Skip to content

5 Beste Apps om je Planning Online te maken 2022

John Visser

Het maken van een sluitende planning is voor veel bedrijven een uitdaging. Met een sluitende planning kunnen juist wel de beste resultaat behaald worden. Met het oog op de korte- én lange termijn is een perfecte planning dan ook zeer wenselijk. Maar, hoe kan je nou een planning maken? Ons advies is om daarvoor gebruik te maken van speciale software.

Door de jaren heen zijn veel soorten softwaresystemen op de markt gebracht. Veel van deze software systemen stellen je in staat om een sluitende planning te (laten) maken. Je hoeft daardoor je hersenen een stuk minder te kraken, waarbij je ook nog een hoop tijd (en geld) weet te besparen.  

In dit artikel laten we je graag kennismaken met 5 speciale apps om jouw planning online te maken. Dankzij deze apps – ook wel softwaresystemen genoemd – kan je jouw planning razendsnel en gemakkelijk maken. Dit bespaart je dus een hoop tijd en geld, waardoor je meer en meer tijd kunt besteden aan jouw core business.

Waarom een planning maken?

Het maken van een planning is om meerdere reden aan te raden:

• Met een sluitende planning weet je jouw medewerkers zo efficiënt mogelijk in te zetten
• Met een sluitende planning weet je veel kosten te besparen
• Met een sluitende planning heb je zelf duidelijk in beeld welke werkzaamheden verricht moeten worden
• Dankzij een sluitende planning weet je altijd het overzicht te behouden
• Dankzij een sluitende planning weten óók jouw medewerkers waar ze precies aan toe zijn
• Dankzij een sluitende planning kan je de best mogelijke service aan jouw klanten verlenen

Het advies is om altijd voor een online softwaresysteem of online app te kiezen. Jouw medewerkers (en jij zelf) zijn mogelijk continue onderweg, waarbij ze onderweg ook hun planning moet kunnen checken. Dat weet je voor elkaar te krijgen als je voor een online planning kiest. Maar, wat is dan de beste online planning app en wat is de beste online planning software? Wij hebben voor jou een top 5 samengesteld!

Wat zijn de beste apps voor het online maken van jouw planning?

Lijkt het jou ook wel iets om online een planning te gaan maken? Wil je daarmee direct van bovengenoemde voordelen gaan genieten? Dan is het aan te raden om voor één van onderstaande vijf software systemen te kiezen. Deze online software systemen bieden veel waar voor hun geld én bieden ook nog een app aan. Dankzij die app ben je in staat om jouw planning ook via jouw smartphone of tablet te bekijken en aan te passen. Uiteraard zijn jouw medewerkers daardoor ook in staat om hun planning op hun smartphone of tablet te bekijken.

monday.com

Monday

In onze ogen is de planning software van Monday absoluut één van de beste systemen. Het systeem werkt onwijs prettig, je kunt gemakkelijk een planning maken en aanpassen én Monday biedt een mobiele app aan. Dankzij die mobiele app kunnen al jouw medewerkers overal en altijd de planning raadplegen!

Gripp

Gripp

Ook over het programma Gripp zijn wij uiterst te spreken. Dit programma is relatief betaalbaar, biedt veel mogelijkheden én heeft dus ook een online app. Dankzij deze app is het voor iedereen binnen jouw onderneming mogelijk om de planning raad te plegen. Op den duur kan je absoluut veel tijd (en geld) besparen met behulp van Gripp.

Wrike

Wrike

Tot slot kunnen wij ook nog het softwaresysteem Wrike aanraden. Dit systeem werkt onwijs prettig, is behoorlijk betaalbaar én biedt veel mogelijkheden met betrekking tot de planning. Wrike heeft ook voor een perfect functionerende app gezorgd, waardoor al jouw medewerkers online op de hoogte blijven van de planning.

bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster

Wil je op een gemakkelijke manier een planning kunnen maken? Wil je graag een volledige personeelsplanning maken en deze direct toegankelijk maken voor jouw gehele personeelsbestand? Met het softwaresysteem Bedrijfsrooster behoort dit absoluut tot de mogelijkheden. Dit systeem werkt volledig online, is super overzichtelijk en kent een aantrekkelijke gratis proefperiode.

Hoe vind je de beste app voor het maken van een planning online?

Naar welk van bovengenoemde systemen gaat jouw voorkeur? Wij kunnen het ons goed voorstellen als je lastig vindt om dit te bepalen. Maak daarom gebruik van onze vergelijker in combinatie met onderstaand stappenplan:

1. Filter op jouw bedrijfsvorm (ZZP/MKB/Vereniging etc), branche en functie.
2. Maak jouw persoonlijke top 3 op basis van functies, bedrag en reviews.
3. Vergelijk en kies welk programma/app voldoet aan jouw wensen en bedrag.
4. Klik op “Ga naar website” om vervolgens het programma gratis uit te proberen.
5. Probeer de planning software uit en bekijk of het je bevalt.
6. Bevalt de software niet, dan kan je altijd hier opnieuw vergelijken.

Met dank aan dit stappenplan kan je razendsnel de beste app voor jouw onderneming vinden! 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email