners: €2,50 per administratie per maand + €149,- portal licentie per maand. Dit pakket is geschikt voor accountants.
  • Professional: €7,50 per administratie per maand + €0,10 per factuur. Dit pakket is geschikt voor ondernemers.

Wil je als ondernemer van DizzyData gebruik maken? Dan is het aantal facturen per maand bepalend voor het uiteindelijke tarief. Beide pakketten/systemen kun je overigens geheel gratis uitproberen.

DizzyData koppelingen

Om gebruik van dit systeem gebruik te kunnen maken, moet je DizzyData aan je boekhouding koppelen. Gelukkig heeft men ervoor gezorgd dat je dit systeem aan alle mogelijke boekhoudpakketten kunt koppelen. Een overzicht van de koppelingsmogelijkheden bij DizzyData vind je hieronder:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email