Skip to content

Outstanding24: het online debiteurenbeheer softwaresysteem

Peter Jansen

Wat is Outstanding24?

Wat is de gemiddelde tijd dat je facturen bij je klanten uitstaan? Des te langer je op de betalingen moet wachten, des te groter de problemen voor je kunnen worden. Als betalingen lange tijd uitblijven, kan dit immers ten koste van de continuïteit van je onderneming gaan.

Om dit tegen te gaan, zou je met goed debiteurenbeheer aan de slag moeten gaan. Dáárvoor komt het systeem van Outstanding24 goed van pas. Met dit systeem hou je op het gebied van debiteurenbeheer de touwtjes in eigen handen. Dit zorgt al snel voor enkele voordelen:

  • Je krijgt facturen sneller uitbetaald (je hoeft dus minder lang op je geld te wachten)
  • Je bespaart een hoop tijd (het systeem neemt veel werk voor je uit handen)

Wie gebruikt Outstanding24?

Met dit handige systeem richt Outstanding24 zich op MKB’ers. Voor elk midden- en kleinbedrijf is het soms lastig om facturen op tijd uitbetaald te krijgen. Dit heeft niet altijd met de klant te maken, maar mogelijk ook met beperkte interne processen. 

Om dit op te lossen, heeft Outstanding24 dit systeem ontwikkeld. Dit systeem sluit dan ook volledig aan op de wensen en behoefte van MKB’ers. Mocht je aan het roer van een grote eenmanszaak staan, kan dit systeem echter ook uitkomst bieden.

Hoe werkt Outstanding24?

Met de software van Outstanding24 kun je de nodige kanten op. Zo is het een feit dat je met dit systeem de volledige grip op je openstaande facturen krijgt. Dit is onder meer te danken aan de geautomatiseerd workflow voor betalingsherinneringen.

Heeft je klant de factuur niet op tijd betaald? Outstanding24 heeft dit direct in de gaten en stuurt onmiddellijk een betalingsherinnering naar de klant. Zou je dit zelf doen? Dan is de kans groot dat je zo’n herinnering vergeet of te laat verstuurt.

Verder is het ideaal dat je met Outstanding24 een betalingsregeling aan kunt bieden. Is je klant niet in staat om aan de financiële verplichtingen te voldoen? Dan kun je met deze tool op zoek naar een geschikte betalingsregeling gaan. Het systeem houdt vervolgens alle betalingen – en de regeling – nauwlettend in de gaten.

Met dit system optimaliseer je ook nog de communicatie met je klanten. Zo kun je vanuit het dashboard van Outstanding24 binnenkomende vragen over de facturen inzien en beantwoorden. Ook is het mogelijk om een overzichtelijke bellijst op te stellen.

Wat kost Outstanding24?

Met Outstanding24 bespaar je veel tijd, waardoor je ook veel geld gaat besparen. Uiteraard moet je voor dit systeem ook een bepaald bedrag per maand betalen. De kosten hiervoor zetten we graag voor je op een rijtje:

  • Basic: 19 euro per maand. Dit is het meest standaard pakket.
  • Advanced: 55 euro per maand. Dit is het meest gekozen pakket.
  • Pro: 114 euro per maand. Dit is het meest uitgebreide pakket.

Let op: het blijft niet alleen bij deze maandtarieven. Zo moet je bijvoorbeeld een bedrag per extra ingelezen factuur betalen en per incasso. Ook moet je rekening houden met implementatiekosten:

  • Basic: 250 euro aan implementatiekosten
  • Advanced: 499 euro aan implementatiekosten
  • Pro: 750 euro aan implementatiekosten

Outstanding24 koppelingen

Wil je nóg meer uit dit uitgebreide systeem halen? Dat doe je met de volgende koppelingsmogelijkheden:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email