Skip to content

Eenvoudige ​Jaarrekening: maak zelf snel en makkelijk de jaarrekening voor jouw onderneming

Peter Jansen

Wat is Eenvoudige Jaarrekening?

Sta je aan het roer van je eigen eenmanszaak? Dan is het onwijs belangrijk dat je het juiste financiële hebt en behoudt. Je moet precies weten waar je met je bedrijf staat en hoeveel kapitaal je tot je beschikking hebt. Om dit voor jezelf duidelijk in beeld te brengen, is het advies om een jaarrekening te maken. Om een correcte jaarrekening te maken, kun je het systeem van Eenvoudige Jaarrekening gebruiken.

Zoals de naam van dit systeem al doet vermoeden, is het maken van een jaarrekening hier erg eenvoudig mee. Je maakt bijzonder snel een jaarrekening die volledig correct is én die je veel inzichten op gaat leveren. Bovendien biedt dit systeem nog enkele handige extra’s, waarover je hieronder meer kunt lezen.

Wie gebruikt Eenvoudige Jaarrekening?

Het systeem van Eenvoudige Jaarrekening richt zich uitsluitend op ZZP’ers. Als je een kleine eenmanszaak hebt, kun je dus prima gebruik van deze jaarrekening maken. Heb je een grotere onderneming? Dan is het in veel gevallen ook mogelijk om van Eenvoudige Jaarrekening gebruik te maken. Alleen als je een echt complexe boekhouding hebt, is dit systeem niet geschikt.

Hoe werkt Eenvoudige Jaarrekening?

De werking van Eenvoudige Jaarrekening is simpel en uniek. Als je naar de website van dit systeem gaat, kun je namelijk direct allerlei gegevens invullen. Zo kun je online je winst-verliesrekening invullen, kun je je balans invullen en kun je de rest aan dit systeem overlaten. Het systeem van Eenvoudige Jaarrekening zorgt er vervolgens voor dat je jaarrekening direct online gepresenteerd wordt.

Wil je deze jaarrekening vervolgens downloaden, eventueel bewerken en bewaren? Dan heb je wel een betaald account bij Eenvoudige Jaarrekening nodig. Als je alleen voor een gratis account kiest, kun je dus wel je jaarrekening op een eenvoudige manier opstellen. Dát maakt dit systeem in onze ogen echt uniek.

Let op: ga je online je jaarrekening opstellen? Deze jaarrekening wordt na 5 minuten weer leeggemaakt. Als je langer de tijd wilt hebben (en de jaarrekening direct wilt downloaden), heb je een betaald account nodig.

Wat kost Eenvoudige Jaarrekening?

Wil je met Eenvoudige Jaarrekening je eigen jaarrekening opstellen? Zoals we hierboven al aangegeven hebben, is dit in de basis gratis. Alleen als je een betaald account neemt, moet je voor dit systeem betalen.

Voor dit systeem betaal je per jaar een bedrag van 29 euro exclusief BTW. Mocht je nou meerdere jaarrekeningen op willen stellen, is dat ook mogelijk bij Eenvoudige Jaarrekening. Per jaarrekening betaal je in dat geval een bedrag van 9 euro exclusief BTW extra.  

Een abonnement sluit je bij Eenvoudige Jaarrekening voor één jaar af. Het abonnement verloopt automatisch, maar je kunt dit uiteraard per jaar verlengen. 

Eenvoudige Jaarrekening koppelen

Het systeem van Eenvoudige Jaarrekening werkt simpel en is bijzonder slim. Om nog meer uit dit systeem te kunnen halen, is het advies om dit systeem aan je andere softwaresystemen te koppelen. Daar heb je enkele mogelijkheden voor, zoals je in onderstaand overzicht kunt zien:

— dit overzicht wordt aangevuld —

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email