Skip to content

OnlineFact: Facturatie – Voorraadbeheer – Kassasysteem in de cloud

Peter Jansen
Alles over OnlineFact

Wat is OnlineFact?

Het bijhouden van de boekhouding, het versturen van facturen en het beheren van de voorraad. Dit zijn zaken waar talloze ondernemers de nodige uitdagingen bij aantreffen. Om deze uitdagingen zo goed mogelijk aan te pakken, biedt de tool van OnlineFact veel uitkomst.

Bekijk OnlineFact hier.

Met deze tool kun je veel kanten op. Zo is het mogelijk om hiermee je boekhouding bij te houden, om je voorraad te beheren én om betalingen te innen. De handige tool van OnlineFact koppel je namelijk aan een gebruiksvriendelijk kassasysteem. Je kunt de tool ook aan je webshop koppelen.

Wie gebruikt OnlineFact?

Doordat OnlineFact zo’n divers systeem is, is dit systeem voor veel bedrijven geschikt. Je kunt het systeem bijvoorbeeld in de retail inzetten, maar ook in de online business. Het is immers prima mogelijk om OnlineFact rechtstreeks aan je webshop te koppelen.

Deze tool is voornamelijk voor de kleinere bedrijven gestart. Zolang je geen al te complexe administratie en voorraadbeheer hebt, kun je voor dit systeem kiezen. Wordt een en ander toch vrij complex? Dan kun je wellicht beter voor een ander systeem kiezen. Feit is dat de meeste gebruikers van OnlineFact erg tevreden zijn.

Hoe werkt OnlineFact?

Om de werking van dit systeem uit te leggen, moeten we je kennis laten maken met de verschillende functies:

  • Facturatie: met de online facturatie software maak je in een handomdraai fraaie facturen. Deze facturen zijn volledig in de huisstijl van je onderneming én kun je direct versturen. Grote kans dat je klant de factuur snel uitbetaald.
  • Voorraadbeheer: naar het beheren van je voorraad heb je dankzij OnlineFact weinig omkijken. Deze tool zorgt er namelijk voor dat je bestellijsten en inventaris automatisch bijgehouden worden. Hiermee optimaliseer je het voorraadbeheer, waardoor je ook je inkoop optimaliseert. Dit bespaart op termijn een hoop geld.
  • Kassasysteem: de tool van OnlineFact is op een makkelijke manier aan een gebruiksvriendelijk kassasysteem te koppelen. Dit betekent dat de kassa met het voorraadbeheersysteem communiceert en dat je tal van analyses kunt maken. Met dit systeem is het ook mogelijk om kassabonnen uit te printen en om barcodes te scannen.

Met andere woorden: OnlineFact is een uitgebreid en divers systeem. Je kunt het system voor tal van zaken inzetten, waardoor dit systeem eigenlijk het hart van je onderneming vormt.

Wat kost OnlineFact?

Wil je van OnlineFact gebruik maken? Dan kun je een keuze maken tussen de vier pakketten:

  • Gratis: 0 euro per maand. Dit pakket is nogal beperkt. Zo heb je geen beschikking over de kassa module en het voorraadbeheersysteem.
  • Starter: 29 euro per maand. Dit pakket is ideaal voor de startende ondernemer.
  • Pro: 248 euro per jaar. Prijstechnisch gezien is dit het meest interessante pakket. Het is dan ook niet voor niets het meest gekozen pakket bij OnlineFact.
  • Huur bundel: 75 euro per maand. Hierbij huur je de kassa + de bijbehorende software.

Let goed op: op het Pro pakket krijg je een flinke korting. Hiermee is het pakket prijstechnisch interessanter dan het Starter pakket.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email